local-stats-pixel fb-conv-api

No omes piezīmju klades (35)7

140 0

Sen neesmu rādījusi, kas iekrājies manā kladē par spoku dzīvi. Šoreiz gribu piedāvāt parunāt par spoku krutumu. To, ka mums ir 15 krutuma līmeņi, katrs sen pamanījis. Cik pavisam mums ir 15. līmeņa spoku, jeb kā ome teiktu - spoku, kam krutumā vairs nav ar ko sacensties, nemaz nezinām. Ir mums tāda vieta, kur katrs spoks var ieraudzīt savu kārtas nummuru krutuma tabulā.

http://spoki.tvnet.lv/tops/krutakie

Ko man dod kā žurnālistam šIs krutuma Tops? Es tur varu ieraudzīt šī brīža100 krutākos spokus. Man šo krutuma sarakstu apskatot, vienmēr ir gribējies zināt, cik saraksta aukšgala spoki ir aktīvi šodien, varbūt tie savu krutumu sasnieguši pirms pieciem gadiem un tagad nedara vairāk neko, kā dus uz saviem lauriem. Kuri ir tie, kas šodien padara dzīvu un interesantu mūsu kopābūšanu.

Ome neko gudrāku nevarēja izdomāt, lai apmierinātu savu ziņkāri - reizi dienā piefiksēt stāvokli krutuma reģistrā, tad paskatīties tā izmaiņas. Tas ir tāpat kā filmā - ja atsevišķos kadrus saliekam kopā, tikai tad varam ieraudzīt kustību.

Mūsu viskrutākajiem jau uzmnību pievērsu agrāk, bet regulāri sāku piefiksēt datus no šģ, 8. februāra. Tas man dienā prasa līdz 30 minūtes laika. Cenšos to darīt rīta pusē, bet ne vienmēr tas izdodas.

140 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt
Es esmu kruts bez visiem punktiem!!!emotion
0 0 atbildēt

Nu gan Tev ir pacietība un analītiķa spējas, apbrīnoju. emotion  emotion 

0 0 atbildēt