local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas motivācija [114]6

108 1
« 1  2  3 »
108 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 

Tagad pastāsti, kurš normāls cilvēks (izņemot mazās klases, jo tur normālu un ne visai pieaugušu/gudru bērnu attiecība ir 1:1 labākajā gadījumā) apliek otru par viņa fizisko izskatu? Normāliem cilvēkiem ir dziļi vienalga par to, kā tu, tava māsa un tavs suns izskatās. 

Tev tiešām liekas, ka sabiedrība būšanu formā uzspiež kā normu? Sūdīgi tev liekas. Tagad populāri ir nevis būt formā, bet būt ĪPAŠAM un ATŠĶIRĪGAM, kas vairākos gadījumos nozīmē būt resnam un ar to lepoties. 

Kā viens gudrs cilvēks ir teicis - būt resnam ir noziegums pret sevi. Un nevajag malt attaisnojumus par ''lēnajām vielmaiņām''. Vajag mazāk rīt un vairāk kustēties, tad vielmaiņa nebūs vainīga pie tā, ka kāds ir ļumīgs puņķis, kas nevar tikt līdz ceturtajam stāvam bez 4 pieturas punktiem. 

Ja tu nevēlies trenēties un sasniegt mērķus šajā jomā, neheito citus par to, ka viņi vēlas. Kā nekā katram sava dzīve un izvēle, pie tam šajā gadījumā tas tevi neskar absolūti nekā, ja vien neskaita tavus kompleksus, kas skaidri atklājas attiecībā uz trenētiem cilvēkiem. 

2 0 atbildēt

Cool! Jāiet apēst,kāds cepums. Parasti man šķiet,ka šādus rakstus liek cilvēki kuri paši nav diez ko motivēti,vai arī paši gribētu šādi izskatīties un ēst.  emotion bet + ieliku

1 0 atbildēt

aktīvai dzīvei ir tik daudz plusu..

slinķi, nosauciet mīnusus! emotion

1 0 atbildēt

Par bildēm teikšu tā, vai nu ir motivācija vai nu nav un nekādas bildes tev nepalīdzēs aiziet uz treniņu, neviens izņemot tevi nepacels pakaļu un neaiznesis to uz zāli pacilāt svarus, un neviens izņemot tevi nepiecelsies stundu agrāk no rīta lai izietu arā izskriet gar jūru vai parku. Viss ir jūsu rokās sportisti!!!

Bildes tā tik acis pamielo, bet ja liekat pakas (tjipo motivējošās) liekat ar tekstiem un gudrām domām, nevienu neesmu redzējis kuru motivētu ogas vai gaļas gabals, cilvēkus motivē reālas domas un cilvēki kuri spēj ieinteresēt sportot, bet viss pārējais ir JŪSU ROKĀS! Lai veicas draugi emotion

+ par centieniem emotion 

0 0 atbildēt

Nav tiesa pa 8 emotion veči var rīt cik grib un ko grib ja cilā svarus emotion

0 3 atbildēt