local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmkārt, otrkārt, treškārt ...45

526 8

Pirmkārt. Paldies visiem, kas centās domāja un ieteica 15 līmeņa nosaukumus. Jūs visi esat malači! Un nu, beidzot ir skaidrs, kā tiks nosaukts 15 līmenis. Sekojot leģendai un ievērojot secību, mēs esam nolēmuši neizgudrot riteni un 15 līmeni nosaukt vienkārši - Erceņģelis. Šo variantu pirmais ieteica Putniņš. Viņš saņem medaļu "Misija izpildīta" un 3000 cepumu.

Mums ļoti iepatikās arī citi varianti - Izredzētais, kuru ieteica MrWinD, Dūzis - crop, Baziliks - Silicijs un Orākuls - Red Hood. Viņi saņem medaļu Viktors! Vēlreiz paldies visiem, kas piedalījās, balsoja par komentāriem un atbalstīja! :)

Otrkārt. Bet jau rīt saksim svinēt ellišķīgo Valpurģu nedēļu. Visi, kas nākamnedēļ pievienos orģinālo vai superoriģinālo rakstu aņems ekskluzīvu Valpurģu nedēļas medaļu. Bet 30.aprīlī satiekamies raganu sabatā. :)

Treškārt. Pagājušās nedēļas oriģinālo un superoriģinālo rakstu izlozē ir uzvarējis GreekSpider, nezinu kā pareizi izrunājas viņa niks, vienskaitlī, vai daudzskaitī, bet fakts, ka dāvanu karti 15 LVL no uzvelckreklu.lv ir saņēmis tieši viņš. Pievieno arī Tu oriģinālo vai superoriģinālo rakstu un nākamnedēļ laimē dāvanu karti no uzvelckreklu.lv 15 LVL vērtībā!

Visbeidzot. Atgādinu, ka turpinās latviešu nacionālās spēles konkurss "Latvija liesmās"! Visi aculiecinieki, kas šajā sadaļā ievietos rakstus ar attēliem, video un aprakstiem no notikumu vietām saņems ne tikai pačotu un slavu, bet arī unikālu medaļu "Latvija liesmās". Uzmanību, medaļa tiek šogad ieviesta pirmo reizi. Nevienam šādas medaļas vēl nav. Esi pirmais!

526 8 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Bildē ir pats Moonwalkers? emotion

52 2 atbildēt

Baigi labi, beidzot ieviesta skaidrība par 15. līmeni. Bet man protams līdz viņam kudiš cik tālu. Un tajā pašā laikā man gribās uzdot jautājumu vai nākamie līmeņi arī ietvers sevī kādas spējas , jo cik atceros , tad jau pie līmeņa "Visuvarenais" (laikam 11. līmenis) vairs tikai viena vienīga spēja "Izsoļu karalis" ir. Varbūt 15. līmenis ietvers arī kaut ko jaunu un inovatīvu, kas būtu tiešām intereses vērts un motivētu tiekties uz to 15. līmeni.

47 0 atbildēt

tiešām emotion erceņģelis? 

pirmkārt šito vārdu biju dzirdējis pāris reizes mūžā un nav ne jausmas ar ko tas atšķiras no eņģeļa. 

otrkārt - nebiju gaidijis ka būs tik slinks un vienkāršs nosaukums kurš skan gandrīz tāpat kā iepriekšējais. 

treškārt, iepriekš dzirdēju ka daudzi teica lai to līmeni sauc ''moonwalker'' un man pat tas labāk patika, kā arī spoku dievs, nolaifers u.c. interesanti varianti. 

34 5 atbildēt
Ok, par treškārt esmu šoka. Kad bija tads konkurss?
18 0 atbildēt

Varēja spokiem raganu sabatā uzsaukt melno sabatu :)

16 1 atbildēt
Nākošais būs KreicEņģelis :D
14 0 atbildēt

                             Bazilisks, jacky, nevis Baziliks

                             Lūdzu izlabo.

13 0 atbildēt

Kas nolāpīts ir ercenģelis, no kuras valodas tas ir atvasināts? Latviešu valoda ir bagāta valoda, tā pat ir arī bagāta latviešu literatūra, kura pilna ar dažādiem varoņiem, tēliem, personāžiem. Tas vārds vispār ir saliktenis no kaut kādas bībeles vai kā tamlīdzīga, jeb netradicionālās literatūras. Eņģelis, Erceņģelis nākošais tik pat labi var būt Sargeņģelis. Ev, nolaid spārnus jacky erceņģeli, tur bija pilns ar ģeneālām idejām, kuras paliks novārtā.

8 1 atbildēt

Moonwalker vienkarsi tiek taupits 100 limenim emotion

7 0 atbildēt

Apsveicu GreekSpider 

 

Tā bilde ir no vienas filmas, tikai nevaru atcerēties kuras.

7 0 atbildēt

Pat neticās, ka es šitajā rakstā esmu pieminēts xD

6 0 atbildēt
Nu skaidrs :D vēl jau tā īsti nav,kur kūlas kadrus ķert,bet drīz,drīz.. ;DD
5 0 atbildēt

Nākamgad jau maksimālais būs 20.līmenisemotion

5 1 atbildēt

Jūs laikam neļausiet MoonWalkeram atpūsties

3 0 atbildēt

Ļoti patiks šī nedēļa skrienu taisit oriģinālrakstu.

2 0 atbildēt

Paldies par Viktoru :D

2 0 atbildēt

Un cik tad punktus vajadzēs, lai to līmeni piebeigtu? :D

2 0 atbildēt

Man jau likas ka NOLIFERIS bija pats labaakais .....

0 0 atbildēt

Normāli noignorēja ,domāju, vairākuma atbalstīto variantu...

0 0 atbildēt

Vai man bija tāds normāls pārsteigums ienākot šodien spokos :D

0 0 atbildēt