local-stats-pixel fb-conv-api

Dalies ar to, ko redzēji feisbukā, tvitterī un instagramā!8

135 0

No šodienas pievienotie raksti vairs nebūs tādi kā agrāk! Draugi, ir pienācis laiks parunāt skaļi par kādu jaunu uzlabojumu Spokos, kas noderēs tiem, kuriem patīk brīvajā laikā veidot rakstus un dalīties ar to, ko ir ieraudzījuši sociālajos tīklos!

No šodienas ir iespējams pievienot rakstā ierakstus, bildes un video no populārākajiem sociālajiem tīkliem - Facebook, Instagram un Twitter! Skan labi, vai ne?

Īsumā par to, kas Tev ir jāņem vērā: Ja Tu vēlies publicēt kādu ierakstu no sociālajiem tīkliem, pievērs uzmanību tam, lai tā lietotāja vai lapas privātuma iestatījumi nebūtu ierobežoti - t.i., ja mēģināsi ielikt ierakstu, ko Māris ir publicējis savā Facebook profilā, bet viņa privātuma iestatījumi ir tādi, ka to redz tikai viņa draugi, Spokos to ierakstu neviens neredzēs. Tas pats attiecas arī uz Instagram un Twitter.

Raksta formā blakus sociālo tīklu ikonām labajā pusē atrodas skaista ikona ar jautājuma zīmi, ja novietosi kursoru uz tās, parādīsies lieliska instrukcija ar piemēriem, kas liks Tev noprast to, kādam ir jāizskatās linkam, lai to atpazītu un publicētu Spokos. Tāpēc nestreb karstu un noteikti to apskati! MAX video un sociālo tīklu ierakstu skaits vienā rakstā ir 20.

Ja Tev rodas kādi jautājumi, vai arī pēc instrukcijas izlasīšanas tāpat nesanāk pievienot ierakstu no sociālā tīkla, raksti man, jacky vai kādam no administrācijas.

135 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tas pats, kas linku raksti, ko aizvāca pirms vairākiem gadiem... emotion 

5 0 atbildēt

Vai uz embed rakstiem attiecas parasto rakstu noteikumi vārdu un bilžu attiecības ziņā??

4 0 atbildēt

skan nekā,jo nelietoju čiepstētavu,purnu grāmatu vai instagramu

5 4 atbildēt

Tiešām interesanti!

1 0 atbildēt

Skan ļoti interesanti! Tātad varēs ievietot twītus/postus no oriģinālavotiem un mazāk laika aizņems scrīnu taisīšana + linku pievienošana. Ērti! Paldies, Spoki emotion 

0 0 atbildēt