local-stats-pixel fb-conv-api

Valpurģu nakts. Black Sabbath.13

180 0

Četras izsoles, loterija, ballīte un vēl un vēl! Pilna svētku programma. Tu to gaidīji visu gadu, Tu par to sapņoji pēdējo mēnesi un nepacietīgi runāji atlikušo nedēļu! Beidzot, gada gaidītākie svētki - Valpurģu nakts, ir klāt! Ar šo pasludinu, ka sātaniskās trakulības var sākties!

Šodien programmā:
1. Pentagrammas nakts ar spoku negantāko raganu un sātana kulta priesterieni Kaķūnu. Ja Tev dzīvība nav dārga, tad šonakt vari viņai uzdot jebkuru jautājumu.

2. Sātanisko medaļu medības. No 29.aprīļa līdz 8.maijam pievienojot orģinālo vai superoriģinālo rakstu, Tu saņemsi eksluzīvu piemiņas medaļu "Holly Shit" prēmija 1000 cepumi!

3. 16:00 Nolādētā diska izsole. Pēcpusdienā tiec aicināts uz sātanisko izsoli, kurā tiks izspēlēts nolādēts CD disks EMOTIONS, kuru noklausoties 3 cilvēki ir sajukuši prātā un 8 izdarījuši pašnāvību. Tikai viens cilvēks ir pārdzīvojis šo šausm/igi EMOCIONĀLO pārdzīvojumu.

Izsoles sākums 16:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

4. 18:00 izspēlēsim leģendāro spoku krekliņu - Rudās bestijas 50 nokrāsas. Ja Tu sapņo par sāpēm, nāvi, ciešanām, pēršanu un anālajām bumbiņām tiec gaidīts vakara izsolē. Uzvelkot šo krekliņu, izjutīsi visu spilgto sāpju gammu.

Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

5. 21:00 Dieva dēla sišana krustā. Pompoza MelnaisE profila aktivēšana un atbanošana. Vakara programmā MelnaisE publiska kaunināšana un banošana, profila dedzināšana uz 24 stundām un atkal atbanošana, līdz viņš augšāmcelsies jaunā, sātaniskā veidolā.

6. 22:00 Vakara asiņainākā izsole. Izsolē varēsi iegūt Rudās bestijas plakātu. Jautāsi, kādēļ asiņainākā izsole? Skatoties uz šo plakātu cilvēki raud ar asinīm. Tās ir lāsts!

Izsoles sākums 22:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

7. 23:00 Viena no pasaulē mistiskākajām un ļaunākajām grāmatām - NEKROMANTS! Naktī Tu atkal tiec aicināts uz sātanisko izsoli, kurā tiks izspēlēta noslēpumaina un mistiska grāmata "Ledus Sirds" (ar bildītēm). Iepriekšējie trīs grāmatas īpašnieki ir miruši mīklainos un visnotaļ dīvainos apstākļos, ceturtais, pēc pagājušā gada Valpurģa nakts, pievienojies bezvēsts pazudušo sarakstam.

Izsoles sākums 23:00>> izsoles formāts - parastā

8. 23:59 Pusnakts spociskākā loterija. "Cūkas laimes" loterijā tiks izlozēts spokciskais atslēgu piekariņš, kas savam īpašniekam piešķir maģiskas spējas - redzēt tumsā. Lai Dievs nogrābstās!

9. 02:00 Orģijas

180 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Man jau šķita, ka Spoki ir progresējuši un loterijā vai izsolē būs biļetes uz Black Sabbath... ak, es naivulis.
21 0 atbildēt

Pompoza MelnaisE profila aktivēšana un atbanošana. Vakara programmāMelnaisE publiska kaunināšana un banošana, profila dedzināšana uz 24 stundām un atkal atbanošana, līdz viņš augšāmcelsies jaunā, sātaniskā veidolā. 

Njā,nez ,ko es tādu esmu noziedzies...

17 0 atbildēt
Kas tās par orģijām 2:00 naktī? emotion
14 0 atbildēt

Var laimēt kādu vergu?

13 2 atbildēt
Es jau iepriekšējos divus gadus šo nokavēju, noteikti nokavēšu arī šogad. emotion
10 0 atbildēt
Gaidu orģijas! emotion
5 0 atbildēt
Kur orģijas ? emotion
1 0 atbildēt

skaidrs...

0 0 atbildēt
Tik tiesham cereju, ka vares iegut Black Sabbath biletes, bet nu neko.
0 0 atbildēt