local-stats-pixel fb-conv-api

10 ikdienā lietotākie produkti, kas iznīcina vīriešu dzīvības sulu79

1427 10

Piebildes pirms raksta:
1. Piebilde nepilngadīgam meitenēm: raksts var saturēt zinātniskos terminus un mulsinošu informāciju, tāpēc ietaupi savu laiku un droši pārej uz kādu citu, ne tik garlaicīgu rakstu!
2. Mērķa auditorija (pārsvarā): puiši un pārējie veči.

Informācijas galvā tik daudz, tomēr sadomāju labu mērķu vārdā padalīties un uzrakstīt vēl pēdējo rakstu.

Ja apkārt pamani dīvainības pasaulē – ar vien vairāk čaļu, netipiski savam dzimumam sāk palikt, iztiksim bez cenzūram, – kā lupatas – fiziski un garīgi, meitenes jau 12. gados izskatās kā 18. gadīgas jaunkundzes (nav noslēpums sen zināmajam faktam, ka meitenēm pubertāte iestājas ātrāk kā puišiem), – šajā rakstā radīsies priekštats - kāpēc, puiši ar menboobs vai skinny sindromu paliek arvien izplatītāka problēma u.tml., ja šīs lietas esi pamanījis arī Tu, esi drošs - neesi vienīgais.

Pasaulē trūkst vīrišķības un tā nav vien korelācija vai no sērijas “agrāk zāle bija zaļāka” vien. Pēdējo desmitgadu laikā, vīrišķīguma galvenais, vitali svarīgais hormons testosterons krītas neatkarīgi no vecuma – sākot ar pusaudžiem un beidzot ar vecāka gadagājuma cilvekiem. Gan sievietēm un, galvenokārt, vīriešiem visā pasaulē. Pēc zinātniskiem pētījumiem, vidēji pēdējo desmitgadu laikā, testosterona līmenis cilvekos krītas vidēji par veselu 1% gadā (skaitot aptuveni 50 gadu intervālā – 50% 50 gados).

Tā kā pats, domājot par vecumdienām, nevēlos būt viduvējs mūsdienu standarts, to, ko aprakstīšu zemāk cenšos ievērot pats un domāju arī Tu, lasītāj, labāk vēlies būt piemērs un celt augšā šo statistikas latiņu un atgriezt testosteronu pasaulei vecajās, labajās sliedēs dabīgā veidā!

Bez tam šādi zemāk atrodamie it kā “sīkumi” dod daudz manāmākus panākumus sportā, sevišķi svarcelšanā! Varu apstiprināt! emotion

Kā jau minēju, šis raksts ir balstīts uz svarīgako vīriešu hormonu – testosteronu, kuru samazina sievišķais hormons estrogēns. Lai ir lielāks priekštats par to, ko šis hormons regulē, nosaukšu testosteornu trūkuma simptomus, kas ir bieži sastopami vīriešiem tuvojoties pusmūža vecumam.

Daži testosterona trūkuma simptomi vīriešiem (visvairāk pamanāmi vīriešiem pēc 35 (bet ne tikai)):

Samazināts spēks un izturība
Emocionālās problēmas, to skaitā, depresija, nervozitāte, negativitāte, neapmierinātība ar dzīvi
Muskuļu masas samazināsanās (testosterons vīriešos parasti ir 10x vairāk, nekā sievietēm, un tieši tāpēc sievietes tīri fizioloģiski NEVAR uzkačāt vīrišķīga paskata muskuļus, neiejaucoties savā endokrīnās sistēmas dabiskajā balansā, lietojot speciālus preperātus (to skaitā anaboliskos steroīdus) (neskaitāmas reizes esmu dzirdējis šādas daiļā dzimuma bažas, kurām nav pamata, tā kā droši cilājat svarus svaru zālē, lai dabūtu savu sapņu figūru emotion!)
Samazināts enerģijas līmenis
Palielināts krūšu dziedzera izmērs
Samazināta dzimumtieksme
Erakcijas pavājināšanās/zudums
Problēmas ar miegu
Ievērojami lēnāk aug bārda, spalvas
Samazināts dzimumlocekļa un sēklinieka izmērs
Beta-male tips
Dažādas testosterona trūkuma izraisītās slimības un riski, to skaitā osteoporoze, infarkta risks, biežāka saslimstība ar vēzi u.tml.

Tāpēc uzskatu, ka par endokrīno sistēmu, galvenokārt, testosteornu, estrogēnu un kortizolu u.c. jāzin ikvienam esošajam un topošajam vīrietim!

Uzmanību: Rakstā nerunāju par sintētisko testosteronu, jeb hormonu aizstājējterapiju, par kuru daži noteikti ir dzirdejuši. Šādu sintētisko testosteornu daži labi šļircē kā anabolisko steroīdu, taču tas var sačakarēt visu atlikušo dzīvi, dēļ tā, ka ķermenis pēc šī brīnuma pārtraukšanas vairs nespēs saražot pats savu dabīgo testosteornu (līdz ar to principā esi atkarīgs no tās dārgās sintētiskās lietošanas līdz mūža galam, vai arī no Tavas vīrišķības nekā pāri nepaliks)!
Jaunieši, no tā, ko esmu dzirdejis un redzejis, no sirds neiesaku iet šo ceļu!

Pie tam viss nonesense ar steroīdiem starp jauniešiem mūsdienās nebūtu tik aktuāls, ja dabīgie hormoni saglabātu dabīgo līmeni ķermenī – tādam, kādus daba mums piešķīrusi.

Bet nekrīti panikā, ja tas nebūtu labojums, tad nebūtu rakstījis šo rakstu! emotion

Visvairāk testosterona apdraudošās ķimikalijas ir endokrīnās sistēmas bojājošās vielas, tas nozīmē, ka tās bojā jūtīgās cilveka hormonu sistēmas un to dažādās funkcijas.

Zemāk apskatīsim pēdejā gadsimta testosterona slepkavas, kuras izmantojam ikdienā, un, kurās galvenokārt ir estrogēniskie imitētēji, kas ieņem testosteronu vietu organismā, vai arī endokrīnās sistēmas bojājošās vielas, tas nozīmē, ka tās bojā jūtīgās cilveka hormonu sistēmas un to dažādās funkcijas. Tad nu sākam:

1427 10 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000
Visveseligak dzert un mazgaties ar savu urinu, dibenu neslaucit bet sljukt pa zemi ka kakjim. Deziti? Kas tas tads. Nekadas skusanas nekadi dezishi. Meklet meiteni kurai patik dabisks aromats emotion seksa laika nekadas aizsardzibas jo gumija ir nevesaliga emotion
86 2 atbildēt

Mans risinājums- nemazgāšos, nemazgāšu zobus, smirdēšu, neskūšos, bet vismaz viss būs kārtībā. emotion

54 2 atbildēt

Vienkāršajam cilvēkam no visas tās drazas ir diezgan grūti izvairīties. Visvairāk jau dēļ intereses trūkuma un tevis pieminētās dezinformācijas, manuprāt. Un otra lieta - ja tu kaut ko nopērc, kaut ko elektronisku - tam nāk līdzi bieza grāmata ar instrukcijām un vēl nez ko. Ja tev piedzimst bērns, tu nekādu lietošanas pamācību nedabū. Kas to problēmu saasina ievērojami.

30 1 atbildēt

Lieto dabiskus produktus vai nee- taapat zem zemes guleesi emotion emotion

27 2 atbildēt

Raksts kļūs populārs!emotion

20 3 atbildēt

Elpot arī ir neveselīgi jo gaiss ir piesārņots 

14 0 atbildēt
Tagad visi dzīvosim kā akmens laikmetā. Neskarsimies biļetēm veikalos, nemazgāsimies, nedod dievs pieskarsimies kādam citam cilvēkam. Raksts jau labs, bet nu. Jēga tur brīdinat aptuveni kā uz pasaules galu, ja to mainīt nevar šā vai tā.
14 0 atbildēt

nez, mans tēvs visu lietoja un es kaut kā piedzimu..

11 0 atbildēt

tikai nesitiet emotion bet vai testosterona samazināšanās nenozīmē arī agresijas samazināšanos vīriešos? un varbūt tas nemaz nav tik slikti. emotion

7 0 atbildēt

10/10 Labs rakts.

8 2 atbildēt
Njam... Staigāt bez apakšveļas? Hmm.. Diez kā tas izskatīsies sporta stundās, ja es novilkšu bikses un visiem čaļiem priekšā "THERE'S JOHNNY!" Nē, nu vopše mani apmierinātu sengrieķu variants valkāt kokvilnas tos palagus vai vispār iziet uz ielas pilnīgi kailam, bez aizspriedumiem, nosodošiem vai pilnīgā šokā acu skatieniem, tikai vairs tas nespīd, diemžēl... Par skinny jeans domāju, ka jāpariet uz parastajām, savādāk kāju vēnas saspaidītas.... Nu jā, dzīvojam laikmetā, kad katrs domā ar maciņu, par citiem vienalga... Un ta brīnās, kāpēc no rīta vairs nav stojaks, neaug bārda, bet izaug "skaistas" krūtis un dzimstība samazinās...
4 0 atbildēt
Un te es sapratu, ka laikam ir vieglāk būt sievietei...
3 0 atbildēt
Ļoti labs raksts. Sieviešu dzimuma pārstāvēm arī der izlasīt. Vairāk šādu rakstu vajadzētu!
3 0 atbildēt

LAURETH SODIUM SULFATE -atrodiet kadu shampunu vai dushas zheleju bez shitas sastavdaljas.Viegli jau teikt -lietojiet dabiskus shampunus,es pagaidam nevaru atrast tadu kur sastavaa nebutu shitais drankjis.Ari aptiekas plauktos.Uzrakstiet ja ziniet tadu, citadi tiesham tikai saimniecibas ziepes unpelni jaalieto....

3 0 atbildēt
Raksts labs, bet vislabākais padoms šeit ir DO WHATEVER THE FUCK YOU WANNA DO!
4 1 atbildēt

Jēzus kristus. Tik daudz, ko atcerēties ja grib dzīvot veselīgi....

2 0 atbildēt

tik pat bīstami iet pa ielu... uzkritīs kas uz galvas, kāds notrieks vai vel sazin kas .. kāda jēga lieki uztraukties, katra laiks reiz pienāks

3 1 atbildēt

Nemanīju rakstā ko ļoti būtisku, kas čakarē hormonālo sistēmu - hormonālā kontracepcija pirms bērna ieņemšanas. Sievietes organismā tomēr tas uzkrājas (mūsdienās devas vairs nav tik lielas, tāpēc ir... labāk, daudz labāk). Tāpēc pēdējās desmitgadēs dzimst bērni, kuriem jau pirms dzimšanas ir nedaudz pabojāts tas viss - puikām testosterons, neauglība, meitenēm arī ļoti liela iespēja būt neauglīgām. Un tas ir tieši tiem, kuri šobrīd ir vecumā no 20-35gadiem.  (esošie padsmitnieki vnk seko bīberam utt)

Amerika bija pirmā valsts kura sāka izmantot hormonālo kontracepciju tālajos, ja nemaldos 50gados, un šobrīd tur ir lielākais neauglīgo cilvēku skaits.

Arī vairogdziedzera problēmas ir arvien gados jaunākiem cilvēkiem. (sievietēm ieteicams pārbaudīt vairodzdziedzeri regulāri ja mātei vai vecmāmiņai ir problēmas - ja trūkst joda gr. laikā, arī tas iedzimst) bet nu jā... tas arī izraisa hormonu problēmas.

Mūsdienās hormonu devas ir krietni mazākas, teorētiski nevajadzētu ietekmēt, bet... kas to lai zin... pavērosim cilvēkus un to problēmas pēc vēl 15gadiem...

1 0 atbildēt

Ja man ātri aug ūsas un mati uz pautiem,tad man viss norm ar testeronu?

1 0 atbildēt

HA HA !!! Dzīvot ir kaitīgi !

Ap mums riņķojošā ķīmija nav nekas , salīdzinājumā ar tiem kuri ir bijiši uz seku likvidāciju

Černobiļā ! Viņi dabuja visu MeNDEĻĒJEVA TABULU PAGARŠOT !

Kā teica viens gudrs profesors : labāk viena smaka nekā divdesmit smaržas !

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »