local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas ārlietu ministrs Rinkēvičs atzīst, ka ir homoseksuāls335

294 8

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) šovakar savā tvitera kontā paziņojis, ka ir homoseksuāls. Šādu atzīšanos ministrs paudis ar tekstu, ka mūsu valstij ir jārada tiesisks regulējums visu veida partnerattiecībām un par tām viņš cīnīsies.

294 8 335 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 335

0/2000

Daudzi slaveni un ietekmīgi cilvēki (zinātnieki, mūziķi, politiķi, ārsti u.c.) ir bijuši homoseksuāli un tas nav liedzis viņiem sasniegt to, ko ir sasnieguši. Neredzu problēmu šeit.

97 11 atbildēt

A man vienalga. Vienīgais nesaprotu, kāpēc par to jākliedz pa visu pasauli?

59 4 atbildēt

visiem homofobiem kiš prom no datora, jo tā izgudrotājs arī bija gejs emotion

46 6 atbildēt

Ja politiķis nevar lepoties ar padarīto valsts labā,tad jālepojas ar homoseksuālismu. emotion

58 28 atbildēt

Un tagad cilveeki miiljie paskaidrojiet luudzu - Kapeec manu parakstu #ProudToBeHetero visi uztver kaa kaut ko sliktu un aizvainojoshu? bet #ProudToBeGay ir kaut kas superiigs un visi ir sajuusmaa? emotion Tad sanaak, ka tagad buut gejam ir forsi, bet ierasti orienteeti cilveeki ir kaut kaadi neriktiigi? vnk wtf  emotion

Kaa jau mineeju, man neinteresee juusu seksuaalaa orientaacija, es juus lieku mieraa, bet cmon, peeksni maneejaa vairs nav gana laba? Fuck You (not guys, definitely not guys emotion )

#ProudToBeHetero

23 8 atbildēt

Esmu ievērojis, ka homofobi, parasti ir arī rasisti, agresīvi noskaņoti cilvēki kuri ir neapmierināti ar sevi un savas dusmas un naidu izmanto ,lai sāpinātu citus.

Gudri un labsirdīgi cilvēki, pat ja viņiem ir bail iet uz priekšu un pieņem jaunumus un tie ir izdzīvot'ji,jo tie kuri mainās izdzīvos, bet tie kuri ar varu pretojās ir lemti iznīcībai.

15 0 atbildēt

Latvijas iedzīvotāji tiešām līdz tādam līmenim nav izauguši. Es atbalstu laulību, kurā "vecāki" viens otru mīl un arī bērni ir mīlēti, kāds nu tās laulības saturs (saprāta ietvaros) arī nebūtu. Problēmas ir ar tradicionālajām ģimenes vērtībām, jo tās visi atbalsta, vienalga, kas mājās notiek. Vai kliedz viens uz otru visu dienu, bērnus pamet novārtā, kasās, dzer - tā tak ir tradicionālā ģimene, tur viss ir kārtībā?

20 6 atbildēt

PIZ*ĢEC bļe! Viens paziņo par to, ka ir gejs un visa sabiedrība sauc "Urrā!"

Ja šādus izteikumus uztvertu bez emocijām, tad tādu izteikumu nemaz nebūtu. Tāpat kā nebūtu praida, ja nebūtu kaku maisiņu metēji. Nebūtu nacionālā konflikta, ja to apzināti neprovocētu. Kārtējā sabiedrības šūmēšana.

Nupat smagi nožēloju, ka viņam ieliku plusiņu vēlēšanās.

23 11 atbildēt

Ak Dievs, visa informatīvā telpa pilna ar šito, un tagad arī šeit... Citu problēmu pēkšņi jau vairs nav. 

11 0 atbildēt

Ja godīgi slima ir sabiedrības attieksme, kas vakar viņa twiter ziņu uzskatīja par lielāko viņa dzīves sasniegumu un nevis darbības kā aizsardzības ministram!

10 0 atbildēt

Grozi kā gribi, tā ir un paliek morāla degradācija, kas novedīs pie bēdīgām beigām !

25 17 atbildēt

#ProudToBeHetero

7 0 atbildēt

Kaut kā galīgi vienalga par jebkuru orientāciju. Vot, tagad iedomājoties,  ka tavs bērns tev atzīsies, ka ir savādāks. Ko, uzreiz nolādēsi un atteiksies? Nesaprotu cilvēku nosodīšanu tikai tāpēc, ka viņš ir savādāks. Man, piemēram, viņš dzīvot netraucē.

7 0 atbildēt

Nekad nesaki, ka ar Tevi  nekad tas notikt nevar. Šie savādāk orientētie taču arī nāk no pareizi orientētām ģimenēm. Ko Tu darīsi, ja uzzināsi, ka Tavs dēls vai mazdēls izrādīsies kļuvis gejs. Vai Tu viņu izdzīsi no mājām, publiski nosodīsi, vai varbūt nositīsi?  Vai nepieļauj domu, ka viņi paši ir nelaimīgi, bet nu vēl piedēvē ari citus pasaules grēkus?

7 0 atbildēt

Lasot tos nievājošos komentārus, tiešām šķiet briesmīgi, ka cilvēki vienkārši nevar akceptēt to, kas viņš ir. Comon. Tā ir viņa paša darīšana. Un tas, ka gejs, nenozīmē uzreiz, ka kaut kāds briesmonis.  

9 2 atbildēt

Visu cieņu Rinkēviča kungam! Negaidīts, bet ļoti drosmīgs un vietējai LGBT kopienai svarīgs solis! 

"Priecē" vietējie homofobi, kuri daudz laika pavada komentāros, apspriežot viņiem sveša cilvēka seksuālo orientāciju. Šeit rodas svarīgs jautājums - kas kuram ir tuvāks? Vai tik nav tā, ka vietējie homofobi interesējās daudz vairāk par šo tēmu nekā paši LGBT kopienas pārstāvji?

6 0 atbildēt

Nu un? ASV un Lielbritānijā LGBT tiek atzīti par normu. Kāpēc Latvijā tā nevarētu būt? Kāpēc cilvēks vienkārši nevarētu pateikt, ka, jā, viņš ir homoseksuālis un IEMESLS šim paziņojumam varētu arī nebūt?

5 0 atbildēt

Man šķiet, ka es arī esmu gejs... emotion

6 1 atbildēt

Kāpēc no tā jātaisa sensācija?  emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »