local-stats-pixel fb-conv-api

10 ēdieni, kuri Tev šķiet veselīgi, bet patiesībā nav...19

48 10

No reklāmām, gudrām diētām, vai žurnāliem mēs uzzinām par dažādiem veselīgiem produktiem, kas būtu jālieto uzturā! Bet vai esat droši, ka tie tiešām ir tik veselīgi kā šķiet?

48 10 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Bullshit, ja tu rij vinus nepratigi daudz protams ka vini ir neveseligi. Viss ir jaed ar meeru.

6 0 atbildēt

Tak nosprāgsti badā un miers, līdz ar visiem vegāniem, veģetāriešiem un pārējiem ākstiem.

8 2 atbildēt

Viss lielās devās ir kaitīgs, bet samērīgos daudzumos, tas viss atkal norūda mūsu imunitāti. 

5 0 atbildēt

Tad jau labāk neko neēst un mirt badā, jo tas laikam sanāktu veselīgāk. emotion

1 0 atbildēt

Kad sāksies karš pret terorismu, tad gan tie cukuri un kalorijas noderēs.

1 0 atbildēt

nu no šī raksta var saprast, ka ir jāpārstāj ēst vispār, un arī ūdeni nevar dzert, ja nedzīvo pie kāda dabīga ūdens avota...

1 0 atbildēt
Dzīvot ir kaitīgi,cilvēki no tā mirst.
1 0 atbildēt
NEKAD nepērciet no Vjetnamas ievestās zivis. Tie kuri zina par Vjetnamas karu, noteikti zina par oranžo vielu, kas tika izsmidināta visā Vjetnamas teritorijā. Šis ķimikāts ir iesūcies ūdenī un zemē. Visas zivis, kuras tiek audzētas tajos mazajos upes rezervuāros, satur šo vielu un ir kancerogēnas.... Par rakstu gribēju piezīmēt - no tukša gaisa pārtikt nevar, tāpēc jāēd kas ir.
0 0 atbildēt
Huiņa! Kā tu vari pateikt,ka zivs ir neveselīga produkta usturs? Zivs pats pa sevi ir veselīga. Kāda starpība kur audzēta? Tad jau tēju arī varēsim uzskatīt par neveselīgu ja tasi tējas izliešu toletes podā,bet tad iesmelšu un pasniegšu tev!
0 0 atbildēt

Izlasīju rakstu līdz pusei un tā padomāju..., ka vispār dzīvot ir kaitīgi un neveselīgi!

0 0 atbildēt

Gribētos gan dažos punktos mazliet iebilst/palabot.

Par sulām, ja runājam par svaigi spiestām nevis veikala cukurotajiem surogātiem, bez fruktozes tās satur arī lielu daudzumu bioloģiski aktīvo vielu un minerālus. Labāk, protams, ir apēst visu augli, bet par neveselīgām sulas saukt nevarētu.

Par eļļam vispār. Cepšanai nevajadzētu uzmantot nevienu no nerafinētajām eļļām, tās lai paliek salātiem.

Soja ir ļoti veselīgs produkts. Ja baidies no ĢM sojas, vari to izaudzēt pat mūsu klimatiskajos apstākļos. Daudziem sojas produktiem tiek uzsvērts, ka izgatavoti neizmantojot ĢM soju, ticēt tam vai nē, tas jau pašu ziņā. Ieteiktu palasīt arī par ĢMO, konkrēti par atškirību starp 1. un 2. paaudzi.

Sieri. Piena tauki pēc būtības ir piesātinātie tauki, tad nu es nesapratu, tu rekomendē sierus ar zemāku tauku saturu vai sierus, kuri izgatavoti pienam pievienojot homogenizētu augu tauku maisījumu, jeb siera izstrādājumu, kurš pēc pētījumiem noteikti nav veselīgs.

0 0 atbildēt

Tad ko man darīt? No zemes izrakt kartupeli un apēst? emotion

0 0 atbildēt
anh avatarsanh

nu pilnīga huiņa sarakstīta

0 0 atbildēt

Kādēļ tad izvēlēties ko tik kalorijām bagātu, turklāt vēl ar lielu cukura devu?

Nuuuuuu..iespējams, ka tāpēc, ka enerģijas batoniņi ir paredzēti, lai sniegtu enerģiju, ko cukurs sniedz vistīrākajā veidā. Cilvēkam ir jābūt mucā augušam, lai domātu, ka enerģijas batoniņš būs diētiskākā pārtika, ko ēst emotion

Pie tam- es neesmu īsti droša, vai ābolos ir īpaši daudz proteīnu..bet nu..kas to lai zina, kas Tev par ābelēm aug emotion

0 0 atbildēt

Raksts ir ļoti neprecīzs. Maigi izsakoties.   

0 0 atbildēt