local-stats-pixel fb-conv-api

7 iemesli, lai trenētos no rīta15

357 2

Veidojot šo rakstu, man pašai parādījās motivācija uz šo!

Brīžiem, ikdienas režīms vairāk atgādina kaut kādu zombiju režīmu: agra celšanās, ceļš uz darbu, mājām, ēdiens, nepietiekams miegs. Treniņi tiek pārcelti uz vēlu vakaru un bieži aizmirstas.

Tomēr ieviešot izmaiņas ikdienas rutīnā, var atgriezt dzīvs garšu. Cilvēks augstāko motivācijas līmeni sasniedz vēl pirms 8 no rīta. Izmanto šo laiku priekš rīta treniņiem un drīz vien sapratīsi, cik viegli sāks padoties paši grūtākie uzdevumi.

357 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Tas ,manuprāt,ir vislabākais veids, lai trenētu gan raksturu, gan ķermeni. 

Kā saka :''Veselā miesā - vesels gars.''  emotion 

13 0 atbildēt

Galvenais izgulēties (ne pārgulēties) un darīt to OBLIGĀTI svaigā gaisā!  emotion 

11 0 atbildēt

1. Apmaiņu procesi šā vai tā neieslēgsies, ja nebūs paēstas brokastis, jo tos iekustina ēdiens. Sports tikai palīdz tiem kvalitatīvāk darboties. Tā kā vairums no rītiem neēd, tad čuš vien sanāk.

9 0 atbildēt

Jākustas no rīta līdz vakaram un nav jāpierijas uz nakti un viss būs kārtībā.

11 2 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Es labāk dodu priekšroku vēlai pēcpusdienai vai vakaram

3 0 atbildēt
Blūberija nākamais raksts - 7 iemesli lai to nedarīdu.
3 0 atbildēt

man ir 1 iemesls lai netrennetos-ALUS emotion 

4 2 atbildēt

No rīta ir labi kādas 2 h pēc celšanās lai vismaz 1.5 pēc brokastīm un tukšs puncis, jo diezgan pasen pierādīja, ka rīta treniņi kad organisms vēl nav atmodies stipri palielina sirds noslogotību.

2 0 atbildēt

Nevis rīta treniņi, bet gan rīta rosme.. vienkārši ja no rīta ceļas kaut kādos 5 un aiziet paskriet 30min un pēc tam izstaipās, tad pietiek, lai enerģija sāktu virmot ķermenī. Treniņi jāveic tieši vakaros, jo treniņi nogurdina, protams ja kārtīgi trenējas, un pēc treniņiem vajadzīga atpūta, paēd, atpūties kādu 1h vai 2h un aizej gulēt, palielināsies miega kvalitāte un būs mazāks bezmiegs, pluss ja tu esi igulējies no rīta ir daudz labāks garastāvoklis un ir vieglāk piecelties. 

Protams, bodybuilderi un visi citi profesionālie/aktīvie sportisti sāk dienu ļoti agri ap 4 no rīta ar nelielu skrējienu, lai pamodinātu ķermeni, kas ir rīta rosme, pēc tam paēd un kad paiet pāris stundas viņi dodas uz svaru zāli un pavada tur 1h vai nedaudz vairāk, jo nav nozīme ka tu sēdi sporta zālē tur 3h, ja tu stundas laikā vari izdari to ko īsts sportists dara 20min, piemēŗam, tu cilā svarus 1h, tas tevi tikai nogurdina un neko labu nedod, īsti sportisti ņem 20min un dara visu aktīvi, starp setiem paņemot max 1min, lai muskuļi neatslābst, bet ir nedaudz atpūtināti. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt