local-stats-pixel fb-conv-api

PS 1 Spēļu atskats 217

298 3

Saite uz pirmo daļu -

http://spoki.tvnet.lv/speles/PS-1-Spelu-atskats/694322

http://spoki.tvnet.lv/speles/PS-1-Spelu-atskats-3/694848

Un uz ps 2 atskatu http://spoki.tvnet.lv/speles/PS-2-spelu-atskats/694505

Ja tev ir zināms kur iegādāties ps1 orģinālos diskus lūdzu raksti komentāros.

298 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

He,He. Nu tik atminas :)

2 0 atbildēt

ehh, nfs III laiki ;)

2 0 atbildēt

a kur spyro?

2 1 atbildēt

1. offroads jaa bija patikama amtinja, kaa tolaik gonkoju sitajā, bija vēl viena tada spele kaa Gran Turismo(1ais) un Le mans 24hours, un derbijs- no gonkam, kas vissvairak patika.

Zini ar ko mazuli atshkjiras NFS:porche no citiem NFS un vispar citaam gonku spelem? izskatas ka ne un tev laikam nepielec vinu popularitate... tak galvenais iemesls bija tas ka shii spele bija pirmaa un laikam vienigaa kur tu reali sasit to mashinu un remontee visslaik, citos nfs neko tadu neatradisi, tapec ja tu shamo nokauj kautkur pa kartes vidu vari nemaz talak netikt...

neiznu kas tev nepeilec kapec crahs bija tik populars, bet man tiesham lielaka dala playstation crahs serijas tolaik gaja pie sirds, veel 90ajos, nejau tad kad saka devet playstation par one, bet ar lielo kasti, tolaik nekaa jeedzigaka tajaa zhanraa nebija taapeec arii tik populara viina bija.

Tomb Raider man vienmer ir riebies, draausmiga spele, nekad nesapratu vinas popularitaati, nu vienigi tas ka tur taa chiks itka skaistakaa netaa, bet tas ir diskutejami- man vina nelikaas seksiga, nekaa.

es laikam biju citaa limenii protams, mana laikaa nebija tads wtf kaa police chase vai beyblade, wtf

bet tony havk gan vissmaz 3iis dalas ja nemaldos atceros.

par orginaliem runajot, man savlaik bija chupa, bet es vinju nahranizeju nosuutot muzhmajas uz geltinjiem, kad nebija kur bast un baigaa chupa

1 0 atbildēt

NFS III un IV abas bija foršas. Kad sāka palikt garlaicīgas, tad sadabūjām netā karšu un auto rediģēšanas progu un taisījām taisnas trases un autiņus ar interesantiem parametriem. Varēja dabūt arī lērums kartes un gatavus vāģus. Kad apguvām čītošanu, tad ātri piebesījās būtībā jebkura spēle.

1 0 atbildēt

dažas neesmu spēlējis, bet visas pārējās man ir bijušas un patika, Pro Skater 4, Police chases (atceros kā es mocījos pie 14-15 misijas ar to spridzekļu detonēšanu kur bija jāpaspēj), tad vēl mans pirmais NFS- NFS 3 Hot Pursuit, njaa.... tie laiki.

0 0 atbildēt

Tony Hawk soundtrack bija super!

0 0 atbildēt

jasaka, ka man paris bildes viesa patikamas atminjas un nee es negribu sabojaat savas skaistaas bernibas atminjas par vinjaam, uzspelejot kaut vienu reizi kluchainu graifku, tolaik likaas super, tagad notiekti buus... emotion

0 0 atbildēt

Tomb Rider - paskatoties uz pupiem bailes vairs nebija primārais... emotion

0 0 atbildēt

6. bilde izskatās pēc ceturtā tonija.

Un kur Twisted Metal.?!

0 0 atbildēt
Es labprāt gribētu world scariest police bet man ir problema man ir 3 play staton
0 0 atbildēt

Kur Taken 3, mortal kombat, colins u.c.?

0 2 atbildēt