local-stats-pixel fb-conv-api

S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl (MASTER difficulty) TWITCH16

72 9

Vakar, nereaalais strīmoja STALKER shadow of chernobyl, dalījās ar savu pieredzi, jokoja, kā arī bija viens smieklīgs frīstails, haha. Ja nu kāds vēlas redzēt video labākā kvalitātē, tad laipni lūgti to skatīties mūsu TWITCH profilā.

Abonē, laiko, seko! Paldies.



72 9 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Cirks aizbraucis, klauni palikuši....

6 1 atbildēt

tev izskūta baigā grebene, nezināju, ka tādas vēl ir modē.....   emotion

6 1 atbildēt

Es domāju, ka tev vajag apstāties ar to ko tu dari...  Nav nemaz smieklīgi, drīzāk nožēlojami! 

4 2 atbildēt

Un arī nespēlē uz Master ja nemāki, kāds prieks skatīties ja visu laiku mirsti un lamājies, uzliec modu ko ieteicu un spēlē uz Stalker Nevis Master.

1 0 atbildēt

nkam reiz kad kadam ej virsu izledz lukturi jo tas nodod tavu atrasanas vietu, es to vietu iztiriju gadriz 2 aptveres knapi iztereju emotion

0 0 atbildēt

Vecīt, nokačā modu Autumn Aurora 2, tad vismaz Tev nebūs kauns spēlēt, grafika kā Clear Sky, ieroči smukāki un vairāk, skaņas pārstrādātas, vienvārd sakot super mods. Iesaku. 

0 0 atbildēt

ko jūs piepišaties ar to,ko viņi dara, nepatīk, nu tad neskaties.

3 3 atbildēt

Mīļais cilvēciņ, nejau es tev to pateicu, ko tā aizsvīlies? 

Prosta nepatīk, ka savējiem kaut ko ne pa ķeksi "uzdirš". 

Paldies par jaukirm vārdiem. :)) 

1 1 atbildēt
Laikam "gudrajiem" šī spēle nav domāta. Malaci npc bandjuki! Samočijāt gudrīti jau pirmajā misijā!:)) Šī ir mana mīļākā spēle! Ja šitā liekas pa vieglu ir vēl complete moods kas šai daļai piešķir naktis mēnesnīcu jaunus foršus trakus bāra lokācija protams stiprāka grafene naktīs krīt bolīds kas liek assinīm nezin kāpēc sastingt. Npc uzbrūk brīdī kad pārlādē un ir daudz nāvējošāki. it īpaši bandjuki ar bissēm pa lielu attālumu. Bet kas gan labāks par veco orģinālu krievu valodā. Pats ar taisu modus šai spēlei 19 artefaktu sloti pērkams ķūnētais exoskeletons...
0 0 atbildēt
Kā tad jums ir ar to frapošanu? Arī ēd to pašu 3 gb uz 3min? un ja, vai kā es parasti vēl pēc tam konvertēju ar any lai cieto neaizpļ ūta, vai ir tomēr kāda opcija kas frapam liek mazāk apjomu ēst?
0 0 atbildēt

Tā tevi vecāki sauc?

1 2 atbildēt