local-stats-pixel fb-conv-api

Atkritumu sadaļa44

125 4

Vai spokos ir vajadzīga sadaļa, kurā nonāks nekvalitatīvi raksti? Sadaļā tiks novirzīti raksti ārpus galvenajām lapām, bez tiesībām pārvietot uz citām kategorijām. Raksti, kas ir nekvalitatīvi, kā arī negatīvu vērtējumu saņēmuši raksti no spoku miskastes >> http://spoki.tvnet.lv/miskaste (izņemot šoku un T+)

- Sadaļā nonāktu vienbilžu raksti ar maz vai ar atsaldētu tekstu, sadaļā atradīsies meklēju kaķīti, pastāstiet savas domas par memes, pēteris no 7 c ir alnis, kur var nopirkt telefonu un dažādās aptaujas zpd un cits sviests! :)

- Tas ir tāds sava veida modīgs underground pasākums, glamūrīga caureja, atkritumi un rajona kanalizācija. Tas dažos vārdos. (nigga)

- Sadaļas mērķis sadzīt troļļus, heiterus un citus sociopātus īpašās rezervācijās, kur tie varētu mierīgi līdzāspastāvēt ar normālo sabiedrības daļu.

- Protams, tas nenozīmē, ka sadaļā varēs izvietot pretlikumīgas lietas, aicinājumus uz vardarbību, bērnu pornogrāfiju, rasu naida kurināšanu, ar autortiesībām aizsarrgātu intelektuālo īpašumu u.c.

Komentāros iesaki sadaļas nosaukumu. :)

Paldies Barbaram par ideju! emotion

125 4 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Kāds sakars? Nekvalitatīvi raksti ir vienkārši jādzēš un ja autoram tādu ir bijis vairāk, tad arī autors jādzēš. Nevajag degradāciju. 

32 3 atbildēt

Es nobalsoju par jā, bet tad kad uzspiedu "Cepties" un izlasīju, ka izrādās ir Miskaste, tā kā tam tomēr nav jēga.

17 0 atbildēt

Ar autoriem vispār nav jāuķinās, neatbilst noteikumiem - dzēst. Pievienojot rakstu, autors ieķeksē aili PIEKRĪTU NOTEIKUMIEM. Nemāk lasīt, nav administrācijas problēmas. Reāli neredzu jēgu šādai jaunai sadaļai, labāk uztaisi sadaļu, kas ir starp parasto kategoriju un T+, kur iet visi raksti ar lamuvārdiem, video utt.,  a to starp pupiem mētājas visādi lamuvārdu raksti. 

11 0 atbildēt

Es ceru, ka Jacky būs sapratis to, ka šī ideja izgāzīsies kā veca sēta, jo:

1. Spokos pastāv miskaste, kurā tad ir tie visi raksti nekvalitatīvie.

2. Kurš noteiks tos kritērijus un vērtēs rakstu atbilstību tam un tam?

3. Pietiek ar miseni.

4. Nevajag taisīt vēl lielāku bardaku. 

10 0 atbildēt

Aptaujas rezultāts būs maldinošs, jo daudzi, kuri nobalso neizlasot šo rakstu, nezin, ka spokos ir sadaļa Miskaste, kurā nonāk visi raksti, kuri ir saņēmuši vairāk mīnusus nekā plusus!

Vajadzēja iekļaut atbilžu variantu - Pietiek jau ar esošo sadaļu "Miskaste"

9 0 atbildēt

Izskatās,ka ar spokiem ir pavisam švaki, ja vajag vēl vienu mēslaini  :( ar miskasti vien nepietiek.  emotion

7 0 atbildēt

Nu tad beidzot.. Būs man pašam sava sadaļa :)

6 0 atbildēt

NO! 

kādam interese par mēsliem, lai iet caur linku uz miseni. 

6 0 atbildēt

bet vai tur gadienā daudz literatūras nenonāks?

5 0 atbildēt

Vajadzētu sākt ar stingrāku moderēšanu rakstu apstiprināšanā. Ne tikai pēc satura, bet arī pareizrakstības, jo pat daži labi no "lielajiem" rakstu spamotājiem, šķiet, nejēdz uzrakstīt vārdu "tualete" pareizi. Par visādiem "pūlksteņiem un gūltām", "raxtiishanu translitaa" nerunājot. 

Mans priekšlikums? Jauniem autoriem ieviest stingru 3-5 rakstu pārbaudi, pēc kā izlemt, vai tie iekļūst autoru lokā vai atbirst uz zemāku lietotāju kastu. Periodiski pārbaudot, vai nav sākuši dzīt zosis.

4 0 atbildēt

Davaj būs vieta cilveksarkameru video emotion.

5 1 atbildēt

Tā kvalitāte ir katra individuāla mēraukla, es piemēram uz miskasti nosūtītu visus simību rakstus, neskaties uz šiem..., sacels tavu..., seksīgā bla bla bla. Glamūrīga caureja? Tas ir 90% no portāla būtu jāatrodas tajā sadaļā. Neticu varas godaprātam, ka kāds neizmantos situāciju, lai sev nevēlamu autoru vai viedokli ieslēgtu rezervuārā kā trolli, heiteru vai sociopātu ar argumentu "jo viņš tāds vienkārši ir".

3 0 atbildēt

Sadaļas mērķis sadzīt troļļus, heiterus un citus sociopātus īpašās rezervācijās, kur tie varētu mierīgi līdzāspastāvēt ar normālo sabiedrības daļu. 

kvēli uzbraucieni savai publikai :*

3 0 atbildēt

Un jacky iesaku ieviest sadaļu stāstiem, jo pēdēja laikā viņi parādās arvien vairāk.

3 0 atbildēt

Nī, nevajag. Nezinu kādam ir jābūt, lai patiktu nekvalitatīvi raksti, vislabāk tos ir vienkārši izdzēst.

2 0 atbildēt

kāpēc nē? laba doma varētu palasīt sviestus un iemacīties, ko nedarīt... zinu ka slikta ideja ir parrakstīt pliku tekstu no 1188.lv un lidzigi un taisit tos daudz un dikti pratiski piespamojot portalu, btw atceros tadu čali pirms kada laika saspamoja bullšit rakstus par visiem rajoniem, pliki copy->paste :D

2 0 atbildēt

Domāju, ka nevajadzētu, jo noteikti būtu daudz spoku, kuri tur gribētu nosūtīt visu, kas pašiem nepatīk. Nu tā - nevis, ka raksts bezjēdzīgs, bet vienkārši kaut kādas personīgās nepatikas dēļ.. emotion

tur tad, ja arī šo īstenos, varētu nonākt īpaši daudz mīnusoti raksti..

2 0 atbildēt

tikai,kas vērtēs,es uzskatu ,ka visi bilžu un slavenību raksti-copy paste ir nekavalitatīvi un dzēšami...

2 0 atbildēt

Vienīgais iemesls tādam būt, manuprāt, būtu tur iebāzt marihuānas aktīvistu [emotion ].

2 0 atbildēt

Ideja jau laba, bet tur nonāks gan jau daudzie literatūras sadaļas darbi. Tomēr tas varētu iedzīt mērķi šādiem spokiem cīnīties, lai nenonāktu miskastē

1 0 atbildēt