local-stats-pixel fb-conv-api

Bojeviku zvaigžņu diēta - ēd kaut stikla vati!15

Gandrīz jebkura asa sižeta filma balstās, pirmkārt, uz galvenā varoņa spēkavīra talntiem. Un aktiera harizmai šajā pasākumā galīgi nav pēdējā vieta. Vēl nozīmīgāka ir tikai fiziskā forma, kuru cildenais varonis spēj parādīt gan skatītājiem, gan ļaunajiem pretiniekiem. Un lai to sasniegtu, aktieri pieliek stipri daudz pūļu. Kāds kategoriski atsaka sev visu garšīgo, kāds ceļas, lai skrietu jau pirms gaismiņas, cits ēd, kas pagadās, un nenodarbojas ne ar ko, izņemot profesionālo sportu. Nu tad- ko īsti ēd/ēda pasi krutākie džeki, kurus var redzēt ķinītī un TV?

467 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Pati labākā diēta ir ēd ko tev organisms prasa...

17 0 atbildēt
Džekijs Čans laikam ir vissūdīgākais, jo viņa vārds un uzvārds vienīgie nav izcelti emotion
12 0 atbildēt
Vienā no pēdējām intervijām beļģu aktieris paziņoja, ka labprāt dod priekšroku rīsiem, maizei, pupam(viņš ko ņuņņa? emotion ) un dārzeņiem.
12 0 atbildēt

cilvēka organisms nav čolka, ar kuru var taisīt eksperimentus.  Katrs mēs esam unikāls veidojums, tātad, katram ir unikāla ēdienkarte jeb diēta.Kas der vienam, nedeer citam, jo, piemēram, dzinējs no BMW neder Mercedes, kaut gan automašīnas brauc uz vienādu degvielu, kā arī vecākam mersim nederēs jaunāka merša detaļas, kaut gan tiem ir viena mamma (rūpnīca). Daudz ko nosaka asingrupas, kā arī no tā, vai bērnībā iespieda durvīs galvu, vai senči piespieda kļūt par veģetārieti, un citi faktori.

Ēdam normāli, ja sportojam, ēdam tā, lai pēc slodzes kompensētu vielu trūkumu organismā, ja sēdi dāča un neko nedari, tad ēd tomātus un gurķus, vismaz resns nepaliksi, un kuņģis būs piesists pilns. 

8 0 atbildēt

ja es būtu slavenība, vai arī nē, nu te mani ēdieni - 

Brokastis - obligāti paēd brokastis, neilgi pēc pamošanās, sastum vēderā cik vari. Auzu pārslu putra nekad nav par daudz, kaut vai katlu. Klāt kāds banāns (vislabāk avokado), augļi rieksti vai ogas. plāns b - musli ar jogurtu vai ko tādu. Otrs variants - pankūkas no pilngraudu miltiem. līdz 10 olām, 1/2 kg miltu, 0.5L un vairāk piena. + piedevas pēc izvēles. 

launags (laikam šis bija pirms pusdienām) Rīsi, Griķi, Kartupeļi. piedevas - zaļumu salāti, dārzeņi. gaļa - vistas fileja (vai putnu gaļa), tuncis, (iespējams lasis). klāt olīveļļa. 

pusdienas - vispārīgi tas pats, piemēram ja launagā rīsi, tad tagad kartupeļi. + Zupa (ja prasās kas šķidrs)

vakariņas - rupjmaize vai saldskābmaize ar sieru, desu, dārzeņiem. klāt var biezpienu, zaļumus. 

7 0 atbildēt
Pag rad sanāk ja es esmu čaks,džeikijs čans,
5 0 atbildēt
Tas pieraada to, ka tu vari eest visu. Galvenais lai ir pareiza domaasana
2 0 atbildēt

Nazinu - nazinu emotion Pats ieveroju mereno dietu un edu tiru paiku emotion Tas ir partieku praktiski no ta ko varu sagadat pats un brokastis edu vienos pa dienu emotion Protams sešpaka uz vedera vel nav ( un nevajag ) bet par veselibu nesudzos - darba spejas nezud - potence normas robežas emotion un otrais pusgadsimts jau sen sacies emotion  Izturibu visiem emotion

2 0 atbildēt
Jup, tā var. Tikai jābūt pareizai domāšanai. Jaattiecas uz lietām savādāk. Principā tu pateici pareizi emotion
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Un lī
0 0 atbildēt