local-stats-pixel fb-conv-api

Chingchongchang - Mis Spoces 2017. Zvaigžņu diena un intervija!169

264 2

Šodien, 09. janvārī no 00:01 līdz 09. janvāra 23:59, tev ir super iespēja mest kautrību pie malas un uzdot tieši Chingchongchang visu, ko sirds vien kāro. Nepārvērtēsim savas žurnālistu spējas un neuzdosim jautājumus, kuri ir tizli, aizskaroši un tādus, uz kuriem pat zinātniekiem nav atbilžu.

Tu solies uzdot jautājumus, viņa solās atbildēt uz tiem.

Tāpēc uzdodiet jautājumus, saņemiet atbildes un izklaidējieties. Jāatbild komentāros. Atbildēšanas laiks - 25h no raksta ievietošanas laika.

1. Nekādu perversību, rupjību, aizskarošu jautājumu.
2. Ja tiek uzdots jautājums, kurš neatbilst kādam no kritērijiem - droši izlaist.
3. Neuzdot jautājumus, uz kuriem zina atbildes.
Šis nav «ES GRIBU TEVI SODĪT RAKSTS», tāpēc bez personiskās kritikas, antipātiju izrādīšanas un visādi citādi riebīgās padarīšanas.

Zemāk intervija, lai iepazītu Chingchongchang tuvāk.

Šoreiz interviju veica mūsu lieliskais Dark Magician. Aplausi, ovācijas un pateicība par to. emotion

I N T E R V I J A

Nu ko, esi gatava otrreiz tikt intervēta?

Nu tā, laikam jau, ka jā.

Esmu nogurusi, so esi saprotošs emotion

Es arī, uz darbu ceļos agri. Un nomierināšu - šoreiz īsāk nekā pagājušajā reizē. Galu galā jādod iespēju spokiem kārtīgi izprašņāt Zvaigžņu dienā emotion

Tad nu sāksim ar svaigāko. Kādas ir tavas emocijas kā svaigākajai Spoku Mis uzvarētājai?

Nekādas baigās īstenībā. Kad saņēmu vēstuli no jacky, bija tāds - oh wow, da labi, jo es ik pa laikam iegāju pašā rakstā un paskatījos, cik man tās balsis.

Un man balsis bija ļoti tuvas vēl vienai spocei. Ja nekļūdos, es šajā konkursā piedalos 2. vai 3. reizi jau.Sākumā likās – o, jā, būtu super nice vinnēt un bla bla bla. Bet tagad ir tāds meh, jo daudz svarīgākas lietas jādara.

Es zinu, ka otro noteikti. Par trešo, jāmeklē. emotion

Kā nekā esmu juriste. Bet nu overall - sīkums, bet patīkami. Bija tā vērts viennozīmīgi, jo tiku pie daudz cepumiem, a cepumi man garšo un pie superīgas medaļas.

tgd atbildēšu uz taviem pārējiem jautājumiem.

Viss makes sense emotion Spoku puiši mīl izrādīt uzmanību meitenēm, bet reizēm ir kautrīgi. Vai pēc uzvaras pieauga vēstuļu skaits vai varbūt galeriju komentāri un jauni spocīgi pielūdzēji?

Es paskatīšos. Paldies, ka atgādināji. Pēc vinnēšanas saņēmu dažas mīlestības vēstules un daži spoki pievienoja mani kā draugu. Tā kaut kā, DarkMagician.

Un, turpinot interviju. Atceros, kad pirmoreiz veicām interviju, stāstīji, ka strādā modeļu kastingā. Vai tur strādā joprojām?

Opā, nopietni? Vai tu vnk iegāji un paskatījies mūsu čatiņu? Un nē, es tagad studēju.

Atcerējos, bet pirms šīs intervijas pārlasīju, lai nesajauktu. Ko tad studē?

