local-stats-pixel fb-conv-api

10 fakti par pusaudžu smēķēšanu12

123 3

Mēs visi zinām ka lielākā daļa pusaudžu smēķē, Tas nav tikai latvijā bet arī USA un citās valstīs. Šeit būs pāris nedzirdētu fakti par pusaudžu smēķēšanu arpus Latvijas robežām un iekš tāmemotion

123 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

parspilets vai neparspilets , tas vienalga . raksta autors grib mainit domasanu un nelaut klut nesmeketajiem par smeketajiem !

7 1 atbildēt

Nez, nekad nav bijusi vēlme mēģināt, lai gan kompānijā parasti 2/3 draugu pīpē. Es tikai koriģēju atrašanās vietu, lai dūmi nav jāelpo. :D

6 0 atbildēt

Tu noteikti esi smeketaj. To ka cigaretes un alkahols ir daudz kaitigaks neka citas narkotiskas vielas ir sen pieradits. Sadus rakstus vajaga vairak.

0 0 atbildēt

Nekad nesapratīšu, cik ļoti vajag nemīlēt savu organismu, lai tik ļoti darītu tam pāri. Tā taču principā ir pašnāvība - pašam indēt sevi nost. 

0 0 atbildēt

Manuprāt pusaudži smēķē, tāpēc, ka to dara visi pārējie.

Viņi negrib būt vienīgie starp viņu draugiem, kas nesmēķē, jo tas taču ir nekruti. Nav nekāds noslēpums, ka lielākā daļa cilvēku vienkārši skrien pakaļ baram un nedomā paši, un tas attiecas ne tikai uz tīņiem.

0 0 atbildēt

 

 

Nu šitā jau ir fantazēšana. Es pats smēķēju(Nožēloju to) un alkoholu lietoju ļoti reti. Marihuānu un kokaīnu vispār neesmu lietojis. Un pazīstu pats ļoti vecus cilvēkus kas pīpē un vēl labā formā priekš saviem gadiem. Bet par pārējiem gan varu piekrist.

0 0 atbildēt
Nu ko lai dara 21.gadsimts
0 0 atbildēt