local-stats-pixel fb-conv-api

Testēju Deep web TOR45

220 5

Sveiki visi spoki,kas lasa šo rakstu.Tātad,šodien sēžot Spokos atradu rakstu kas saucas ''Nelegālais internets,jeb deep web''.Izlasost rakstu sapratu,nav ko jalien tur iekšā paskatīties! Bet vispirms palasiju komentārus ko cilvēki par šo lietu saka..Nu teikšu godīgi pēc izlasītā sapratu,ka ieejot tur iekšā tev pie durvīm jau klauvēs kāds milicis kopā ar pedolāci un aicinās uz pārrunām,bet man tas pie vienas vietas.Gāju iekšā skatīties kas tad tur ir.Atradu daudz dažādu lietu sākot ar BLACK MARKET vai melno tirgu un beidzot ar gaišreģu pakalpojumiem..Tākā šo neviens tā pat neizlasīs tālāk nerakstīšu.Skatieties bildes no mana ceļojuma. :)

220 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Malacis, tagad Tev vajag medaļu: Bijis tumšajās dzīlēs. emotion

38 1 atbildēt

Eu man liekas ka menti jau nāk pie durvim!!!emotion

 emotion

25 0 atbildēt

There is lot of bad shit on the deep web, but theres also alot of good shit, and if your using the TOR network, you will be anonymous, it changes ip, isp, mac adress etc., and remember, there are over 5 billion people out there, why the fuck would the police/fbi/what ever check YOU up? :P

17 0 atbildēt

Stipri šaubos vai Latvijā par šo visu var paņemt ''aiz dirsas''

14 0 atbildēt

Par tiem mentiem tu varētu baidīties, ja tu izmantotu pakalpojumus kā piemēram - slepkavības pasūtīšanu, cilvēku tirdzniecību õr smthin, bet ja tu randomā sērfo pa turieni un tēlo baigo traktoru no sevis, tad neviens nepiesienas. :)

9 0 atbildēt

Ja gribi šito deeb webu vēl patestēt, izmanto Freenet, jo viens students, kas freenet izveidoja skaitas deeb web aizsācējs, ja nemaldos 2000 gada, kā arī meklešana deep weba nedarbojas kā šinī webā ar mātes googles palīdzību, tur ir jamekle pa direktorijām, kas ļoti labi ir izdarāms freenet variantā, arī strādā caur mozillu! un nav tur nekas nelegals, ja nelien CP vai nekača kkādas figņas, tā ir vieta, kur cilveki anonīmi komunicē, tā pat viņiem tur ir iepazīšanās lapas, ķipa twitter, forumi, vienīgais tas, ka mazliet slimāk :D!

5 0 atbildēt

15. bildē 14.punkts : How to exit the matrix?

3 0 atbildēt

veči šitā manta rulle asfaltu

2 0 atbildēt

Es jūtu,ka es tur atradīšu ko labu.Vairāk par slēptiem failiem un tamlīdzīgi mani interesē.Piem. kā jauminēji area51 un  citplanēntiešiem. :D

1 0 atbildēt

Kamer ladejas japaskatas komiksi... damn

1 0 atbildēt

nakoš reiz uzraksti 666 youtube

0 0 atbildēt

kautkad būs japameiģina, pagaidām vel bail :D

0 0 atbildēt

Atradu ka pa 200 eurām var noīrēt hakeri ar labu stāžu kas veiks gandrīz jebko.

0 0 atbildēt

Iekopeju link,bet nekas vairak par Unable to connect man neparadas!?

0 0 atbildēt

Mēģināju caur Tor nokomentēt,bet nesanāca ,:

Tas ir labi,/!!!:)

Tur ir grūti atrast ,prosti informāciju,bet,ja zini kā meklēt,tad ,lai dievs pasargā tavas acis no informācijas,kuras tu uzzini.

0 0 atbildēt

Kada veida tu tiki pedo ieksa... tur viss ir attirits :D

0 0 atbildēt

pedo emotion

0 0 atbildēt

PEDO ir pirmais emotion

0 0 atbildēt

ja vari liec rakstus ņemot no turienes info :D :))

0 0 atbildēt

tur viss tik sasoditi leni ladejas katru lapu jagaida 5 minuutes emotion

0 0 atbildēt