local-stats-pixel fb-conv-api

Melnais veic interviju - The Diāna47

Atklāta un godīguma pilna intervija ar ilggadējo spoceni un redaktori The Diāna. Nepalaid garām un izlasi!

Savukārt, ja interesē vecākas intervijas droši izlasi arī tās:

Praktiskais Ponijs (Porņuks)

Edžulis0289

krisis426

ChingChongChang

Dark Magician: Labvakar

The Diāna: Labvakar

Dark Magician: Vai esi gatava tikt nointervēta no galvas līdz kājām?

The Diāna: Sāc ar papēžiem

Dark Magician: Uztveršu to kā zīmi, ka jāsāk ar vienkāršu jautājumu. Sāksim ar šādu jautājumu. Spoki. lv viens no saukļiem ir "Cita realitāte." Vai arī tev Spoki ir cita realitāte vai daļa no reālās pasaules vai varbūt reālā pasaule ir daļa no spokiem?

The Diāna: Spoki.lv ir CITA realitāte. Esmu Spokos jau 8,5 gadus un varu teikt - šeit ir patiešām FORŠI cilvēki. Katrs ar savu dzirkstelīti, savu ''Es''. )

Dark Magician: Tad jautājums Tev. Ar kuru realitāti sāksim interviju - Spoku vai "Īsto"?

The Diāna: Sāksim ar Spokiem. Lai īstā dzīve paliek desertam.

Dark Magician: Tad pirms iesākās īstā intervija brīdinu - gluži kā, kādā tavos rakstos tuvā tēmā mēdz būt "drošības vārdi", tā arī intervijā ja kļūst par šerpu saki.

The Diāna: Sarunāts. emotion

Dark Magician: Tad nu pirmais jautājums par spokiem. Kas tavuprāt ir tas ar ko cilvēki tevi spokos varētu atpazīt vislabāk?

The Diāna: Sievietes, vīrieši un joki. Lielākoties tieši par to ir mani raksti. Tiesa gan tā sieviešu un vīriešu daļa ir visai plaša - no stereotipiem līdz 18+.

Dark Magician: Vai ir kāda kategorija, kurā rakstus vēl neesi publicējusi, taču ļoti, ļoti vēlētos?

The Diāna: Gribētos ko ielikt praktiskajā spokā, bet... Neesmu es diemžēl tik praktiska. emotion

Dark Magician: Zinot tavu mīlestību pret, kādu dzērienu, tu varētu ievietot praktisko padomu kā labāk saglabāt un atkorķēt šo dzērienu. Spokos esi jau ilgi. Kā tu domā vai ir kāds spociņš, kuram esi ELKS?

The Diāna: Jā, gaidiet rakstu par VĪNU. Par elkiem - gribētos domāt, ka jā. Patiesībā jā. Ja kāds sekotājs ir tik kaislīgs, ka pievieno komentāru ikvienam tavam rakstam (ieskaitot Foto spēli), tad laikam jau varu uzskatīt sevi par viņa elku.

Dark Magician: Tad ir jautājums - vai tev kādreiz, varbūt pat, joprojām, kāds no spokiem ir bijis elks, pielūgsmes objekts, paraugs vai kas tamlīdzīgs?

The Diāna: Hmmmm. Ir vairāki spoki, kuru rakstiem sekoju līdzi un mēģinu mācīties no viņiem. Viens no pirmajiem šādiem spokiem noteikti bija agurs. Uzslava viņam par kuplu sekotāju pulku.

Dark Magician: Ja spēji atzīt kurš ir tavs elks, vai ir arī, kāds spoks, kuru spēsi atzīt kā pretējo? Kāds kas neteiksim riebjās, bet tiešām nepatīk vai neizraisa patīkamas emocijas?

The Diāna: Lietus sandales, bet Spokos ir ļoti dažāda auditorija. Kad vienam nepatīk, kādam citam patīk. emotion

Dark Magician: Sapratāt spocēni - Diāna un sandales lietū neiet kopā. Sandales tikai sausumā. Bet atgriežoties pie nopietnības, pastasti kā tu nonāci administrācijā. Labprātīgi vai ar piespiešanos? Kas bija tavs mērķis tur nonākot?

The Diāna: Administrācijā nonācu pagājušā gada izskaņā. Šķiet, ka tiku pamanīta savā Zvaigžņu dienā, ko rīkoja Ev1ta. Dienu vai divas vēlāk tā laika redaktors LeģendāraisDJ man piedāvāja pievienoties administrācijai. Vismaz pagaidām viss ir lieliski. emotion Par mērķiem - augšupejai un vēlmei mācīties būtu jābūt cilvēces dabiskajam dzinulim dzīvē. Tāpēc teikšu īsi - kāpēc gan ne?

Dark Magician: Tā kā esi daļa no administrācijas "stingrās rokas" (kā vismaz daļa par to domā) tev ir sava teikšana par to, kas notiek portālā. Kas, tavuprāt, spokiem trūkst vai varbūt kā ir par daudz?

The Diāna: Ak, esmu stingrā, kā izrādās. emotion Nu, labi. Manuprāt, Spoki iet līdzi laikam, attīstās. Tiek diskutēts par jaunām sadaļām un iespējām, lai nezustu interese. Arī konkursus pēdējā laikā esam sākuši rīkot īpaši cītīgi. Mazliet gan skumdina salīdzinoši zemā aktivitāte konkursos. Balvas ir tiešām foršas! Aicinu visus aktīvāk sekot līdzi un piedalīties. emotion

Dark Magician: Stingrā bija domāta administrācija, bet ja jau esi daļa administrācijas tad, protams, ka esi stingrā, bargā kundze. Tātad konkursi tev patīk. Pirmīt pieminēji Zvaigžņu dienu. Vai tu pati jūties kā Spoku zvaigzne?

The Diāna: Zvaigžņu diena man likās kā Holivudas starmešu gaisma. Tolaik vēl nebiju daļa no administrācijas un pati Zvaigžņu diena man likās kas nereāls... Uz to dienu tiešām - visu dienu refrešoju lapu, lai tikai nepalaistu garām kādu jautājumu. Šīs taču bija manas slavas 24 stundas...

Dark Magician: Uz šīs starmešu apgaismotās ainas pametīsim Spokus, un ķersimies pie tās garlaicīgās īstās dzīves. Varbūt ir, kas tāds ar ko vēlies to uzsākt vai arī dosi to ļauno prieku man?

The Diāna: Be my guest

Dark Magician: Spoku redaktore The Diāna. Kas Diāna ir reālajā pasaulē?

The Diāna: Reālajā pasaulē Diāna ir sieviete, kura mīl kaķus un vīnu. Mazliet ne no šīs pasaules, radoša un vienkārši lieliska. Kā jau mēs visi. Bet dzīvojam taču vienreiz, vai ne?

Dark Magician: Ko tu darītu ja es pateiku, ka man ir pierādījumi, ka dzīvojam divreiz?

The Diāna: Es teiktu - KĀPĒC TU TOS NO MANIS SLĒPI?! Zvani Bez Tabu. Patiesība jāzina visiem.

Dark Magician: Turpināšu mocīt ar smagiem jautājumiem. Ja tev, kāds liktu izvēlēties visu atlikušo mūžu tu vari izmantot tikai 1 - kaķus vai vīnu. Kurš paliks tavā dzīvē un kuru nāksies aizmirst?D

The Diāna: Atstāšu kaķus, pāriešu uz alu. emotion Saku "NĒ" dzīvei bez kaķiem.

Dark Magician: Ja, kāds no spocēniem vēlētos iemantot tavu labvēlību - vai pietiks ar vīna glāzi?

The Diāna: Ja vīna glāzei piemetīsi arī, kādu našķi, tad jā. Man ļooooooooti garšo šokolāde.

Dark Magician: Kā ar zemenēm un putukrējumu?

The Diāna: Skanēs dīvaini, bet tādu kombināciju esmu ēdusi reizes......ummmmm....divas. Parasti vienkārši paņemu kilogramu zemeņu un ēdu tāpat. Galu galā zemeņu sezona pie mums ir gaužām īsa.

Dark Magician: Tagad, kad noskaidrojām, ka pie Tevis var pielabināties ar vīnu un našķiem, jo īpaši šokolādi. Pastāsti, kāds ir ideāls randiņš The Diāna gaumē?

The Diāna: Ideāls randiņš ir tāds, ko nevar izlasīt Cosmo. Kino un restorāns - nebūs. Mīļie vīrieši, esiet radoši. Standarta frāzes un randiņi no žurnāliem nebūs īstās vadlījas foršam randiņam.

Dark Magician: Varbūt pametīsi kādu mājienu? Zini kā, mēs vīrieši mēdzam būt tik noguruši no darba un galva nestrādā.

The Diāna: Negaidot uzraksti man ''savākšu tevi no darba''. Un aizved mani uz jūru. Skaists skats un sarunas par dzīvi būs lielisks vakara scenārijs. Labākās lietas dzīvē, taču notiek negaidot...

Dark Magician: Vīrieši - lasiet iepriekšējās atbildes uzmanīgi! Savukārt, tev jautājumus no citas līnijas. Spokos par savu elku nosauci aguru. Kas ir tavs elks reālajā dzīvē?

The Diāna: Hmmmmmmmmmmmm. Kā jau varat nojaust pēc mana Spoku avatara, man ļoti patīk Andželīna Džolija. Nebūšu no tiem, kas cītīgi seko dzeltenajai presei, tāpēc neko daudz par viņu pastāstīt nevarēšu, bet kaut kas viņā ir. Gan vizuālais, gan kaut kas vairāk. Starpcitu man bērnībā ļoti patika spiegu un piedzīvojjumu meklētāju filmas, tāpēc, iespējams, Lara Krofta un Mr & Mrs Smith ir sava daļa vainas šajāelku būšanā. emotion

Dark Magician: Ja Džeimss Bonds piedāvātu būt par viņa meiteni un doties spiegot tu piekristu?

The Diāna: Džeimsa Bonda filmas man patīk, bet neesmu droša, vai mestos tajā visā iekšā....Man vairāk patīk Indiana Džonss.

Dark Magician: Dēļ pātadziņas? Un pēc šī jautājuma tuvojoties intervijas noslēgumam jautājums, kādu padomu vai ieteikumu tu dotu spocēniem un spocenēm, kuras šo visu izlasīs?

The Diāna: Jā, pātadziņa ir svarīga. emotion Bet, ja nopietni, man vairāk velk uz to piedzīvoju garu, laišanos prom no nepatikšanām, vēstures artefaktu glābšanu u.tml. Džeimss Bonds ir kas nedaudz cits. Padomu - hmmmmmmm. Skatieties no rīta laika ziņas, lai vakarā, nākot no skolas vai darba nebūtu jāsalīst cauri slapjam.

Dark Magician: Piebilstot tavam padomam - nekad neaizmirstiet lietussargu. Arī ziemā. Tad nu pēdējais jautājums. Vai šī intervija tev deva gaidītās emocijas un bija patīkama pieredze vai varbūt tieši pretēji, visastās garumā domāji, kāpēc tērē savu laiku?

The Diāna: Bija forši! Ceru, ka šīs intervijas ''panesīsies'' un tādu būs vairāk. Pat mazliet žēl, ka jau viss. emotion

Dark Magician: Kas zina, varbūt, kādreiz pienāks laiks otreiz paintervēties. Paldies par intervijuemotion

The Diāna: Paldies Tev! emotion

Izlasījušajiem, kuriem arī ir kāre sekot Diānas vēlējumam un cerībai, ka šādu interviju būs vairāk un nointervēties -rakstiet man PM un centīsimies visu sarunātemotion

391 1 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Viņa ir forša meitene, par to šaubu nav. Cik sapratu tad brīva joprojām emotion 

9 0 atbildēt

Es gaidīju kādu intīmākas dabas jautājumu emotion

6 0 atbildēt

hmm, varbūt vajadzētu atdzīvināt zvaigžņu dienu.

6 1 atbildēt

 emotion Bija interesanti.  

4 0 atbildēt

+ Dark Magician par rakstu! 

Liels pluss Diānai par viņas radošumu un rakstiem!  emotion  Un ++ par to ka viņa ir ļoti simpātiska!  emotion 

4 0 atbildēt
Malacis. Laba intervija. emotion Diāna ir foršs spoks.
3 0 atbildēt

Vēl intervijas!!!  

2 0 atbildēt

Interviju nekad nevar būt par daudz. Tas taču ir forši emotion

2 0 atbildēt

beidzot es atradu interviju, kuru ļoti gribēju izlasīt, ļoti pamācoši un kodolīgi izcelti galvenie aspekri. paldies, man ir par ko padomāt.

2 0 atbildēt

Gribētos dzirdēt jautājumus par pasaulīgākām lietām un strīdīgiem jautājumiem.

2 1 atbildēt

Diezgan interesanta intervija sanāca.

2 1 atbildēt

 emotion  emotion 

2 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

open bob send vegana

0 0 atbildēt

Man arī patīk Andželīnas Džolijas džū džū   emotion  

0 0 atbildēt

Kur tad izpalika jautājumi par kājām? Solīts taču bija intervēt no galvas līdz kājām.

0 0 atbildēt