local-stats-pixel fb-conv-api

Alkohola lietošanas pozitīvās un negatīvās emocijas.5

84 4

Kamēr vispār cilvēki sāk lietot alkoholu? Es šo nesaprotu, es pati nelietoju un pat svētkos arī nē. Protams, ka alkohola lietošanas ir gan pozitīvas, gan negatīvas emocijas. Sāksim ar negatīvajām emocijām.

Lietojot alkoholu lielos daudzumos vienā dienā iespējams pēc tam reibums. Paliek slikta dūša, kuram patīk vemt? Nu nevienam taču! Tagad, es tā padomāju ... varbūt iespējams dzert, bet mazāk? Varbūt vispār tie, kas lieto alkoholu, nu nelietojiet. Mēģiniet tikai svētkos vai draugu kompānijās, bet tikai lietojiet maz.

Nākošajā dienā ir tautā saucamais ‘’pohmelis’’. Ir ļoti slikti, tad padomājat kāpēc vispār ir jālieto. Problēmas ar varas iestādēm. Piemēram, Tu mierīgi ej uz mājām, bet viņi saprot to, ka noteikti esi nedaudz par daudz iedzēris, jo nevari noiet taisni. Iespējams, ka uzlikts tikai brīdinājumu – tad, ja nebūs bijuši protokoli. Iespējams ievietos atskurbtuvē līdz maksimums 12 stundām. Kurš grib tur gulēt?

Manuprāt neviens, tāpēc noteikti lietojiet mazāk! Iespējami vēl protokoli par atrašanos alkohola reibumā. Summa, kas par šo visu jāmaksā ir diezgan liela. Piemēram man teica, ka atskurbtuve maksā apmēram 25 eiro. Protokols, iespējams maksimums manuprāt līdz 200 eiro. Padomājiet, varbūt šo naudu atstāsiet bērniem, mazbērniem – nevis nodzersiet. Alkohola reibumā daudziem patīk taisīt skandālus. Piemēram ģimenē vai uz ielas. Iespējams, ka kaimiņi izsauks valsts vīrus, tad Tu atkal tiksi viņu redzes lokā. To taču neviens negrib.

Sāksim ar pozitīvajām emocijām.

Protams, ka šeit domas dalās – ir arī pozitīvas emocijas. Piemēram – jautrs garastāvoklis un dzīve izskatās skaistāka. Tev viss ir tik vienalga, ka tu vienalga ko tev pateiksi būsi priecīgs. Tu iedzerot alkoholu par daudz būsi jautrs un runātīgs. Tu izstāstīsi daudz, Tev nebūs bail šo visu stāstīt. Ar tiem, kuriem lieto kopā paliks atvērtāki un arī izstāstīs savus stāstus. Pozitīvo emociju šeit ir maz, bet tomēr ir.

Alkohola lietošana protams kaitē veselībai!

Tāpēc nesāciet lietot, jo būs par vēlu.

84 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ja neskaita pohas, tad viss ir pozitīvi emotion

7 0 atbildēt
Ja māki dzert, tad paģiru nav emotion
4 0 atbildēt

Liels pluss rakstam!

Tā ir ilūzija, ka alkoholu lietot ir forši. 1 stunda laimes un par to tev maciņš tukšs, galva tukša (par iepriekšējo dienu, protams), sūdīgi un vēl no mājas kauns iziet. Ir jau, kas dzert arī māk ar mēru.. bet vai vajag? Alkohola lietošana tomēr negatīvi ietekmē veselību.

2 0 atbildēt

Ne visi iedzerot kļūst jautri un atvērti. 

1 0 atbildēt

Ļoti nesaprotami uzrakstīts teksts, otrās rindkopas domu knapi varēja uztvert , visu , ļoti neizsmeļošs raksts .

0 0 atbildēt