local-stats-pixel fb-conv-api

8 padomi, kā samazināt svaru dabiskā ceļā4

54 0

Mūsdienās liekā svara problēma ir ļoti aktuāla un daudziem interesē, kā tad samazināt svaru dabiskā, nekaitīgā ceļā? Šajā rakstā apskatīsim pāris vienkāršus risinājumus, kā Jūs variet samazināt svaru ātri, ērti un veselīgi.

1) 150 ml glāze laba sarkanvīna
Ir zinātniski pierādīts, ka reizi dienā izdzerot 150 ml laba sarkanvīna, tas Jums palīdzēs samazināt tauku uzkrāšanos, it īpaši vidukļa rajonā.

2) Ēd un lieto labos taukus
Labie tauki palīdz atbrīvoties no sliktajiem taukiem, tāpēc regulāri ēd olas, valriekstus, salātus apslaki ar labu eļļu un uz maizes, sviesta vai margarīna vietā, zied avokado mīkstumu – to visu slaidam viduklim un veselai sirdij par prieku.

3) C vitamīns veselībai un skaistumam
Vitamīns C palīdz arī vielmaiņai, tāpēc ēd dārzeņus un augļus, kas bagāti ar to – piemēram, paprika, satur 4 reizes vairāk vitamīna C kā tomāti, un to ir viegli pievienot gandrīz jebkuram ēdienam!

4) Ja Tev nav jāsteidzās – ej ar kājām.
Centies pēc iespējas mazāk izmantot mašīnu un sabiedrisko transportu, tā vietā izvēlies veikt maršrutu ar kājām. Regulāras pastaigas gan samazinās Jūsu svaru, gan uzlabos vispārīgo veselību.

5) Glāze svaigi spiestas greipfrūtu sulas katru dienu!
Greipfrūti satur insulīnu samazinošos enzīnus un palīdzēs tev zaudēt līdz pat 2 kg 12 nedēļās. Vienkārši, bet ar rezultātu!

6) Lieto olīveļu
Vēl viens iemesls pievienot to savam ēdienam, jo labās taukskābes tajā palīdz tev ātrāk justies paēdušai un nepārēsties.

7) Dzer zaļo tēju ikdienā
Slavena ar savām vielmaiņas uzlabošanas spējām un ne velti – tase zaļās tējas var uzlabot vielmaiņas ātrumu pat par 20%! Un tāpēc dzer zaļo tēju katru dienu, kapučīno vietā, piemēram.

8) Lieto daudz šķidruma savā uzturā
Dzeriet daudz šķidruma (2 litrus dienā), īpaši ūdeni. Ūdens atsvaidzinās un sniegs tās svarīgās uzturvielas, kas jums ir nepieciešamas.

54 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 ieēd lenteni un viss!

1 0 atbildēt

Nūūu tas vairāk būtu pie tēmas ''Kā saglabāt vēsu prātu. Ne par ko neuztrautkeis. relax utt" emotionemotion Par to arī kkad raksts no manis cerams, ka būs. emotion emotionemotion

0 0 atbildēt

;verdana,sans-serif;background-color:rgb(249,252,255);"> Ūdens atsvaidzinās un sniegs tās svarīgās uzturvielas, kas jums ir nepieciešamas.

;verdana,sans-serif;background-color:rgb(249,252,255);"> Kādas tad uzturvielas ir ūdenī? Ūdensvada rūsa?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt