local-stats-pixel fb-conv-api

8 min treniņš vēderam69

405 6

apskaties arī "12 min treniņš krūšu muskuļiem" http://www.spoki.lv/sports/12-minusu-trenins-krusu-muskuliem/236560

Ievietotajos video ir lieliska treniņ programa, vēderpresei.

Vēderprese ir viena no svarīgākajām muskuļu grupām cilvēkam, to praktiski izmato visās fiziskās darbībās, takā darētu to arī papildus patrenēt un sadedzināt liekos taukus.

8 minūsū treniņš nav daudz, bet bieži daudziem ir slinkums, to darīt, manuprāt šāds video, kuram vienlaicīgi trenējies ar virtuālo džekiņu, ļauj noturēt vienmērīgu ritmu, un motivāciju, izdarīt treniņu līdz galam.

Ir labi saņemties, un tikai 8 minūtes dienā nodoties, šim treniņam, ja vēlies nodedzināt liekos taukus, un iegūt pāris kubikus. Vismaz katru otro dienu, bet vislabāk butu to darīt katru dienu, jo vēdera muskuļu grupa, ir tā kas cilvēkam visātrāk atjaunojas, un vajag vismazāko atpūtu.

1.mais video ir pirmā līmeņa treniņš. 8 vingrinājumi, katrs x30 reizes un ik pēc 2vingr. 30 sek atpūta.


2.trais video ir otrā līmeņa treniņš 8 vingrinājumi, katrs x40 reizes un ik pēc 2vingr. 15 sek atpūta.

Iespējams sākumā jums sāpēs kakls, zods, spranda, bet pēc 3-5 treniņiem, tas pāries.

Visticamākais, sākumā tev nezidosies, noturēt vienmērīgu ritmu un izdarīt visus vingrinājumus, pareizām kustībām, bet centies un tas viss aizies, labs nāk ar smagu darbu=].


Protams vēl labāk būtu, ja tu varētu to apvienot ar skriešanu, bet nu tg nav īstais gadalaiks:D, bet ja vari aizvieto to ar peldēšanu. Kas ļaus tev nopietni izsvīst un neaizmirsti ēst pārtiku ar mazāk tauku saturu.

apskaties arī "12 min treniņš krūšu muskuļiem" http://www.spoki.lv/sports/12-minusu-trenins-krusu-muskuliem/236560

Vairāk info avotā

405 6 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

mans apeed kotljetiit un kubicinji pashi aug FUCK YEA

19 0 atbildēt

Un, lai nesāpētu sprands rokas ieteicams likt pie ausīm, tā, lai elkoņi kopā ar augumu veidotu T burtu... cerams saprotami. Visi normāli treneri neiesaka taisīt presīti, liekot rokas aiz galvas vai kakla. Jo piepūloties/izpildot presīti Tu mēģini celt sevi ar roku palīdzību, tādā veidā traumējot kaklu/muguru.

17 0 atbildēt

Man paveicās ka man jau no bērnibas ir  8 paka

11 1 atbildēt

Atvaino, bet Tu savu 3paku uzskati, ka Tev ir muskuļi? Tā izsakies, ka būtu vismaz 6paka.... paskatījos bildes. Parasts skuķis, kurš seju slēpj(bail iedomāties, kāpēc?!)

Visiem ir muskuļi, pat 200kg hamburgerēdājam viņi ir... tikai zem tauku slāņa.

Ja trenējies 8min... tiem, kam lielāks tauku slānītis, aizņems vairāk laika līdz kādiem manāmiem rezultātiem... bet teikt, ka tā viņiem/man neder ir bullšits.  Vienīgi nekā nedarīšana neder, bet, pat ja dienā uzstaisi parasto presīti 15-20 reizes... katru dienu, savs rezultāts pēc pāris mēnešiem būs.

 

Un tad, kad redzēs, ka arī ir kāds rezultāts, tad pieies tai lietai daudz intensīvāk, ar lielāku azartu. Presīte ir tā lieta, kuru var taisīt simtiem variantos un pozās... vispatīkamākā, ko es esmu atklājis ir nodarbojoties ar seksu :D

12 4 atbildēt

Šis liekas baigi noderīgais materiāls. Pat piereģistrējos, lai to pateiktu! :D 

6 0 atbildēt

Sitais zinams.

5 gadus atpakal ar draugiem sakam.  Spelejam basi un katru dienu so programmu. Vasaras laika visi staigajam ar 6-8pack ka nu kurs.

Sobrid nodarbojos ar vieglatletiku.

Calisi, beidzat kvernet cauram dienam pie pc(tie kas to dara) un saciet hotj b majas kko darit :))

++

7 2 atbildēt

Tas tā zināšanai, ja tev ir normāla riepa, tad šo workoutu nav jēga taisīt, jo reāli, tas ir domāts tādiem, kuriem ir jau formīga prese, šis tikai palīdz dabūt ārā kubus.

5 0 atbildēt

es pirmajā reizē level 1 tiku līdz priekšpēdējajam. Nepabeidzu, jo kakls palika stīvs. Nu itkā sasprindzis. ;(

 

bet nekas :D rīt jauna diena lai dzīvotu :D

5 0 atbildēt

Principā 80 procenti panākumu ir pareizā uztura.. parejais ir trenniņi :)

4 0 atbildēt

+++

3 0 atbildēt

uztaisi 1.mā līmeņa treniņu :D ritmā un pareizi. Varu derēt ka tu jau pie 2 vingrinājuma beigām knapi saliekties varēsi, un pie 6tā vingr buusi off =] ja neesi šādus treniņus iepriekš veikusi, neskaitot parasto presīti :D

5 3 atbildēt

Manai riepai vienkaarshi ideaali!!! :)))

3 1 atbildēt

Vajag pusstundu lai vispar muskuli saktu atistities :(

P.S Ja gribi sakt nedoma ka pec menesha bus tev jau sespaka es trenejos pusgadu protams ne katru dienu bet katru otro un tagat pec pusgada man ir tikai divpaka vai knapa cetrpaka.

4 2 atbildēt

Katru dienu AB nav jātrenē, tas tā zināšanai, vajag visu sabalansēt normāli lai efekts būtu ;)  + prese bez chest = sūds.

3 1 atbildēt

man skatoties wien..saaka prese saapeet.. :D

2 0 atbildēt

3 vingr 1 video tāds mazliet divdomīgs :D

2 0 atbildēt

Buļasūds viss šis..  Ja gribi labu ķermeni, ar astoņām  minūtēm dienā ir stipri par maz, jātrenē ir viss, kājas, mugura, tri/biceps, pleci, krūtis un arī ABdominal.

4 2 atbildēt

emotionemotion emotion  

2 0 atbildēt

Tu jauc Core ar presi ;)

1 0 atbildēt

Es domāju ka man prese laba :d bet es nevaru 1. levelu izturēt :d

3 2 atbildēt