local-stats-pixel fb-conv-api

Bayern Munich vēsture2

Esmu izdomājis taisīt savu septīto rakstu par Minhenes Bayern.

Pagaidām man nav ideju nākošajam rakstam, bet es gribu kaut kādu citu stilu, gribu kādas komandas, vairāk spēlētājus salīdzināt, esmu domājis par Zidani v Ronaldo, Messi v CR7, Maradona v Pele, bet neviens no šiem nav vienā pozīcijā un tāpēc ir ļoti grūti salīdzināt. Tāpēc lūdzu, vari komentārā kaut ko ieteikt?

Lūdzu novērtē manu rakstu arī komentārā.

Visu šo esmu rakstījis es pats, nekas nav kopēts, vai tulkots.

Iperiekšējie raksti:

1. http://spoki.tvnet.lv/sports/El-Clasico-RMad-vs-FCB/629351 Raksts par divu spēcīgu spāņu derbiju šajā sezonā detalizēti.

2. http://spoki.tvnet.lv/sports/Veiksmigakas-komandas-Eiropas-futbola/631749Tiem kam ļoti patīk futbols un nebaidās no gariem tekstiem, jo aprakstīju gari un detalizēti sešas Eiropas komandas, kuras uzskatu un pierādu par labākajām.

3. http://spoki.tvnet.lv/sports/Real-Madrid-vesture/633346 Mans veiksmīgākais,novērtētākais raksts. Par Spāņu suprkomandu, kas ir neapšaubāmi veiksmīgākā komanda futbola vēsturē.

4. http://spoki.tvnet.lv/sports/Zlatan-Ibrakadabra/633784 Par Zviedru zvaigzni Ibrahimoviču, aprakstītas visas viņa sezonas komandā un izlasē, kā arī bišku par bērnību

5. http://spoki.tvnet.lv/sports/Manchester-United/634263 Par Anglijas veiskmīgāko komandu uzrakstīts par tās vēsturi, statistiku un notikumiem.

6. http://spoki.tvnet.lv/sports/Juventus-vesture/635089 Uzrakstīts par Itālījas veiksmīgāko komandu, par tās vēsturi, statistiku un notikumiem

33 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

baigi kuliigs raksts

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt