local-stats-pixel fb-conv-api

CrossFit - kāpēc tas sūkā. Pamatīgi.46

275 10

Domājams, jebkurš sporta entuziasts ir dzirdējis par krosfitu - šo jauno, solījumiem bagāto trendu, ar kura palīdzību Tu vari sasniegt to, ko citi nevar.







275 10 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

labāks par čipsu ēšanu un minecrafta spēlēšanu jau ir!

21 2 atbildēt

Pirmoreiz dzirdu par šitādu mēslu. emotion

16 5 atbildēt

Normāla trenēšanas, nevis skraidīšana apkārt arī būtu Tevi darījusi tik pat un  vēl spēcīgāku, ātrāku un labāku. 

6 0 atbildēt

Aizmiirsi vēl fake crossfit plates, lai izskatītos, ka tiek celts lielāks svars sava ego celšanai. (Meitenei 5.bildē var redzēt)

5 0 atbildēt

Negribu aizstāvēt krossfitu, bet arī visos citos treniņu veidos var sačakarēt savu veselību. Pilnīgs āpsis pat spēlējot šahu pamanīsies salauzt pirkstus. Raksts ir viena liela cepšanās par neko. Man, pieņemsim patīk skriet, un es zinu, ka tas tomēr čakarē ceļgalus, tomēr tāpat to daru. Katram savs.

5 0 atbildēt

Nu nav tāds sūds kā tu te ber būtu man spēja nomētātu tevi ar mīnusiem no vienas vietas emotion Laikam šeit vien datortārpi un nevarīgie pūlcējas kuriem nerūp nedz savs izskats nedz veselība galvenais lai kompis un čipsi un 3. vispār šausmas tu piepe  emotion kas ir 800m un 15 reizes pievilkties ????? tas nekas nav vienkārši smiekli nāk  emotion Vēl varētu daudz ko pateikt.

5 1 atbildēt

Sveiki draugi emotion Es kā sporta piekritējs un cilvēks kas darbojas sporta sfērā, daudzi droši vien zin vai ir dzirdējuši par sportway... , bet nu nav runa par to. Krosfits pēc būtības ir tāds sporta veids kā mens fizik, (dzimis no body building) tb tas viss lai pēc iespējas vairāk iesaistītu un ieinteresētu cilvēkus... par tehniku viennozīmīgi piekritīšu BoyMan, cik ņemos tieši pa sporta sfēru - izcilus krosfiterus tikai zinu pāris un tie ir visi izbijuši bodybuilderi vai citā veidā saistīti ar smago atlētiku un ļoti labi pārzin tehniku, kā arī paņēmieni nav haotiski izvēlēti, bet gan tā lai tas estētiski būtu pareizi - to nevienos krosfita kursos neiziesi, tas nāk tieši no sporta skolām un protams no BB un powerliftinga....  ko es varētu ieteikt krosfiteriem - pirms kaut kam ķeries klāt uzzini cik tas ir estētiski pareizi un vai tas tevi nenogalinās - ir traumas kas parādās ar laiku un no kurām var palikt reāli par invalīdu, tie ir mugurkaulam disku trūces, aizspiesti nervi - kad jātaisa blokādes. Nerunāšu par augšdaļu mugurkaulam kad tiek traumēts un tiek atņemtas rokas (parādās tirpoņas un nejūtīgumi)... par šo te varētu rakstīt daudz un mūžīgi... JA KAUT KO DARAT - DARAT PAREIZI, TAD ARĪ KROSFITS NEBŪS TIK LIELS SVIESTS. Autoram paldies par rakstu -  cik es redzu parastos mirstīgos krosfiterus, aptuveni tā arī ir kā video!

4 0 atbildēt

par cenām arī esmu šokēts,70 eiro mēnesī? par ko? emotion

 

es par 35eiro varu mēnesi iet kačāties,un rezultāts būs 3x ātrāks

3 0 atbildēt
plika di****a īsts krosfits ir šitais emotion https://youtu.be/1q31CCDVdas
2 0 atbildēt

Bullshit! tev veci normalu vajag nevis crossfit.emotion

3 1 atbildēt

Vispusīgi kustēties var arī bez tāda traumatisma riska, kāds ir krosfitā. Visi te runā par kustēšanos un to, ka tas ir labi - JĀ, KUSTĒTIES ir labi, bet arī tas ir jāprot, nevis jāmetās taisīt vilkme, svarcelšanas vingrinājumi un pievilkšanās ar tādu tehniku, ka beigās mugura un pleci ir vienkārši nelietojami. 

1 0 atbildēt

Iesaku sākumā noskaidrot, kas ir krosfits un kā realitātē tas izpaužas, pirms saukt mani par delfīnu un muļķi. 

1 0 atbildēt

Kādreiz mums skolā sportā bija jātaisa crossfit vingrinājumi. Tobrīd no klases ar svarcilāšanu nodarbojos es un vēl viens draugs Maksims. Vēl manā klasē mācijās tāds Andrejs.

Pie kārtējā crossfit vingrinājuma mans draugs pienāk pie Andreja un saka: "Šie vingrinājumi ir priekš pediņiem"

Andrejs uzkliedz: "Skolotāj! Maksims saka, ka šie vingrinājumi ir priekš pediņiem. Tā ir taisnība?"

Skolotājs noklusa un domāja ko teikt... emotion

1 0 atbildēt

Pareizi vai nee, bet paskat normaali uztreneeti cilveeki. Nu nav jau arii taa, ka nav nekaada jeega no cross fita, ja tas cilveekiem labaak iet pie sirds kaa monotona svaru cilaashana peec visiem noteikumiem.  Apdirs crossfiteri, bet es ljoti shaubos, ka tu tos 200kg vareetu no vietas izkustinaat, kur nu veel pacelt kaut vai tik pat nepareizi kaa to dara video redzeetie....

0 0 atbildēt

Vieniigais, kas mani tracina ir pievilkshanaas pie stienja, tur nu gan nekaada sakara ar pievilkshanos nav. Tik uzrauj ar inerces paliidziibu augshaa laiciigi salokot rokas emotion

0 0 atbildēt

Pirmais video.   Bija vnk WTF ???   kas tas par garīgi atpalikušu cilvēku ? Ieraksti google dajebko par sportu un tev būs jau +/- normāla programma, 

0 0 atbildēt

Eu un kāds man var paskaidrot ks tas ir par vingrinājumu kur džeks paceļ svarus tieni iespiestu rokas locītavās un mēģina ietupties???  Es ko tādu redzu pirmo reiz, izskatās riktīgs muguras bende..

0 0 atbildēt

Neatzīstu šito mēslu ~~~.

0 0 atbildēt

Gribētu redzēt kā latru treniņu var palielināt 1kg emotion emotion emotion Šeit jau parādās krosfiters bez sajēgas! Ja nedēļā vidēji trenē 2 reizes kājas... tad pēc gada pietupiens būs no 0 līdz120 pēc 240....360 un skat tur jau pasaules rekords 3 gados emotion

Es krosfita nesaredzu tādus kā tādus grandiozus mērķus... varbūrt stay fit formu turēt, ātrāk skriet augstāk lekt... krosfits pats kā tāds kaut kas starp smago atlētiku un vieglatlētiku.... 

0 0 atbildēt

Tu esi dura ne meitene! Ja nesprati manu komentuemotionemotion

0 0 atbildēt