local-stats-pixel fb-conv-api

ATGĀDINĀJUMS! Šonakt latvietis atgriežas NBA laukumos.2

14 2

Šonakt naktī uz 29.10.2015. plkst. 2:00 pēc Latvijas laika ASV pilsētā Milvoki uz laukuma savā pirmajā NBA spēlē dosies Latvijas basketbolists Kristaps Porziņgis. Pārbaudes spēlēs Kristaps tika iespēlēts sākumsastāvā un treneris Dereks Fišers jau ir izteicies, ka visdrīzak arī NBA officiālās sezonas atklāšanas spēle Kristaps dosies sākumsastāvā un ierakstīs jaunu lapu savā karjeras CV.

Līdz šim Latvijas basketbola vēsturē vismaz vienā NBA spēlē officiāli ir piedalījies Gundars Vētra un, protams, Latvijā tagad ļoti aprunātais spēlētājs Andris Biedriņš. Kristaps pats ir audzis kā spēlētajs tieši Spānijā ACB līgā un vislielāko kāpumu viņš paveica tieši Sevilla komandā.

Tātad, visi meklējam internetā tiešraides linku un atbalstam Latvijas basketbolistu Kristapu un vēlam veiksmi viņam šajā sezonā kopā ar New York Knicks!

Viens no variantiem ir šeit -







14 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

"Fucking" bija domāts tādā nozīmē, ka kāda velna pēc vispār ir jāzina latviešu valoda amerikāņiem, ļoti bāli un slikti, ka tu nespēj to pieņemt emotion) Saprast arī, tikai tukši malt putru.

5 1 atbildēt

👍👍👍

0 0 atbildēt