local-stats-pixel fb-conv-api

[RS ZIŅAS] Ancient Effigies6

4 15

Šonedēļ pie iespējamā laupījuma no dažādiem radījumiem, ko Tu vari sastapt savos piedzīvojumos esam pievienojuši ancient effigies. Spēlētājiem, kuri pieņem izaicinājumu cīnoties ar stiprākiem pretiniekiem būs lielāka iespēja atrast ancient effigy, kad pretinieks ir kritis viņu priekšā.

Liekas, ka ancient effigies pieder pašām sava griba, un tās pieprasa zināšanas no piedzīvojumu meklētājiem, kas tās tur savās rokās. Sākotnēji, effigy tev pieprasīs vismaz 91 līmeni kādā no divām prasmēm (izvēle ir nejauša), lai to izpētītu, no kuras tu iegūsi jaukus pieredzes daudzumus prasmē, kuru tu izvēlēsies. Kad effigy uzsūks vēl lielāku zināšanu daudzumu, tā no tevis pieprasīs vēl lielāku līmeni citās prasmēs – 93. līmeni, tad 95. līmeni un tad beidzot 97. līmeni. Ja tu spēj dot effigy visu tās vēlēto zināšanu daudzumu, tu varētu atklāt kādu to noslēpumiem, ko tā tur.

Mazāk pieredzējuši ceļotāji, kam veiksmīgi izdodas iegūt ancient effigy, bet kuriem nav nepieciešamo prasmju līmeņu, lai to apgādātu ar zināšanām tik un tā var izmantot palīdzības sistēmu (pieredze tiek cilvēkam, kurš palīdz, bet tu varētu iegūt atlīdzību par savām pūlēm). Pārmaiņus, ja tev nav ne pieredzes, ne pacietības un vēlies iegūt ātrāku atlīdzību, vēsturnieks Minas Varrokas muzejā būs vairāk kā tikai priecīgs paņemt no tevis effigy par mazu atlīdzību.

Mods Rathe
RuneScape Satura Attīstītājs

Citas ziņas...

Orb of Oculus ir tikusi uzlabota un tai ir piešķirtas jaunas funkcijas un iespējas, lai palīdzētu ar taviem spēles video.

Klasiskā Clan Wars arēna tagad ir pilnīgi multiway, izņemot mazu apgabalu apkārt katram no ieejas portāliem.

Kāds mērkaķis ir parādījies Varrokas zobenu veikalā. Ja tu piestāsi, tad viņš varēs tev pārdot kaut ko no saviem krājumiem.

Tagad ir iespējams Clay pārvērst par Soft Clay ar Humidity burvestību no Lunar burvestību grāmatas.

4 15 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

cik var kopēt ?

2 0 atbildēt

Runescape smird ;D

2 1 atbildēt

zaljibalji.lv

1 0 atbildēt

es kop'eju no exs'a ko pats uzrakstu . :D

0 1 atbildēt

nekomentēt ja nepatīk.

0 7 atbildēt