local-stats-pixel fb-conv-api

«Latvijā skaistākais kaķis» BALSOŠANA7

97 2

«Dievs, svētī Latviju!» un manas nogurušās acis! 124 kaķu bildes. 124 - tu dzirdi? Domāju, ka varu uzreiz ķerties klāt pie lietas un skaidrot, kas tagad jādara!

Tā kā bilžu skaits pārsniedz 100, tad balsošana notiks 2 rakstos. Anonīmi un reģistrēti lietotāji var nobalsot par vienu(!!!) favorītu komentārā - katrā rakstā pa vienam. Balsošanas raksti ir šeit: KAĶI 1 un KAĶI 2. Šī, protams, būs balsošanas pirmā kārta. Balsot par savu favorītu vari līdz svētdienas 23.59.
Pirmdien tiks publicēts 1 - fināla - balsošanas raksts, kurā atradīsies 20 kaķu bildes, kuras būs saņēmušas visvairāk balsu. Fināla balošana būs ar aptaujas palīdzību, kas atradīsies raksta beigās. Fināla balsošana ilgs līdz 30. augusta 23.59. 31. augustā es paziņošu, kurš kaķis būs ieguvis skaistākā titulu!

P.S. Bildes ir liktas random secībā, kā datorā saglabājās, tā arī ielikās. Bilžu skaits atšķiras katrā rakstā, jo sākotnēji ieliku pa 66 katrā, bet rediģēšanas laikā tika izdzēsti neatbilstošie attēli.

UN VĒL KAS, ja Tu atsūtīji sava kaķa bildi, bet to neredzi ne vienā, ne otrā rakstā, tad vēlos paskaidrot - paņemt kaķa bildi no Google Images un izdomāt tam vārdu, pievienot aprakstu var katrs, bet tas nav TAVS kaķis. Kā arī es nevaru pieņemt Tava kaķa skaisto fotogrāfiju un lielisko aprakstu, ja neesi reģistrējies Spokos.

Good luck!

97 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Es ceru, ka man nav kārtējo reizi jāatkārto tas, ka pievienotie komentāri, it īpaši anonīmie, tiks pārbaudīti. Tāpēc, ja Tu domā, ka varēsi tā vienkārši 100 reizes balsot par sevi anonīmi, tad padomā vēlreiz. Ja vien Tu neesi hackerman, jo ar tiem man cīnīties nav pa spēkam. emotion 

3 0 atbildēt

man arī vajadzēja savu kaķu bildes iesūtīt , bet nokavēju.. ahhh

3 0 atbildēt

Vai arī pieņemiet mana kaķa avataru un balsojiet.par mani emotion

2 0 atbildēt

Vai var balsot par savu kaķi?

2 0 atbildēt

BEidzot labs konkurss.

Cerams ka nebūs ip maiņu,bet nu jā, man patīk emotion

0 0 atbildēt