local-stats-pixel fb-conv-api

[RS ZIŅAS] Behind The Scenes - August15

0 17

 

Pirmais šī mēneša jauninājums ir nākamā daļa Void Knight kvestu sērijai, A Void Dance. Tu atkal sadarbosies ar Korasi, lai izsekotu mistisku radījumu, noskaidrotu kāpēc noteikti cilvēki izturas tik dīvaini un atklātu mazu gabaliņu Quiet before the Swarm patiesības. Pa ceļam tu risināsi dažas āķīgas puzzles kā piemēram experimentējot, centīsies iziet alus labirintu un mēģināsi iefiltrēties Void Knights cietoksnī. Šis kvests ir domāts pieredzējušiem spēlētājiem kuriem ir apmēram 50 līmenis noteiktās prasmēs.

 

Mēs arī esam ieplānojuši jaunus stāvus, bosus, atalgojumus un izaicinājumus Dungeoneering prasmei. Pagarinot stāvus no 36 līdz 47, occult stāvi ir mājas dažiem no visbriesmīgākajiem briesmoņiem visā Daemonheim vēsturē. Kopā ir  6 jaunu bosu, iekļaujot:

 

Yk’Lagor the Thunderous! Sākotnēji viens no pirmajiem bosiem occult stāvos, bet viņš tika paaugstināts par pēdējo bosu pateicoties viņa dramatiskai iepazīstināšanai un viņa izaicinājumam. Tas ir viens no grafiski iespaidigākajiem radījumiem.

Mēs pievienosiem 8 jaunus atalgojumus dungeoneering prasmei iekļaujot, Ring Of Vigour (speciālo uzbrukumu maksas samazinājums), Eye of the Warrior kas atspoguļo tuvcīņas bojājumu atpakaļ tavam pretiniekam, un Rigour prayer, kas palielina tavu ranged bojājumu un Defence.

 

Ja XP ir tas ko tu gribi tad occult stāvi dos iespēju palielināt tavu Dungeoneering XP ienākumus. Kopā līdz 47 stāvam tu varēsi iegūt 47 prestižus nevis 35 kā iepriekš, tas nozīmē, ka tu iegūsi vairāk XP katrā stundā.

 

Tu sastapsi dažas jaunas Daemonheim radības, iekļaujot undead necromans, kas izsauks skeletal minions, lai traucētu tavam progresam. Tu varbūt vari izbēgt no viņiem, bet tev nāksies vadīties cauri 9 jaunām izaicinājumu izstabām, kur tevi gaida nāvējoši herbs un virves iešana.

 

RuneFest nedēļā mēs arī plānojam pievienot jaunu aktivitāti esošajai Void Knight Island, kas dod unikālu iespēju nopelnīt Pest Control atalgojumus. Void Knights ir izstrādājuši jaunu vingrinājumu, lai apmācītu viņu jaunos mācekļus un bruņiniekus taktiskai domāšanai. ''Conquest'' tu vadīsi Void Knights gājienu balstītā spēlētājs-pret-spēlētāju kara spēlē. Izvēlies savas armijas sastāvu, izkārtojumu, izmanto spēles mainošas spējas un pierādi, ka esi viens no RuneScape labākajiem domātājiem. Piesargies no pasākumiem kurus vari sagaidīt tajā nedēļā, lai nosvinētu jaunākas aktivitātes pievienošanu mūsu katalogam.

 

Tavai zināšanai - Pagājušā mēneša treasure trails jauninājums tikai atlikts dēļ tehniskām problēmām, mēs plānojam tos palaist cik drīz vien varēsim.

 

Citās ziņās, mēs piedāvāsim tev iespēja iegūt papildus 10 bankas vietas; tev vajadzēs būt spējīgam iegūt strange rocks, kad tu konstruē mēbeles ''Build'' režīmā tavā POH un un tu lidināsies virs agility shortcuts tavā pasaules kartē, lai saprastu kautko vairāk par tiem.

0 17 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nu zb, jau... ej uz savu exs.lv un postē. Vārdsakot, nepis normālu portālu.

2 0 atbildēt

čaļi no exsa saka ka tie nav tavi, + tu tur esi banned

1 0 atbildēt

copy/paste ?

0 0 atbildēt

pohuj k tavi .. ten vini nav vajadzigi .. kkads 13 gadigs mudaks tgd te spokus piesarnoemotion

0 0 atbildēt

dikdiks tavs domāšanas līmenis ir tik zems, ka tu šito vienkārši nespētu uzrakstīt, un par copy/paste banu var noraut!

0 0 atbildēt

Kruti, ne? Ej attīstīties.

0 0 atbildēt

es esmu cool :D mani sauc Pauls roberts Siks. Patīk meitenes,eju astotajā klasē patīk skeitot peldēt un spēlēt fuci ir daži kausi peldēšanā.

Tev patīk meitenes, bet tu viņām patīc?

P.S. tas tu esi savā avatarā?

0 0 atbildēt

Stulbais aunapiere sodz manus rakstus!

0 0 atbildēt

b'le tie exs'a ir mani raksti mudaki . lol

0 3 atbildēt

bļe jūs morālās cūkas turat muti es jūs sūdos izvārtīšu jūs morālas cūkas bļe es tā jus pimjus pežās ielikšu kad maz neliksies

0 3 atbildēt

citiem kas spēle RS šis noder !

0 4 atbildēt

lūdzu nekomendēt ja nepatīk.

0 7 atbildēt