local-stats-pixel fb-conv-api

MEGAkonkurss: Labākie no labākajiem!101

254 5

Ir noslēdzies vasaras karstākais MEGAkonkurss. Paldies visiem, kas piedalījās un cīnījās par labāko titulu. Tomēr šoreiz iztikām bez pārsteigumiem - uzvarēja Uldis Siemīte, otro vietu ieguva Orgazmo, bet trešo vietu Čopers. Tas tā kā būtu bez pārsteigumiem. Pārsteigums ir balva trešajai vietai. Daudzi minēja, kādēļ šī MEGAkonkursa patronese ir Conchita Wurst? Tu pareizi saprati, Čoperu gaida neaizmirstama nakts ar Končitu. Un pats brīnišķīgākais ir tas, ka no balvas nevar atteikties var tikai samainīt pret kreklu, uzlīmēm un spoku plakātu. Apsveicam uzvarētājus! Viņi ir mūsu varoņi!

.

Lūgums komentāros izteikt priekšlikumus nākamajam MEGAkonkursam ... balvas, formāts, ierosinājumi. Kas mums būtu jāizdara, lai Tu piedalītos! Tikai lūdzu bez pārspīlējumiem!

Vēlreiz paldies visiem dalībniekiem, īpašs paldies uzvarētājiem!

.

254 5 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Siemīte izskatās tā, itkā tiktu bildēts pēc aresta ar numuriņu rokāsemotion

70 0 atbildēt

Čoper, turies emotion

52 0 atbildēt

Formāts pavisam vienkāršs tiem,kas grib kvalitāti! Mēneša laikā cilvēks liek cik rakstus vien grib. Skaita tikai 10 viņa plusotākos rakstus. Piemēram, es ielieku 15 rakstus, tad no tiem 15 paņem manus 10 labākos,saskaita plusu summu un lūk,tā arī būtu jāmeklē uzvarētājs! :)

47 1 atbildēt

emotionemotion emotion emotion emotion emotion

Man bail. . . 

24 3 atbildēt

Un ieteiktu uzvarētāja noteikšanā ieviest kritēriju rakstu kvalitāte jeb plusi un mīnusi. Es neapgalvoju, ka konkursa raksti ir nekvalitatīvi vai kādā citādā veidā neinteresanti, bet būtu vēl interesantāk, ja ņemtu vērā arī rakstu balsojumus. Vai tas būtu kādā koeficienta veidā ( piemēram, "Plusi mīnus mīnusi" dalīts ar 100, reizināts ar skatījumu skaitu) vai kā citādi, to lemt jums, es tikai pasviedu ideju.

14 1 atbildēt

Izskatās, ka viņiem iedeva paturēt, lai nobildētu un uzreiz atņēma. Vismaz pasmaidītu :) Un kas pie velna ir Virtuliene?

6 0 atbildēt

Manuprāt nākamreiz vajadzētu biedēt ar balvām ja ne pirmos 10 tad pirmos 6 toč...

5 0 atbildēt

Precizējot savu domu, pasviežu idejas balvām, balstoties uz šī konkursa ierīču cenām (240eur pirmajai un 130eur otrajai vietai): HTC One Mini ~250eur  LG G2 Mini ~200eur Nokia Lumia 1320 ~210eur Nokia Lumia 625 ~140eur LG Optimus L9 II ~160eur Ja planšeti, tad kādu Asus / Lenovo, piemēram, Lenovo A7600 (cena ap 230eur). Protams, otrajai vietai var kādu modernu gadžetu (jau tos pašus minētos viedpulksteņus) vai kaut ko tādu. 

Par pašu konkursu - pievienojos idejai, lai konkurss norisinās vienas sadaļas ietvaros, kas nav tribīne (kur var bez apstājas tulkot visus dailymail nevienam nevajadzīgos jaunumus). Tehnoloģijas un zinātne vai veselība un sports - tā, lai nav visādas drazas (protams, tā būs, bet mazāk) un miljons pašizdomātu faktu. 

Dodiet balvā labu telefonu un es būšu pirmais, kas krāmēs orgus! :) 

4 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Ģīmju grimases, kā pirms nāves notiesātiem! :) 

4 0 atbildēt

Cool, apsveicu. Vienīgais, kāpēc pārējiem dalībniekiem nesaskaitīja punktus, lai uzzinātu vietas? Tas būtu ļoti interesanti, redzēt kāda man un citiem vieta, bet anyways, vienalga, apsveicu!

Balvā varētu būt piemēram ļoti daudz cepumu, vai kāds playstation vai kkas tāds. Formāts, nē, cilvēkiem jau nav tik drausmīgi daudz laika pavadīt 5 nedēļas pie datora cepot rakstus 24/7 lai uzvarētu. Kkas jāizdomā, piemēram sacensība starp literatūras rakstiem, vai starp citām kategorijām, nevis tikai vieni vienīgi fakti. 

6 2 atbildēt

Virsrakstus gan jūs protat izvēlēties..

4 0 atbildēt

Un kur tad solītās medaļas tiem kas piedalījās? emotion

3 0 atbildēt

Vēljoprojām gaidu solīto medaļu par piedalīšanos emotion

3 0 atbildēt

Ko Čopers tādu sliktu nodarījis ir?  emotion

3 0 atbildēt

Gandrīz jau uzvarēju, gandrīz pat tabulā iekļuvu emotion

3 0 atbildēt

Principā nav kauns zaudēt mazgadīgajiem kuriem nav ne dartba, ne ģimenes, ne sajēgas par to kas ir dzīve....

Nekā personīga, vnk, jaunieši, dzīvē viss ir savādāk. Pasaule ir daudz lielāka kā Tu domā un tajā ir daudz vairāk cilvēku kā tu domā. emotion

3 0 atbildēt

Pie balvām kā ierosinājumu varētu minēt kādu no sporta viedpulksteņiem - tādu kā Samsung GearFit vai LG Lifeband Touch.

5 3 atbildēt

Ar nokavēšanos, bet, tomēr apsveicu uzvarētājus. Abi mani spoku favorīti ir uzvarējuši, hehe. Apsveicu, ORGAZMO un Uldi! emotion

2 0 atbildēt

Eu, man laba ideja, nākošajam konkursam galveno balvu - gada abonomentu uz trenažieru zāli!!!!

 

emotion

Varbūt atmaksāsies zadrotiem likt rakstus! emotion

1 0 atbildēt

Balvā derētu kādas citas firmas telefons (tikai ne ābolu, lūdzu, tā dēļ arī neiešu čakarēties), tad būtu vērts pacīnīties - a bet Samsūda dēļ pat rokas neceļās kaut ko darīt. :D

3 2 atbildēt
« 1  2  3 »