local-stats-pixel fb-conv-api

Redaktora brīdinājuma raksts!153

389 20

Iesaku šo izlasīt pilnīgi visiem, gan tiem, kuri ievēro rakstu pievienošanas noteikumus, gan tiem, kuri tos neievēro. Šī ir redaktora brīdinājuma vēstule visiem spoki.lv lietotājiem un autoriem! Šajā portālā pastāv zināmi noteikumi, lai raksti atbilstu noteiktiem kvalitātes kritērijiem

.

Tos iespējams atrast šeit: http://spoki.tvnet.lv/noteikumi

.

No visas sirds iesaku tos izlasīt un saprast!

.

Man kā redaktoram ir tehniskas iespējas un tiesības rediģēt, mainīt jebkuras sadaļas rakstus.

.

Tātad, ja es redzēšu kādu rakstu, kas neatbilst spoki.lv lietošanas noteikumiem, es informēšu autoru par nepilnībām un pārkāpumiem un lūgšu rakstu izlabot. Ja raksts netiks izlabots, pēc 24 stundām es uzņemšos šī raksta labošanu pati.

.

1. Pēc saviem ieskatiem pievienošu papildus bildes un tekstu;
2. Autoram uzlikšu liegumu labot rakstu.
3. Laimīgi nebūsiet.

-

Ja autors sadarbosies ar mani, es nākšu viņam pretī un pievienošu rakstam atbilstošu tekstu, kā pateicību par sadarbību, tāpēc redaktoru ignorēt nav prāta darbs.

.

Ja Jums atnāk vēstulīte no manis vai jekura cita redaktora ar virsrakstu ‘’Par rakstu’’, ņemiet šo lietu nopietni.

.

Tas pats attiecas arī uz tiem, kuri publicē rakstus Tīņiem + sadaļā, būs dzimumorgāni (kailas krūtis un dibens neskaitās), es salikšu jums TĀDAS bildes, ka pašiem slikti paliks, godīgi.

.

Es varu runāt tikai savā vārdā Vampire Lord, bet ceru, ka arī pārējie redaktori ņems vērā šeit uzrakstīto un rīkosies līdzīgi.

.

Esmu nonākusi līdz lēmumam, ka jāsāk kļūt ļoti nejaukai, lai nodrošinātu kārtību spoki.lv, sevišķi ar regulārajiem noteikumu pārkāpējiem. Un izpurgāti raksti nav sliktākais, kur jūs varat krist, mums ir arī varen smirdīga medaļa, pēc kuras saņemšanas jūs spokos prakstiski izdarīt vairs nevarat neko – smird pa gabalu.

.

Mēs, administrācija, cenšamies būt laipni, dodam iespēju pēc iespējas un, kad autors sāk to ļaunprātīgi izmantot, tad šoreiz no manas puses tas beigsies slikti. Es jums došu tikai VIENU iespēju un palīdzēšu vien tad, ja jūs paši arī rediģēsiet savu rakstu, centīsieties sadarboties un izturēsities ar cieņu. Tāpēc uzmanieties nokļūt manos nagos, man jau ir apnicis spoku autoru vienaldzīgums.

389 20 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

Rakstus nelieku! Tavos nagos netikšu! WIN!emotion

92 0 atbildēt

Labiem nodomiem bruģēts ceļš uz elli...

Jā, sāksies rakstu labošana, lai izskaustu sliktās bildes, linkus, vārdus utml.

Bet esmu vairāk kā droša, ka ar to tas nebeigsies. Līdz reizei, kad nonāks līdz kādam strīdus ābolam. Kur daļa taisnības būs kā lietotājam, tā redaktoram, bet uzvarētājs vienmēr būs redaktors.

Saprotu, ka redaktoriem, adminiem utt jau līdz vienai vietai nepaklausīgie lietotāji, bet , teikums:

''Ja raksts netiks izlabots, pēc 24 stundām es uzņemšos šī raksta labošanu pati. 1. Pēc saviem ieskatiem pievienošu papildus bildes un tekstu; 2. Autoram uzlikšu liegumu labot rakstu. 3. Laimīgi nebūsiet.''

pēc šī teikuma, man kaut kā vairs prāts nenesas uz rakstu likšanu Spokos.

Saprotu, ka tas tēmēts uz nepaklausīgajiem, bet ... 

-

43 0 atbildēt

" sevišķi ar regulārajiem noteikumu pārkāpējiem"  - kā var būt regulāri noteikumu neievērotāji? Neievēro noteikumus - atņem žurnālistu. Pārējie jau iet caur paneli un tur jau rediem tāpat jāstrādā, vienalga regulārs vai nerugulārs.  Vispār, manuprāt, tu to uztver pārāk saasināti emotion

34 0 atbildēt

Kā tas nākas, ka rakstos aizliedz dzimumorgānu parādīšanos, kad tajās reklāmās, kas pa malām stāv ne tādas lietas parādāsemotion

31 0 atbildēt

Es, kā ļoti rets spoki.tvnet.lv lietotājs, vēlētos noskaidrot, kur tieši šī raksta autors ir pasludināts par daļu no "portāla administrācijas". Manuprāt, šāda veida paziņojumam, kas tieši vai netieši tiek pausts portāla administrācijas vārdā, vajadzētu saturēt mazāk emocionalitātes un subjektivitātes, jo vārdi "mana atriebība", "es jums došu tikai vienu iespēju", "es jums salikšu TĀDAS bildes" norāda uz neprofesionlitāti, kas vienā no populārākajiem Latvijas portāliem nav īsti pieņemami. 

Lietotājiem saistošajos noteikumos ir noteikts, ka portāla administrācija ir tiesīga labot vai dzēst rakstus, ja tie neatbilst spoki.tvnet saturam. Ja es liktu rakstus un mans raksts tiktu izlabots, jo es neesmu pakļāvusies kāda cita lietotāja pašizdomātai kārtībāi- "24 stundas, viena iespēja labot", -  man rastos jautājums, kas ir spoki.tvnet.lv saturam atbilstoši raksti un kā tieši portāla administrācija var tikt attaisnota likt pie citu lietotāju rakstiem "atrbiebības" foto, kas ļoti iespējams pārkāpj tā sauktos kvalitātes kritērijus.

29 1 atbildēt

A kādēļ "Tīņiem+" sadaļā reklāmās drīkst būt redzami dzimumlocekļi un vagīnas, jo par tām maksā?

21 0 atbildēt

Blaj-blah-blah.

Pakrati to savu administrācijas dūrīti vēl agresīvāk.

22 4 atbildēt

Policija ieradusies? Izklausās pēc SWAT. emotion

14 0 atbildēt

Bet kurš tad liedz jau tagad tā rīkoties bez šāda veida raksta? Īsti nesapratu emotion

14 0 atbildēt

emotion

13 0 atbildēt

Es nobijos emotion

13 0 atbildēt

Mani vienīgo šitais uzjautrināja ? emotion

18 5 atbildēt

Cik tev maksā? Ka ieguldi savu sirdi un dvēseli šajā portālā? emotion

11 0 atbildēt

Domāju ,ka gramatika Spokos ir lielāka bēda,nekā dažas "pim..īšbildes".

10 0 atbildēt

jā, profesionalitates te tiešām ir daudz.

pirmā lieta kas acī krīt ir fakts ka būtībā šis raksts neattiecas uz visiem spokiem bet gan noteiktiem garīgajiem invalīdiem kuri nespēj izlasīt samērā vienkārši sarakstītus noteikumus.

bet lai būtu, iagriežam elkoņus, izgāžam krūtis un paceļam zodu, redaktors saka ka tagad būs ledlauzis.

protams fakts ka redaktors vienmēr ir varējis darīt visas lietas kas minētas rakstā lielai daļai spoku nebija jāpaziņo. 

un medaļas solīšana, kāpēc jādraud? dod to medaļu cilvēkiem un viss...

protams fakts ka tie kuri noteikumus pārkāpj, un zina ka pārkāpj... nav teikts ka viņem tā medaļa kaut ko izsaka. uzliks medaļu vienam kontam rakstus liks no otra.

te cilvēkiem feiku armijas tādas ka slikti metas.

beigu beigās... - tiešām nesaprotu kāpēc šādi jāizrādā nervi.

ja ir problema ar noteiktiem spokiem tad līdzīgi kā ja ir problēma reālā dzīvē, to nav jāvelk uz Esplanādi vai autoostu lai izkliegtu apvainojumus un sāpi. 

12 3 atbildēt

Kā tu vari izteikt brīdinājumu visiem ,ja visi nav pārkāpēji? Portāls spoki.lv pieņēmis komunisma ideoloģiju?

9 0 atbildēt

oi oi oi

8 0 atbildēt

šķiet dīvaini, ka redaktors kādam grib atriebties.

Tas, manuprāt, būtu kā ja ķirurgs kašķīgam pacientam izgrieztu operācijas laikā ne tikai aklo zarnu, bet arī saķēmotu seju pie vienas reizes.emotion

8 0 atbildēt
« 1  2  3 »