local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir stulbākais, ko jebkad esi darījis otra dēļ? Padalies savā stāstā ar mums!115

188 1

Kāda iespēja, ka Tu nekad neesi izdarījis otra dēļ kaut ko tādu, ko tagad nenožēlo? Es, piemēram, joprojām nožēloju to reizi, kad sameloju draudzenes mammai, ka viņas meita aktīvi apmeklē matemātikas privātskolotāju.

Lai vai cik dīvaini tas neliktos, tomēr tieši tādi stāsti, kas ir «iz dzīves», ir tie labākie. Tāpēc es aicinu tieši Tevi, jā, Tevi nevis kaimiņu Juri, ja Tevi sauc Juris, tad aicinu arī Tevi, padalīties zemāk komentāros ar savu stāstu.

Jo vairāk, jo labāk!

188 1 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000
Nožēloju, ka sāku lietot narkotikas. Cenšos atmest jau 2 gadus, kad man tās beidzas kļūstu agresīvs.
5 0 atbildēt

Gandrīz pārvācos uz Āfriku.

Pamēģināju nezināmas narkotikas.

5 0 atbildēt

Iedzinis sevi pamatīgā depresijā.

5 0 atbildēt

Neviens neko nedara otra dēļ, visi to dara sevis dēļ. Arī tad ja domājam ka rīkojamies cita labā, patiesībā darām to lai celtu sevi otra acīs.

7 3 atbildēt

Sīka būdama, atdevu māsai visas labākās kinder olu mantiņas.  emotion 

4 0 atbildēt

Nopirku Milka šokolādi.

4 0 atbildēt
Berniba biju sakrajis daudz pokemonu fiškas , un tad gaju pie drauga spelet par tām 😄- 1 vai 2 (kuru radija no augšas) 2d man lietas.
3 0 atbildēt

negribu pat atcerēties...   emotion 

3 0 atbildēt
Neredzu iemeslu kāpēc man par ko tādu būtu jāstāsta kaut kas. Te ir spoki nevis publiskā netīrās veļas mazgātuve. Labs (gandrīz) mēģinājums provocēt uz bedres rakšanu pašam sev. emotion emotion
3 0 atbildēt

Es par velti neko nedaru cita labā emotion 

Un kur nu vēl,ko stūlbu ja pats esu stūlbs emotion emotion 

4 1 atbildēt
Hmm, ne tikai stulbi, bet laikam arī nožēlojami manā gadījumā bija palikt kopā ar cilvēku tikai tāpēc, ka solīja sarīties tabletes, pakārties un vēl citi draudi, kam līdzās bija telefona slēgšana ārā, 'liktenīgie' atvadu vārdi utt. (Kas pēc tam, protams, nenotika. Dzīvo laimīgi vēl šodien.) Skumjākais tajā ir tas, ka ir daudz citu tādu gadījumu, arī manā paziņu lokā. Tas tikai liek padomāt, cik lielam egoistam ir jābūt, lai tā rīkotos,šantažētu un ar morālo teroru turētu cilvēku sev pie sāniem pat, ja viņam vairs nekā pret tevi nav? 🤔 Stāsta morāle - Mācieties no citu kļūdām, tas dzīvē ĻOTI noder. P. S Visiem pa lielam tik nenopietni stāsti, ka droši ar šo komentāru sevi par muļķi pataisīšu. emotion
2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Es dēļ draudzenes gandrīz nokļuvu zem mašīnas..

2 0 atbildēt

Taisni šausmas,tik daudz pretenziju jaunkundze Neviena. 

2 0 atbildēt
Omg averos kad mana draudzene pa nakti sāka kliekt uz zirnekli un lai viņas vecāki nepamostos es viņai mutē iebāsu viņas vakardienas zeķes👌😂
0 0 atbildēt

Te cilvēki interesantas lietas darījuši.

Es tā, kādu laiku atpakaļ noraidīju paaugstinājumu (ar nopietniem algas un treniņu kursu bonusiem) jo biju pārliecināts ka nepalikšu valstī kurā tajā laikā strādāju (domāju pārvākties un sākt ģimeni)

Joki ne joki bet no attiecīgās sievietes izšķīros divas nedēļas vēlāk, protams gāju pie šefa un jautāju vai darbs vēl pieejams. Dabūju, bet biju nokavējis svarīgu termiņu kurš būtu ļāvis man pacelt kvalifikāciju vēl augstāk.

Un tad tādi sīkumi, ceļojumi, trakas dzeršanas, kautiņi un neliels personīgais karš pret narkotiku izplatītājiem. Bez sievietēm droši vien sēdētu mājās un garlaicībā gaudotu mēness virzienā.

0 0 atbildēt
Ne del otra,tacu velesanas tur,labi iederas
0 0 atbildēt

Stulbākais ko esmu darījis - kad mans draugs (bez kaitīgiem ieradumiem, gudrs cilvēks tagad ar doktora grādu Vācijā) dauzīja savu draudzeni, vienmēr policijā viņu „piesedzu". Visbeidzot viņš savu draudzeni reāli nožmiedza, un tad es sapratu, ka neesmu rīkojies pareizi. Psihiatri manu draugu apārstēja pāris gadu (cietumā viņu nelika, jo bija nepieskaitāms nodarījuma brīdī), un viņš saprotamu iemeslu dēļ pameta Latviju un devās uz universitāti Vācijā, kur ātri ieguva akadēmisko grādu.

4 4 atbildēt
Pats stulbākais ko kādreiz esmu izdarījusi ir tas ka es centos izbeigt savu dzīvi idiotu dēļ
0 1 atbildēt
... un visa šī pašā jēga? emotion
1 2 atbildēt
« 1  2  3 »