local-stats-pixel fb-conv-api

[RS ZIŅAS] Elite Treasure Trails un Jaunie Atalgojumi2

2 15

Treasure Trails tika papildināta ar jauniem izaicinājumiem, lai pārbaudītu pat vispieredzējušākos avantūristus, bet arī ar jauniem atalgojumiem. Tagad tādiem radījumiem kā Bork, Corporeal Beast un Skeletal Horror ir maza iespēja izmest elite clue scroll.

 

Šīs clues ir daudz sarežģītākas kā līdz šim, tā var būt skenēšanas lode, kas norāda uz nākamo clue, kad tu esi tām tuvu. Atrast nākamo clue var būt ne tik viegli, tu vari sastapt spēcīgo Guthix sekotāju vai aizķerties pie vienas no jaunajām Celtic knot puzzles.

 

Izej to un tu varētu saņemt vienu no jaunajām 150+ mantām! Tur ir jaunu loku, Third Age druidic gear, dragon masks, animal staves, kits lai uzlabotu pūķu bruņas un mantas Armadyl, Bandos vai pat Zar- (shh!) sekotājiem.

 

Daudzas no jaunajām mantām ir priekš elite trails, bet dažas ir pieliktas arī pie easy, medium un hard trails. Mēs arī pievienojām mehānismu lai nodrošinātu ka katrā treasure trails atalgojumā tu saņem vismaz vienu treasure trails specifisku mantu.

 

Cross-trail mantas iekļaujot Saradomin, Guthix un Zamorak bultas (kuras var izraisīt stihiskus bojājumus un pazust trieciena brīdī); vienreiz izmantojamama teleportācijas ruļļi uz vietām kā Nardah un Miscellania; sakraujami biscuits kuri atjauni Prayer punktu katrs (un dažus dzīvības punktus); jau esošas mantas kā sweets, torn lapas un firelighters. Ā, un neaizmirsīsim meerkat summoning puches, kas tev piešķirs jauku mazu dārgumu-medību familiar...

 

Beidzot mēs jūs iepazīstinam ar scrool boxes, kas atšķiras no caskets. Tādējādi tu varēsi zināt, ka atverot scrool box tu nokļūsi pie jauna clue scroll, un kad tu beidzot dabū casket to labāk neatvērt bīstamā vietā, jo tas vienmēr saturēs... DĀRGUMUS!

 

Avantūristi, pavedieni jūs jau gaida!

 

Mod Maylea

RuneScape Content Developer

 

 

Citās ziņās...

 

Treasure Trails papildus:

Kā daļa no Treasure Trails jauninājuma, dažas no vecajām puzlēm un clues kuras pieprasa specifiskas mantas vai to kombinācijas tiek aizstātas ar vairāk piemērotākām.

 

Demo stadija izņemta:

Šonedēļ tiks izņemta demo stadija priekš jauniem spēlētājiem; esošie demo stadijas lietotāji pagaidām varēs turpināt spēlēt.

 

Dwarf lielgabals:

Tagad tev var būt vairākas dwarf lielgabala daļas tavā bankā vai somā bet tu joprojām varēsi izveidot tikai vienu lielgabalu. Šī ir sīka pārmaiņa: iepriekš tu varēji izveidot tikai vienu lielgabalu.

 

Shattered Heart akmeņi:

Tagad tu vari iegūt strange rocks no jebkuras construction aktivitātes kas dod tev construction pieredzi (taisot mēbeles, flatpacks) atrodoties savā spēlētāja mājā.

2 15 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://runescape.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Cool copy paste manu rakstu!

0 0 atbildēt

Lūdzu nekomentēt ja nepatīk.

1 9 atbildēt