local-stats-pixel fb-conv-api

Bīstamas kļūdas saistībā ar pārtiku19

478 0

Ēdiena gatavošana un produktu iegāde ir nozīmīga ikdienas sastāvdaļa. Katrai sievietei ir noteikts veids, kā viņa iepērkas, sagatavo pārtikas produktus, uzkopj virtuvi. Kā izrādās – atsevišķas ierastas darbības ir kā loterija: paveiksies – nepaveiksies... Iespējams, ka kaut kas no šajā rakstā minētā liks spuroties pretī, sakot: bet es/ mana mamma tā ir darījusi visu mūžu un – nekas nav noticis!

Jā un nē... Palūkosim, kas ir tas, kam būtu ieteicams pievērst uzmanību:

478 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Brīnums kā mēs vēl esam dzīvi. emotion . Parasti sanāk tā, jo perfektāk tu centies dzīvot, jo ātrāk saķersi kādu zarazu.
25 0 atbildēt

Izlasot šito brīnos kā es vēl elpoju

13 0 atbildēt

Kur variants- šavammīti mainu, kad tā ir nodilusi?

Un nekad tā nesmird, jo neatstāju slapju.

9 0 atbildēt

Visu mūžu dzīvoju neko no šī neievērojot un joprojām viss kārtībā.

8 0 atbildēt
Praktiski no šā visa kādus 85% tā arī daru, kā ir minēts pareizi. Nemaz nezinot, ka tā ir pareizi. Man vienkārši praktiskāk. Un pirmo reizi dzirdēju, ka gaļu mazgā.
7 0 atbildēt

Kad trauki mazgājot ar švammīti paliek vēl netīrāki kā tie bija. emotion

7 0 atbildēt

pfff sen jau vajadzētu būt nosprāgušam... es pat maximas vīnogas lobu iekšā nemazgātas emotion , bet ja godīgi lielākai daļai baktēriju vajag ilgstoši augstu temperatūru lai iznīktu, tā ka produktu noskalošana arī daudz neko nedod

5 0 atbildēt

Jau pirmā frāze: "Katrai sievietei ir noteikts veids, kā viņa iepērkas, sagatavo pārtikas produktus, uzkopj virtuvi." - jo virtuve ir sievietes vieta un neviens vīrietis nekad tur nav kāju spēris emotion

Par pašu rakstu - interesanti, protams, bet, kas attiecas uz olām, tad ir dzirdēts viedoklis, ka tās vispār nevajadzētu turēt ledusskapī.

4 0 atbildēt
Man viens dēlītis visam emotion Dzīvs joprojām
3 0 atbildēt

patiesībā liela daļa ir atkarīga no tā vai tev tas ir lemts, piemēram ja tu uzskati ka no visa lielā vai mazā mērā var saslimt tad tā arī būs. man trauku švammes lietojas tik ilgi, kamēr tās izskatās kā sūnas kas aug uz kokiem (nu labi, ne tik traki, bet tomēr) dažas smird, bet ja ar to var tīrīt tad tas mani neattur. ēdu arī to kas nokrīt uz grīdas. vai to kam beidzies termiņš (atkarībā no produkta) termiņš parasti ir ieteicamais lietošanas laiks, ne tik ļoti cik produkts būs bojāts. 

2 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

1 0 atbildēt

Kad tai pieaugušas kājeles un tā sākusi pārvietoties pastāvīgi emotion

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Emm.. Gribētu ielikt plusiņu, bet nevaru, jo izrādās, ka šis raksts ir "mans"...
0 1 atbildēt