local-stats-pixel fb-conv-api

MEGAkonkurss noslēdzies!77

138 0

Mēnesi ilgušais MEGAkonkurss ir noslēdzies. Kopš pagājušās piektienas uzvarētāju topā izmaiņas nav novērojamas. Līdz ar to, fantastisko Go Pro Portatīvo Kameru HD Hero 3 Silver Edition no veikala "Burusports" saņem nepārspējamais MJ! Suminam uzvarētāju! Savukārt, tiem, kas nav tēmā pastāstīšu, ka veselu mēnesi spoku autori cirtās par fantastisko balvu - Go Pro Portatīvo Kameru HD Hero 3 Silver Edition, liekot vēl fantastiskākus rakstus un iekarojot lasītāju mīlestību.

Top5 (no 25.10.13. - 25.11.13.)
1. MJ
2. xprusaks
3. ORGAZMO
4. Karalis Jānis
5. Emchiks

Diemžēl, uzvarētājs ir tikai viens. Īsti vīri neraud, īsti vīri saņem glamūrīgos spoku krekliņus! Wooohooo!!! Bet jau drīzumā jauns spoku MEGAkonkurss ar vēl nebijušu balvu! Tu neticēsi kādu! =))

Liels paldies veikalam "Burusports", par šo lielisko balvu!

138 0 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

uuun protams uzvareja tam kuram vismazak vajag :D

Lielais kuilis noņem mazajiem iespeju kautko vinnet,bet ak vins ir tada berna prata,ka piedosim,jo pec MJ gadiem vinam ir tikai 14 :)

Apsceicu mr copi paste n translate.

31 4 atbildēt

Nē, administrācija jau tā ir priviliģēts stāvoklis. Administrācija var daļēji ietekmēt konkursu norisi, tāpēc nē - interešu konflikts.

13 2 atbildēt

Vismaz orgazmo lika pozitīvus rakstus nevis tos debīlos kopētos no ārzemju saitiem kurus pat lasīt vairs negribās.

11 2 atbildēt

Par administrācijas piedalīšanos konkursos... Uzskatu, ka nevajag atļaut, jo administrācijas darbs ir brīvprātīgs, un cilvēki to veic brīvajā laikā. Arī rakstu veidošana notiek brīvajā laikā, un tas nozīmē to, ka daļa laiko no administrācijas funkciju veikšanas tiek izlietota daudzo rakstu veidošanai!

Pats šā iemesla dēļ aizgāju no administrācijas, jo nebija daudz brīvā laika un bija jāizvēlas (pašam, nevis kāds man lika) vai nodarboties ar rakstu pārbaudi, apstiprināšanu, vai labāk pašam reizēm kādu rakstu uztaisīt.

7 0 atbildēt

Un tā nopietnāk padomājot... Kādreiz vajadzētu atkal pamēģināt uztaisīt konkursu, kur balva tiek nevis autoram, kura raksti kopā ir saņēmuši visvairāk balsis vai plusu, bet gan viens konkrēts raksts, kurš saņēmis visvairāk balsis, jo tas varētu stimulēt lielāku skaitu cilvēku iesaistīšanos konkursā, jo reti kurš ir gatavs visu mēnesi veidot aktīvi rakstus, jo daudzi veido rakstus, ja ir kāda aktuāla, kvalitatīva informācija, nevis, lai tikai būtu vairāk rakstu un raksta par visu kas pagadās., Tas manuprāt veidotu lielāku rakstu dažādību.

6 0 atbildēt

Adminiem aizliegt piedalīties konkursos

6 1 atbildēt

Es gribu uzkapāt pleisķiku emotion

8 4 atbildēt

Piekrītu  Tas i es  , vajag daudzveidot rakstus- katru dienu var likt vienu rakstu katrā rakstu sadaļā. Vari likt vienu vai vairākus- brīva izvēle, bet rakstu sadaļām jābūt dažādām. Varbūt kāds pat dzeju sāks rakstīt  :))

Par admiistrācijas piedalīšanos- ja neizmantotu savas privilēģijas, nekas nebūtu iebilstams. Bet tas jau no zinātniskās fantastikas :)

2 0 atbildēt

Ja es novākšu visus konkurentus un līdz ar to vinnēšu, man Ps4 uz cietumu atsūtīs? emotion

2 0 atbildēt
Ps4 konkurs jau sakas? Vai tik pec kada laika?
3 2 atbildēt

Manuprāt Nevienam nedrīkst piedalīties konkursā, Balvu var izsūtīt man tuvāko trīs darba dienu laikā! gan aitas dzīvas, gan vilks paēdis!

2 1 atbildēt

Apsveicu!emotion

0 0 atbildēt

Diez kapec neesmu izbrinits par uzvaretaju? :-D

 

Hm, noteikti bus gruti noteikt ari nakamo..

0 0 atbildēt

Emm un kād jaunais megakonkurs startēs?

2 2 atbildēt

Labprāt gribētu redzēt konkursu, kuram ir noteikts minimālais rakstu skaits uz kategoriju, piemēram, Tribīnē tik un tik, Spēles/Softs kaut kāds cits cipars, Tehnoloģijās/Zinātnē vēl cits, utt. Varbūt dažas kategorijas apvienot, piemēram, nevis 5 raksti Tehnoloģijās/Zinātnē un 5 vēsturē/faktos, bet desmit kopā pa abām. P.S. - Spēles un softu derēu sadalīt atsevišķi, citādi tā sadaļa izskatās apmēram šādi: SPĒLES&softs

0 0 atbildēt

Kāda jēga piedalīties ja MJ uzvarēs

0 0 atbildēt
Nu jā MJ prusaks un Orgazmo ir godigi pretinieki? Pat ja es diena uztaisišu 10 labus orgu rakstus viņi pa vienu bilžu rakstu dabus daudz vairak skatijumu un plusu! Tas tak nav godigi! P.s. Piedodiet par kļudam rakstu no mobilā
0 0 atbildēt

Neļaut adminus, un vajag kautko kas liktos interesantāks, varbūt ruperorģinālrakstus ? tāpat nevienam nepatīk tūlkotie shiti, varbūt tikai dažiem emotion

0 0 atbildēt

Nē.

0 0 atbildēt

kas ir bildē 2. ?

1 2 atbildēt