Tiesību zinātnes. Juristiņšemotion

Lieliski, būsi otrais pazīstamais advokāts, pie kā nākotnē griezties. Kas šobrīd tavā dzīvē ir aktuālākais, neskaitot mācības?

Meklēt Sugar daddy, jo par studijām ir jāmaksā, bet darba nav.

Nu tad jau jānovēl, lai intervija vai ZD palīdz atrast emotion Un ar nopietnību - pasaki trīs dziesmas, kuras katram spokam būtu kaut reizi mūžā jānoklausās?

Nu bāc. Nu es nezinu cik te mums spokos ir Linkin Park fani, bet kopš Čestera nāves es katru dienu vēl joprojām noklausos kādu viņu dziesmu. Atgādina uzreiz tīņu gadus un kā skatījos Naruto AMV video iekš youtube, bez video* emotion

Vismaz dienā, kad viņš aizgāja, izskatījās, ka fanu netrūkst. Tad jautājums - kuras ir TOP 3 LP dziesmas?

We will rock you, Lithium, In too deep. Labi,labi. Ā, hmmm.Nu, pēdējā laikā klausītākās man ir One step closer, Given up, Numb, nuuu un Leave out all the rest iekļausim arī emotion

Pareizi, vajag arī 4. no sirds. Tā kā solīju tevi pārlieku nemocīt, tuvosimies jau beigām. Pastāsti, lūdzu, kādu 1 lietu tu noteikti gribētu, lai spokos ievieš, un kādu, lai izmet?

Tu visu laiku par tām intervijām, bet pats nemaz īsti neliecies ieinteresēts emotion Es gribētu, lai es varētu izdzēst savus rakstus. Varbūt jau ir, bet, ja ir, tad es nevaru atrast. emotion Vēl es gribētu, lai anonīmi lietotāji nevarētu ne komentēt, ne balsot. Bet izmest.. Lai spoki komentāros uzraksta savas idejas emotion

Es esmu pat ļoti ieinteresēts, es vienkārši respektēju to, ko pateici intervijas sākumā emotion

Jajajaja

Un rakstus agrāk varēja dzēst. Šobrīd diemžēl nevar vai pareizāk var tikai tad, ja ir ļoti lieli noteikumu pārkāpumi.

emotion, Ā nu re kā, tad , jā. Būtu super, ja to atkal ieviestu. Bet tas ir mans subjektīvais viedoklis.

Par spoku komentāriem - ir vesels raksts, kurā spoki ir aicināti izteikt savas idejas. Man gan liekas, ka tas raksts sen jau ir aizmirsts un neviens, jo to nelasa un nekomentē. emotion Bet šeit arī noteikti jāizsaka idejas, ja tādas ir. Es piekristu tavam viedoklim, bet ir zināms arī, kāpēc ir tā, kā ir šobrīd

Es neesmu diez ko aktīva spokos īstenībā, tāpēc gadās dažas lietiņas palaist garām. Un kāpēc tad tas tā ir šobrīd? Ko jacky izdarīja? emotion Paga, es aiziešu ātri buķiku uztaisīt.

Es varu pateikt tikai oficiālo versiju, jo neoficiālā ir diezgan pašsaprotama. Oficiālā ir dēļ tādiem fruktiem, kas taisa ziepes lielas, - lai ir pierādījumi. Ok. emotion

Domā kāds lasīs visu interviju?

Domāju gan. Šo to jau tāpat būs jāizgriež. emotion Piemēram, jautājumus par bildi. emotion

Tu esi admins spokos?

Tikai redaktors. Ir interese pievienoties mūsu pulkā?

Protams, ka nēemotion

Cik ļauni, bet godīgi. emotion Kāpēc tad šadas intereses nav?

Man sanāk labi morāli atbalstīt.Tāpēc, ka ... bāc. Labs jautājums. Pilnīgi jāpadomā.

Labi, ka ierunājies par morālo atbalstu, jo pajautāšu tev par kaut ko sabiedrībā aktuālo, par ko zinu, ka spokos neviens nav rakstījis.

Nunu

Vai tev kaut ko izsaka tāds tēls kā "Jurčiks Ragana"?

Domāju, ka esmu redzējusi tādu niku komentāros.

Šoreiz nav runa par spoku. emotion

Es domas nelasu emotion

Vai kādreiz, apmeklējot sportu, vai garāmejot tv/datoram, kura ekrānā notiek sporta pārraides, esi ievērojusi džekiņu raganas maskā ar zizli rokā, kas kurina fanus?

Esmu redzējusi tādu tēlu dažos komēdijvideo iekš youtube,bet fanus nekurina.Aj wtf. neko nesaprotu

Tad vai nu mēs domājam katrs savu vai arī nav jēgas jautāt par sportā aktuālu smieklīgu skandālu. emotion

Es TV neskatos, ja tu par to, un pc vnk lietoju, nevis skatos pārraides

Arī par TV. Nu, lūk, tad to tēmu droši vien var aizvērt, kā teiktu krievi

Ok

Kuras ir 3 tavas biežāk lietotās mājaslapas?

spoki, youtube un po**hub

Ja jau tik interesantas mājaslapas - kura ir tava iecienītākā spoku kategorija, youtube video veids un po**huba kategorija?

Kategorija nuu...vienas tādas īpaši nav. Kad ieeju spokos vnk scroll down un skatos, kas jauns.

Youtubē dziesmas un youtuberi (visbiežāk skatos pewdiepie, nigahiga, d-trix, +100500, un dažus vainerus, kuri izveidoja youtube kanālu). Bāc, man laikam telefonā vīruss.

Vai ir kāds spoks, kura rakstus ieraugot, tu pie sevis nodomā - nu i nafig, vairs negribu spokus?

Ja tu domā par šito adresi, ka gļuko, ka vīruss - diez vai. Man no pc arī kaut kas čakarējas.

Būs labi

Telefonam bijusi gara diena.

Kā jau katra diena mūsdienās. O, izņēmu bateriju. Tgd kaut kas iet. hackermans emotion

Nice.emotion. Runājot par garu dienu - kā studente ChingChongChang vislabāk relaksējas pēc garas dienas? Un, atgiežoties, pie spoka, kura raksti tracina, - vai vari atklāt, kādu, kurš tāds ir, jeb tas lai paliek noslēpumā?

Kā šodien? Tgd es laikam un sataisīš kko ēst, iešu uz gultu un beidzot noskatīšos jauno sēriju Naruto. Rīt tik pat gara diena, tāpēc iešu gulēt arī laicīgi...

Gan šodien, gan vispārīgi. emotion

Tas ir vīrieša dzimuma, to es varu pateikt. Nav no populārajiem.Nu, labi.spitfire.

Nemelošu - tādu neesmu pamanījis

Nebrīnos emotion

Tad lai tauta nesaka, ka mēs esam ļauni un tikai aprunājam cilvēkus -vai ir kāds spoks ar pretēju efektu – kāds, kura raksti, komentāri un cits padarītais spokos ļoti piesaista?

Bet tā, Jūs visi - spoki. Jūs esiet amazing. Es zinu, ka katru reizi, kad ieiešu mājaslapā var būt tiešām super interesants raksts un neko citu kā "wow"pateikt nevarēšu

Tie ir ļoti jauki vārdi. No manas puses un ceru, ka arī citu visu puses, milzīgs paldies. emotion

Vēl nevienu baigi nenodirš. Izsakiet domas pamatoti, nekā lielākā daļa cilvēku internetā. Tas ir nice un ļoti cienu.Par citiem spokiem.Nu, man atmiņā kaut cik paliek tie, kuri ir tie populārie - ar kaķīšiem tur maliņā, kam tur raksti vai komentār izcelti ar dzelteno krāsu.Bieži komentē. Tu tajā skaitā, DarkMagicianemotion Vēlies iepazīties?emotion

Paldies, nezinu gan, vai esmu populārs, jo esmu īgns reizēm emotion Nu, bet protams, ka vēlos emotion Kādu topošā jurista padomu dosi spokiem?

Nu es tagad tevi atcerēšos... Es kā nekā pagājušā gada Mis Spoce skaitos un mani draugi - spoku draugi, sooo gaidi vien spoku aicinājumus draudzētiesemotion. Padomu ??

Gaidīšu, gaidīšu. Jā, tieši tā - padomu vai dzīves gudrību.

Bet jūs jau tāpat esiet emotionNu kā tev mans morālais atbalsts? emotion

Super, moralais atbalsts ir lielisks - jāsūta tevi par morālo atbalstītāju Latvijas izlasēm, lai uzmundrini pirms izšķirošām spēlēm. emotion Tad es domāju, šeit uz pozitīvas nots varam arī mest mieru - laist tevi atpūsties, gatavoties Zvaigžņu Dienai un smagajām mācībām. emotion

Un jauku vakaru emotion

Paldies par interviju un jauku tev vakaru. emotion

*********************************************************

Ja vēlies uz Zvaigžņu dienu pieteikties pats vai vēlies redzēt Zvaigžņu dienā kādu konkrētu spoku, raksti man PM. Sadomāsim. emotion

264 2 169 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 169

0/2000

Man pat nevajadzēja šī intervija, lai pateiktu, ka viņa meklē sugar daddy - tas viņai rakstīts sejā  emotion Visas juristes ir ar aprēķinu.

29 2 atbildēt

Vai Tu skuj kājas un bikini zonu, ja jā, tad cik bieži?

18 0 atbildēt

Intervijā, niedomājos pajautāt - vai tetovējumiem uz rokām ir, kāda īpaša nozīme vai arī tie ir taisīt vienkārsi prieka pēc?

16 1 atbildēt

Kas bija pirmais vista vai ola? emotion

10 0 atbildēt

Kas ir trakākais ko Tu pēdējā laikā esi darījusi? 

8 0 atbildēt
" Pēc vinnēšanas saņēmu dažas mīlestības vēstules"tie kas rakstija noteikti vēlējās vienas nakts sakarusemotion
5 0 atbildēt

Vai īsto vārdu Zvaigžņu dienās nemēdz minēt?

7 2 atbildēt

Vai esi brīva?  emotion 

7 2 atbildēt

Vai tev / taviem radiem / paziņām ir kādreiz gadījies paņemt mājdzīvnieku no patversmes? Ko tu vispār par to domā?

5 0 atbildēt

Pēc youtuba spriežot kaut kur baigi tripo?

5 0 atbildēt

Intervija tāda paplika,bet nav slikta,atbildes uzjautrināja,uzreiz padomāju,ja mums tādi tiesību studiju juristi un tādi paši ekonomisti,tad nav jābrīnās,ka tauta d....

6 2 atbildēt

Kā patīk most wanted medaļa?  emotion  emotion 

5 1 atbildēt
LP emotion
4 0 atbildēt

Kas tu esi un kā tu te nokļuvi?

4 0 atbildēt

Kādas sekmes tev bija skolā?

Vai kādreiz esi bijusi atstumta?

Vai tev tiešām patīk tas, ar ko tu nodarbojies? Pat ja jā, tad ko tu izvēlētos, ja tev liktu izvēlēties citu?

4 0 atbildēt
Kāpēc tāds niks?
3 0 atbildēt

Kā pie velna atslēgt šos paziņojumus par "cepšanos"?  emotion 

3 0 atbildēt
Ko domā par attiecībām, kur puisis ir jaunāks par meiteni, vai tām redzi potenciālu?!
2 0 atbildēt

Normāla maziņā emotion

2 0 atbildēt
Kā radies tavs niks te spokos, ir kāda īpaša nozīme?
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »