local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir LABĀKAIS, ko jebkad esi darījis otra dēļ? Padalies savā stāstā ar mums!46

140 1

Ja pagājušajā nedēļā mēs runājām par to, ko nožēlojam, ko stulbu esam darījuši otra dēļ, tad šodien es gribu, lai Tu padalies ar kādu pozitīvu stāstiņu, atklājot mums visiem, ko labu esi darījis otra dēļ!

Es, piemēram, regulāri nododu asinis Donoru centrā, kā arī pirms 2 gadiem šķīros no saviem garajiem matiem, lai ziedotu tos parūku izveidei, kas tiek piešķirtas ar vēzi slimiem bērniem, kuri pēc ķīmijterapijas kursa ir palikuši bez matiem. Tas ir labākais, ko es jebkad esmu darījusi citu cilvēku dēļ!

Un tagad ir Tava kārta:

140 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

ir sanacis paris reizu kadam dzivibu izglabt,bet tas jau nekas ipass nav. Vnk biju tur un tajos brizos sanaca pareizi noreaget. Ja butu cits bijis mana vieta, butu tapat darijis utt. 

2 0 atbildēt

Asinis savā laikā nodevu ļoti daudz,bet uzskatiju pašu par sevi saprotamu. Nu vienīgi pie atvaļinājuma nāca klāt viena diena,pa gadu  varēja savākt diezgan daudz,it īpaši kad nodevu plazmu.

2 0 atbildēt

Uzticējies meitenei. Devis viņai savu laiku vairāku gadu garumā un pēc tam sapratis, cik viņai tas viss bija vienalga. Vai es to nožēloju? Nē. Uztveru to kā dzīves skolu, tāpēc priecājos, ka varēju viņai dot dārgāko, kas man ir - manu laiku.

2 0 atbildēt

nomizoju mandarīnus kad man to palūdz.

1 0 atbildēt
jau otrais šitāds raksts emotion
1 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

UH

0 0 atbildēt
es atdevu masinu..varetu teiktuzdavinaju emotion
0 0 atbildēt

Es vnk izbaudu dzīvi.

0 0 atbildēt

Neaceros ka ko labu būtu darījusi citiem.

0 0 atbildēt

Visu dzīvi esmu pakārtojis ģimenei. Tas skaitās?

5 5 atbildēt
Man labāk patīk, ka citi manā labā kaut ko dara. Sajūta ka esi pārāks, tas arī ir tas labais, labā sajūta.
0 1 atbildēt

Pārgulēju ar drauga draudzeni vienā naktī divas reizes un tad sanāk ,ka tas ir labi ,jo vismaz draugam mazāk problēmas emotion emotion 

8 22 atbildēt