local-stats-pixel fb-conv-api

El Clasico (RMad vs FCB)7

Domāju, ka katrs futbola fans piekritīs, ka Madrides Real ir veiksmīgākā komanda futbola vēsturē un FC Barcelona ir 21 gs. veiksmīgākā un stabili stiprākā komanda pasaulē un arī savā pastāvēšanas laikā Barca ir viena no stiprākājām vēsturē un domāju, ka katrs, kas saprot kaut drusku futbola, piekritīs, ka abas šīs komandas ir Spānijas superkomandas un citas spāņu komandas nav nekas salīdzinājumā. Un tāpēc tās ir kļuvušas par lielākajiem sānsenšiem jau no pirmajām komandu spēlēm un tās abas ir leilākās sānsenšu komandas visā futbola vēsturē. Šajā rakstā par El Clasico šosezon.

50 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ja jau raksta sākumā bija neliels ieskats El Clasico, tad varēja arī tikt iekļauts būtisks fakts, ko daudzi nemaz nezin. Piemēram, ka El Clasico nav tikai starp FC Barcelona un Real Madrid CF. Kā arī nedaudz plašāku izklāstu par pašu El Clasico un tā vēsturi, jo tomēr raksta nosaukums ir El Clasico.

2 0 atbildēt

Kas par murgu,ka neviena komanda nestāv spānijqas līgā,šim divām klāt...rezultātu tabula šogad un arī iepriekšējos gadus man parāda pavisam ko citu!!!

1 1 atbildēt

Ja Juventus nebūtu noplacis viena mirklī, es pastridetos emotion

0 2 atbildēt