local-stats-pixel fb-conv-api

4 Produkti, kuri palīdz cīnīties ar vēzi.25

29 3

Mēs ēdienu lietojam, kā degvielu savam ķermenim, bet nereti tieši pārtika ir tā, kas mūs aizsargā no dažādām slimībām.

Ieskaties un uzzini kuri tad no produktiem palīdz cīnīties ar vēzi un kuri to attīstību neizraisa.

29 3 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Viss ir loģiski un tā arī ir kā tu saki!

Bet nu es netaisos ieslīgt 5000 vārdu analīzē par produktiem un piejaukt tam visam klāt smēķēšanu!

16 0 atbildēt

Eeeee... kaut kā pēdējā pusgada laika'ir daud zlasīts tieši zinātniski pamatotus rakstus, ka govs piena olbaltums ir šūnu mutācijas veicinošs. Kas ir iemesls? Viens no galvenajiem - kazeīns. Starp citu, kazeīns ir līmes sastāvdaļa ( cik es atceros no krāsu mācības studijām arodenē ). Tāpēc - nē, nē un vēlreiz nē. Govs piens, jo īpaši ikdienā un lielos daudzumos, NAV piemērots cilvēka organismam. Tiem, kuri nevar vai nevēlas atteikties no tā, ir vērts pārskatīt savas ēdienskartes sabalansētību, lai nebūtu jāuzņem vairāk par maksimāli pieļaujamo daudzumu.

1 0 atbildēt

Atļaušos iejaukties Leģendas un Liels Un strīdā... Galvenā problēma ir tā, ka jūs pārstāvat pilnīgi dažādus cilvēku tipus un runājat katrs par sevi (Leģenda arī par vidējo aritmētisko cilvēku). Kas vienam ir ieteicams, veselīgs un pat nepieciešams, tas otram ir kaitīgs vai pat bīstams. Leģenda minēja piemēru ar nierakmeņiem, to tad arī apskatīsim... Kā zināms, OB ir celtniecības materiāls, ja Liels Un smagi trenējas, viņam vajaga daudz OB, lai muskuļi atjaunotos un pielāgotos slodzei, tātad augtu, ja Mr.X, kurš no 2. stāva izmanto liftu, visu dienu pavada pie PC un neko smagāku par kafijas krūzīti nepaceļ, uzņems to pašu OB daudzumu, tad tā vietā, lai kaut ko būvētu (jo nav ko), organisms liekās OB daļēji izvadīs sašķeltas līdz aminoskābēm, daļēji izmantos enerģētiskajos procesos. Ja salīdzina ar taukiem vai OH, tad OB ir ļoti netīrs kurināmais, kurš rada daudz blakusproduktu, kuri tad arī veicina skābu vidi organismā, nierakmeņu attīstīšanos, lieki noslogo nieres un aknas utt. Protams, ka Liels Un organismā viss biezpiena paciņā esošais kazeīns pa taisno neaizies muskuļos, bet tomēr blakusproduktu būs ievērojami mazāk.

Katrs skatās pēc sevis un katram ir sava taisnība, viss atkarīgs no apstākļiem.

1 0 atbildēt

Un marihuāna.

0 0 atbildēt

Laikam neko neesi dzirdējis par organisma skābju-sārmu attiecību, kas ir ļoti svarīga tieši vēža attīstībai.

Vēzis nevar attīstīties un izdzīvot sārmainā vidē, bet skāba vide ir tieši tas, kas tam vajadzīgs.

Tevis pieminētie, pārstrādātie piena produkti, ir visskābākie, tāpat, kā kafija un šokolāde, kas ir vājāk skābi, bet tikuntā.

Par tomātiem viss vēl ok.

Ieteicams ir, ja cilvēks uzņem 80% sārmainos produktus un 20% skābos.

Rekur links, mācies:

http://www.vesels.lv/uzturs/vai-organisma-skabju-sarmu-lidzsvara-traucejumi-ir-korigejami.html

http://akvavita.lv/uploads/images/uzturstabula.jpg

0 0 atbildēt
Es teiktu, ka vislabākā pārtika pret vēzi ir tā, par kuru tu zini, ka nav miglota, ar hormoniem, ĢMO utt. Ja cilvēki vairāk domātu, ko ēd, ar vēzi slimotu mazāk!
0 0 atbildēt

Lai cik nepatīkami manis teiktais skanētu, bet cilvēki ar vēzi,  apzinās, kas 95% Gadījumos, ar viņiem notiks, un tiek atmestas cerības, un par šādiem produktiem tiek aizmirsts un atmests ar roku ! 

0 0 atbildēt
Nahren tās kafijas, mafijas. Šņabis palīdz! Vot... Kārtīgs saturs šņabim ir, ja..
0 0 atbildēt
Tomāti varbūt, dabīga tomātu pasta, bet par ketčupu stipri šaubos...😞😞😞
0 0 atbildēt