local-stats-pixel fb-conv-api

Es Un Vieglatlētika.8

60 0

Sveiki mīļie cilvēki pastāstīšu šodien par savu Hobiju.

Es 19.gadus vecs jauneklis kura augums ir metrs deviņdesmit pieci centimetri . Un Svars ir 75 kilogrami. Jau kopš bērnības nodarbojos ar vieglatlētiku . Sākumā mani tas piesaistīja , jo atšķīros no savas klases . Sākums jau bija labs , bet kad aizbraucu uz pirmajām sacensībām es izgāzos . Paliku augstlēgšana pēdējais no 19 cilvekiem . Tad es nodomāju ka neesmu priekš tā radīts . Tad sāku kadus 3 gadus bastot treniņus . Tā rezūltata man pazeminājas sekmes mācībās .

Tad pēc trim gadiem treneris teica lai atsāku trenēties , kad man ir izredzes kļūt par labu augstlecēju. Sākuma es smējos , ka tur nekas labs nevar sanākt . Bet tomer pamēģināju . Tā trenējos kādu gadu un aizbraucu uz sacensībam un uzradīju labus rezūltātus . Pats pat uz to nebiju cerējis. Un tā pēc šīm sacensībam sāku nopietni treneties .

Pēdējos divos gados , lidz šim brīdim esmu ticis trijos Latvijas Junioru čempionātos Godalgotaja Trinieka. Man tas bija parsteigums ka tur varēju kādu vietu dabūt , jo nekad neesmu nekads dižais sportists bijis. Bet ,man laikam uzsmaidīja veiksme , ka tiku tik talu .

Pat uzlaboju viena gada laikā savu personisko rekordu no 1.85m uz 1.95 un Izpildīju 1 pieaugušo sporta klasi.

Bet arī esmu izmēģinajis savus spēkus citās vieglatlētikas disceplīnās . Bet tajās nekādus labus rezūltatus neuzradīju. Bet pēdējās sacensības kur biju izmēģinaju trīsoļlekšanu , tur gan mans rezūltats bija labs 13.16m . Labs bija tāpēc kad neesmu pat uz šo disceplīnu trenējies un tads rezūltats pirmaja reizē ir pietiekami labs.

Tā apmēram mans stasts ir nobeidzies .

Bet gribu visus cilvēkus kas šõ stāstu lasīs aicināt nodarboties ar sportu , jo tas ir labi veselībai un +vieglāk skolniekiem ir mācīties ja viņi sporto. Jo sports atīsta smadzeņu darbību . Tāpēc spotojiet tauta , kautvai skrieniet vai ejiet uz stieņiem . Tas naks jums labumā.

Vados pēc saukļa;

Sportot ir stilīgi!!!!!

60 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Un tagad marš uz latviešu valodas stundām. Tās gan vairs nebasto, lūdzu. 

6 0 atbildēt

Komandas biedram jau pluss jāiedod! emotion

3 0 atbildēt
Turpini trenēties un jutīsim tev līdzi Olimpiskajās spēlēs!
3 0 atbildēt

Pats nodarbojos ar basketbolu un brīvajā laika ar draugiem citiem sporta veidiem nodarbojos. Pašam vēlme ir iet vieglatlētika. emotion

Ja tu centīsies treniņos un ar prieku nodarbosies, tad tev viss izdosies! Veiksmi!

2 0 atbildēt

man prieks par tevi emotion

0 0 atbildēt
Man ar patīk vieglatlētika visvairāk padodas sprinti tālēkšana. 10gados
0 0 atbildēt