local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvnieku terapija. Dziedina pilnīgi visi mājas mīluļi!3

32 0

Neskaitāmi daudzo medicīnas virzienu klāstā viena no efektīvākajām un tajā pašā laikā mīklainākajām ir animalterapija jeb ārstēšanās ar dzīvnieku palīdzību.

Izrādās, ikviens no mājas mīluļiem var kļūt par teicamu dakteri. Pats parastākais kaķis spēj novērst infarktu, bet uzticīgais suns – izārstēt smagu depresiju, gastrītu un daudzas citas kaites.

Nostāsti par dzīvnieku dziednieciskajām spējām gājuši no mutes mutē gadsimtiem, un dakteru lomā vienmēr bijuši kaķi, suņi, zivis, čūskas, zirgi un pat ziloņi.

Tikai XX gadsimta beigās tam visam tika rasts zinātnisks skaidrojums. Izrādās, dzīvnieki izstaro īpaša garuma elektromagnētiskos viļņus, kas labvēlīgi ietekmē cilvēka organismu un psihi.

espējams, tieši tāpēc mūža ilguma ziņā pirmajā vietā ir dravnieki un gani – cilvēki, kuri nepārtraukti kontaktējas ar dzīvniekiem un atveseļojošos seansus saņem gandrīz vai augu diennakti.

Mūsdienās daudzās pasaules pilsētās atvērtas klīnikas un ārstniecības centri, kuros kā pilntiesīgi dziednieki pacientus pieņem dažādi faunas pārstāvji.

Četrkājainie un spalvainie “animalterapeiti” strādā slimnīcās un veco ļaužu pansionātos, bet Anglijā aptiekā var nopirkt pat baltu “ārstniecisku” kaķi. Saskarsme ar dzīvniekiem ir veselīga ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Pētījumi pierādījuši, ka bērni, kuri dzīvo zem viena jumta ar diviem vai vairāk suņiem vai kaķiem, daudz retāk slimo ar alerģiju un bronhiālo astmu nekā viņu vienaudži, kuriem mājdzīvnieku nav.

Dažādās valstīs, to skaitā arī Ukrainas pilsētā Eipatorijā ir iekārtoti speciāli centri, kur bērnu cerebrālo trieku ārstē… delfīni.

Zinātnieki uzskata, ka dziednieciska iedarbība piemīt šo dzīvnieku raidītajiem ultraskaņas viļņiem. Mazie pacienti peldas baseinā kopā ar delfīniem, un notiek brīnums: pirms tam invalīda ratiņiem piesaistītie bērni sāk staigāt! Delfīnterapija lieliski palīdz arī pret citu ne mazāk nopietnu slimību – autismu.

32 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://zvaigznutulks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt

Interesanti. emotion

2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt