local-stats-pixel fb-conv-api

Spokos sākas "Klanu kari"113

492 4

Lai padarītu dzīvi spokos spilgtāku, krāsaināku un interesantāku, mēs nolēmām ieviest jaunu spēles elementu - "Klanu kari". Tagad Tu vairs nepiederi sev - Tu piederi klanam! No šodienas viss, ko Tu darīsi, nāks par labu Tavam klanam - balsojumi, komentāri, raksti u.tml. Klanu TOPi. Nē, tomēr sāksim visu no sākuma.

Spēles noteikumi:
1) Reģistrēti spoku lietotāji tiek sadalīti klanos randomā (uz labu laimi), gan pirmajā nedēļā, gan visās pārējās nedēļās. Pāriet no viena klana uz citu nevar.
2) Ja negribi piedalīties spēlē “Klanu kari” Tu vari atteikties no tās savā profilā.
3) Ja esi atteicies no dalības spēlē, bet pārdomā un atkal gribi piedalīties, piesakies spēlei savā profilā. Nākamās nedēļas pirmdienā Tevi randomā iedalīs kādā no trīs klaniem.
4) Spēlē piedalās 3 klani, kas cīnās par laupījumu – klanu kasēm.
5) Klana kase tiek veidota 5% no katra klanā ietilpstošā biedra nedēļā nopelnītā cepumu skaita. Piemēram, ja pievienoji rakstu, 95 cepumi aiziet tavā kontā, 5 cepumi aiziet klana kasē. Cepumi tiek atskaitīti arī ar daiļskaitļiem, bet tiek uzrādīti tikai tad, kad sasniedz vienu veselu.
6) Spēlē tiek skaitītas arī negatīvās pozīcijas. Ja ieliksi rakstu un to dzēsīsi, no kases atņems Tavu ieguldījumu. Tas pats notiek arī ar negatīviem balsojumiem.
7) Cepumi klana kasē tiek ieskaitīti naktī.
8) Naktī no svētdienas uz pirmdienu īsi pēc pusnakts tiek nonullēti rezultāti un noskaidrots nedēļas uzvarētājs – klans, kas nedēļas laikā kasē savācis vislielāko cepumu skaitu.
9) Uzvarētāju klans iegūst visu trīs klanu kases, kuras sadala savā starpā:
a) Visiem vienādās daļās;
b) Visiem, kas piedalījušies un ieguldījuši vismaz vienu cepumu klana kasē, proporcionāli pēc ieguldīto cepumu skaita;
c) Pēc pirātu principa - 9 daļas klana līderim, viena daļa visiem, kas piedalījušies un ieguldījuši vismaz vienu cepumu klana kasē.
10) Naktī no svētdienas uz pirmdienu īsi pēc pusnakts spēles dalībnieki atkal randomā tiek sadalīti pa klaniem.
11) Par katra klana līderi kļūst tas lietotājs, kas iepriekšējā nedēļā ir ieguldījis klana kasē vislielāko cepumu skaitu.
12) Visu 3 klanu līderu bonusi:
a) Līderis savā profilā var nomainīt klana nosaukumu;
b) Līderis saņem klana medaļu;
c) Līderis nedēļas sākumā nosaka laupījuma sadales veidu, kas minēts 9.punktā.
13) Klanu biedriem paziņojumu dēlī un privātā vēstulē tiek paziņots līdera izvēlētais potenciālā guvuma sadales veids un, uzvaras gadījumā, laupījuma daļa.
14) Visi uzvarētāja klana biedri saņem medaļu par uzvaru.
15) Cepumi, kas no Tevis klana kasē tiks pārskaitīti: Raksta vērtēšana un vērtējums, komentāra vērtēšana un vērtējums, komentāra pievienošanu, raksta, oriģinālraksta un superoriģinālraksta pievienošanu, galerijas vērtēšana un vērtējums, kā arī prēmijas par visām nopelnītajām medaļām.

Kāda ir spēles jēga?
Spēles jēga ir sapelnīt klana kasē pēc iespējas vairāk cepumu, kļūt par klana līderi un uzvarēt pārējos klanus.

Vai ir kādi ierobežojumi?
Nekādi ierobežojumi rakstu un komentāru pievienošanā nepastāv. Tāpat nekādu ierobežojumu nav arī balsošanā. Klana biedri var balsot par savu klana biedru rakstiem un komentāriem, lai palielinātu sava klana kasi.

Kā es varu atteikties no spēles?
No spēles vari atteikties savā profilā, opcijā labot profilu.

Kā rodas klani?
Klani rodas katru nedēļu, naktī no svētdienas uz pirmdienu īsi pēc pusnakts, randomā sadalot reģistrētos lietotājus trīs klanos.

Kā kļūt par klana līderi?
Par klana līderi kļūst tas lietotājs, kurš nedēļas laikā, klanam ir devis vislielāko guvumu – devis klana kasei vislielāko cepumu skaitu.

post scriptum. Ja Tev ir kādie ietikumi, labojumi vai idejas kā uzlabot un padarīt interesantāku spēli "klanu kari" - raksti komentāros. Atceries! Katrs komentārs - punkti Tavam klanam! :)

492 4 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000
« 1  2  3  4 »