local-stats-pixel fb-conv-api

Bīstamākie pasaules sporta veidi.18

Katrs cilvēks, kas nodarbojas ar kādu sev mīļu sporta veidu, iespējams ir prātojis - vai to var uzskatīt par bīstamu? Es personīgi teiktu, ka jā - katrs sporta veids atšķiras ar kaut ko un katrs individuāli ir bistams, bet šajā rakstā es jūs vēlos iepazīstināt ar dažiem no pasaules visbīstamākajiem.

134 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Šahboksā viens nepareizs gājiens var maksāt zobu :D

10 1 atbildēt

Bīstamākais sporta veids. Vārds bīstams ir relatīvs jēdziens, piemēram base jumping večiem liekas nereāli kāpt augstos kalnos vai spēlēt regbiju, tikai tāpēc, ka trenējas un koncentrējas tikai base jumpingam, turpretīm regbijists būtu piečurājis bikses lēkt no kalna, bet viņš var 3 večiem zobus izdauzīt izskrienot viņiem cauri, tikai tāpēc , ka viņš ir tam trenējies. Katram ir savs, base jumping lec ar cigareti rokās, pa ceļam iedzerot aliņu, regbijists to pašu dara laukumā jo priekš viņiem tas ir easy :)

3 0 atbildēt

Un kur jāšanas sports? Tas ir top 10 pasaules bīstamāko sportu veidu 4. vietā.

1 0 atbildēt

jā var redzēt, ka kko darījis, bet uzmanību īpaši nepisaistīja, tikai dēļ cieņas pret cilvekiem irlikšu + :)

0 0 atbildēt

Paldies par rakstu!emotion

0 0 atbildēt

7. ir pieminēta kāpšana augstos sniegotajos kalnos, bet nav pieminēta free solo climbing? Kas var būt vēl bīstamāks kā rāpšanās vertikālās klintīs bez NEKĀDA ekipējuma?

0 0 atbildēt

Motorcycle Racing

te vareji pieminet Isle of Man TT racing, jo tas notiek nevis pa trasi, bet pa publiskajiem celjiem, kas nav pielagoti 200+ km/h atrumam, tadejadi ir jabut loti labam braucejam, lai tiktu lidz galam neskartam, un vel jo interesantak, piedalities var jebkurs kas to var atlauties.

0 0 atbildēt

Paldies!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

visus šos sporta veidus visa pasaule zina,un kadu nošiem veidiem ir izmeigināti ,un ja izmeiģināti tat nav bistami - - - - - - - - - -

0 1 atbildēt

Vanštiltingā viens nepareizs solis prasa dzīvību. Edit: vienigais, kur nav dzīvi palikušo.

0 1 atbildēt