local-stats-pixel fb-conv-api

Ekstrēmi un tālu no virtuves54

999 4

Commandos rekomendācijas- ko un kā ēst ekstrēmos apstākļos, kad civilizācijas labumi ir tālu un nepieejami, un varbūt vēl vajā ienaidnieks?

999 4 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Ekstrēms pie TV ar konfekšu kasti. Kas gan var būt labāks :)

44 0 atbildēt

Tā gluži nav par pēdējo. Ja tā izdara. Vismaz es tad teiksim nākamā diena var dzīvot vienkārši mazliet padzerot ūdeni un apēdot kādu augli. Pat gadījumos, ja jāpļauj zāle un jāgriež dzīvžogs un vēl paralēli tiek zāģēti koki. Kā piemēram vakar. Kārtīgi pieēdos iepriekšējā dienā, tad ap 14;00 paēdu kārtīgas pusdienas un no ~17:00 līdz vieniem naktī strādāju fizisku darbu uzpildoties ar alu saprāta robežās. Pēc darba apēdu vienu bundžu ar pupiņām. un šodien tikai ap šo laiku gribās ēst. Un es zinu, ka omlete man dos spēku līdz pašam vakaram. 

--------------------

Visa šī stāsta pamat būtība ir - Jāsāk ar to, ka jāizprot savs ķermenis. Neviens paēdis kartupeļus ar karbonādi un izdzēris kefīra lielo glāzi neiet spēlēt futbolu.

--------------------

Es var pateikt ja es šodien mītu piemēram 100km ar velosipēdu. Principā tikai ūdens man būtu nepieciešams. Jo aizvakardienas šokolādes kaste vēl joprojām dotu spēku.

---------------

Pirmais ir iepazīt savu ķermeni!  emotion 

Un tā tas ir.

29 1 atbildēt

Labs raksts prieks turisma iesacejiem :) Pats esmu militarists, un dala taisniba jau te ir, bet tagad ir izgudrotas ( precizak jau sen izgudrotas ) MRE ( jeb Meal Ready to Eat ) pakas, kuras jau ir ieklauts nepieciesamais produktu ( tauku, olbaltumvielu, oglhidratu utt ) daudzums vai nu vienai maltitei vai vienai dienai. Viss ir atkarigs ari no uzdevumu specifikas kas ir jaizvelas, jo piemeram raksta minetie rieksti un augli ir labs energijas avots, bet tas saks iedarboties tikai apmeram 4 stundas pec appesanas. Neatsverama lieta lauka taktiskajas mecibas ir sokolades batonini snikers, jo tur jau ir viss kas nepieciesams lai saglabatu energiju kadu laiku, sokolade, rieksti karamele, appedot snikeru organisms iegust gandriz momentalu energijas piepludumu, kas nezud ilgu laiku, jo visu laiku 1 lieta nomaina citu. Viss ari atkarigs no vides kada atrodies, piemeram, afganistana ku esmu sobrid, daudz svarigaka lieta par esanu ir udens paterins ka ari dazadu salu uznemsana, jo svissana te ir pamatiga un ja nemaki pareizi lietot udeni un dehidronus ( specials pulveris ar dazadiem saliem un mineraliem kas nepieciesami ) tad seit ilgi vari ari nenovilkt. Pareizi jau te viens rakstija, ka ir jaiepazist savs kermenis, bet tas ka vakar paedot varetu sodien nobraukt 100 km ar riteni, ka te kaut kas teica, tas gan ir mulkibas, un varu saderet ka vins neizturetu kaujas lauka ar normalu ekipejumu mugura pat dazas stundas, bet nu tas no personiskas pieredzes, nevienu nenosodu un macit ari netaisos.

24 0 atbildēt
Hmmm.... ar mani gan nedaudz savādāk.- jo vairāk daru kaut ko fiziski smagu, jo mazāk gribas ēst.
15 1 atbildēt

Kāpēc, kad pieēdās nāk miegs. Asinis no galvas plūst uz  kuņģi, lai spētu pārstrādāt enerģiju - un nāk miedziņš. 

 

Pareizi vai ari nepareizi ir ēst 5-7 reizes dienā. Mazliet.

 

Tas arī attiecas uz ēšanu pirms gulēšanas. Tu pieēdies, bet organisms neguļ, bet Tu murgo. Gribi redzēt murgu kārtīgi pieēdies pirms gulētiešanas murgs garantēts emotion

6 0 atbildēt

Vinreiz apmaldījos netālu Alpiem, nācās makšķerēt vietējā upē kaut kādas negaršīgas zivis un ēst ābolus -survivals - 4 dienas. ;D

5 0 atbildēt

Un vēl mazliet, kas saistās ar dzimumu. Sievietēm un Vīriešiem ir atšķirīgs asins tilpums organismā. Tāpēc kā jau minēju.

 

Katram savu ķermeni jāpazīst un jāiepazīst. Otra tāda nav!  emotion

4 0 atbildēt

Labs raksts +++

3 0 atbildēt

Vēl mazliet pie šī raksta.

1. Specvienība gluži tā nedara, kā te minēts tā ir regulārā armija. 

Kam pārredzētas cīņas vairāku nedēļu garumā.

2. Specvienība cīnās 1-2 dienu ietvaros.

3. Īpaša specvienība vai īpaši - snaiperi, kas dzīvo mēnešiem ilgi kaut kur mežā tiek apmācīti (vairāk vai mazāk viņi to zin, jo bērnībā ir auguši tādā vidē). Pazīt augus dzīvniekus, un migas. Pagatavošanas metodes, kā minimālā "virtuvē" visu pagatavot, bet to var tikai, ja ir dabas dots, ko mēs to saucam par "talantu".

4. Ēdams ir pilnīgi viss - atšķiras tikai pagatavošanas metodes. 

3 0 atbildēt

Parasti dzīvojoties pa poligoniem, vienmēr kabatā ir kāda neliela šokolādes tāfelīte, no kuras ik pa laiciņam kāds gabaliņš tiek notiesāts ;) Ātri, viegli un maz vietas aizņem :)

3 0 atbildēt

Kad gribas ēst, tad nepalieku izvēlīgs ko ēst, ka tik kaut kas ir kuņģī un var pilnvērtīgi turpināt skriet + domāt kā sagrābt "pretinieku" ( tas tā no dzīves skolas )

2 0 atbildēt

Pēc aprakstu spriežu - pārgājienā jāņem līdzi sieva un virtuve... emotion

4 2 atbildēt

Bļāviens, es UK un tevis pēc man sagribējās kārtīgu speķi ar rupjmaizi! emotion

2 0 atbildēt

emotion

bet man labāk pa vēsturiskām tēmām :)

1 0 atbildēt

Kad nākošreiz spēlēšu kādu no Call of duty daļām noteikti nopirkšu kādu šokolādes konču kasti.

2 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Vecmammas gatavotu protams emotion

0 0 atbildēt

Ja šo info neņēmi no kkada neta vienkaši tad noteikti zināsi kā ir ar vegāniem armijā, viņiem taču neliek ēst dzīvnieku valsts izstrādājumus?

0 0 atbildēt

kas var būt labāks emotion Par vārītiem - ceptiem kartupeļiem, 3 karbonādēm šķēlēm un kāpostiem. ar pupiņu zupu kur liellopu gaļa vārās, ko vēlāk ar sālīti notiesā. 

 

Kā tie hamburgeristi  var tā resnēt  emotion

0 0 atbildēt
Iskatās ļoti garšīgi! emotion
0 0 atbildēt