local-stats-pixel fb-conv-api

Noderīgākās datorprogrammas!133

719 31

Šis raksts būs par noderīgākajām progrāmmām, kādas es lietoju uz sava personālā datora, par tām, kuras es izmantoju ikdienā un netik bieži, varbūt jūs arī lietojat tieši šādas programmas un varbūt kādas jums nav, bet izlasot manu rakstu vēlēsieties iegūt. Man neko vairāk par šīm programmām pagaidām nevajag, jo šīs man ir pašas noderīgākās.

« 1  2  3 »
719 31 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

nu te varētu arī strīdēties, bet nu ok.. savā ziņā ir labas programmas

64 1 atbildēt

lielākā daļā ir tradicionālās programmas, kuras visi izmantojam, bet noderīgs izskatās gamebooster un google sketchup.

33 2 atbildēt

tikai linkus uz lejuplādi arī lūdzu

28 3 atbildēt

movie maker ir tads suds :) 

23 6 atbildēt

Ja tu izņemtu dažas ārā, nomainītu windows movie maker uz sony vegas un nosaukumu nomainītu uz "Noderīgas Datorprogrammas" raksts būtu pa pirmo.

15 0 atbildēt

1)Kad ieraudzīju GIMP,domāju kāpēc neliec Photoshop,bet pēc tam iedomājos,ka noteikti liec bezmaksas programmatūru,bet pēc tam sapratu ka nē. Es labāk priekšroku dotu Photoshopam.

2) Manuprāt,praktiskāks ir 7zip nevis WinRAR,bet tas ir tikai subjektīvi :)

3) Un visbeidzot es pilnībā nepiekrītu programmēšanas programām. Jau kādu labu laiku ir sportiska intrese programmēt un arī interesējos par to. Turbo Pascal jau savu mūžu ir nokalpojis un vairs nav tik praktisks kā C++. Savā laikā skolās mācija uz TP,bet tagad jau pāriet uz C++.

Visual Basic ir labs priekš pamatiem,jo ir viegli saprotams,taču viņš jau savu mūžu ir nokalpojis, labak macities uz jaunām Visual Studio(nav viens un tas pats) sintakse pilnībā atšķiras. Bet nu tie kas programmē,zin ka,principi ir vieni,tikai sintakse mainās :)

Bet labs raksts,no manis ++

9 0 atbildēt

AIMP2 ari pats izmantoju, man vel patīk viņam tas, ka kad viņu aizver, un vēlāk palaiž, viņš turpina atskaņot iepriekšējo dzismu no tās vietas kur aizvēra (visnoderīgāk tad, ja nejauši izslēdz) 

6 0 atbildēt

Es lietoju TuneUp Utilities, kurš arī tīra datoru, defragmentē cietos diskus, uzlabo sistēmas ātrdarbību, vēl ir viņā tāda fīča kā Turbo Mode, kura atslēdz visu, kas lieks. Piedevām tai programai ir fīča, kas dod prioritāti progām tb - ja palaid firefox, tad viņš viņam dos maksimālo jaudu, lai ātrāk atvērtu!  Un tas viss kopā iet ar One-Click Maintenance, kurš ik pa laikam skenē datoru un pats visu uzlabo, bez tavas ziņas. tā kā man nav jāuztraucas par to.

Un finālā man nevajag 10 dažādas programas, kuras dara katra atsevišķu darbību! :)

 

Nobeigumam - Iesaku Your Uninstaller, kurš izdēš netikai piem. spēles no kompja, bet arī visas pēdas. tb - ja spēlē BIg Fish Flash spēles, kurām ir laika limits - izdzēs un uzinstalē atkal un viss iet :)

5 0 atbildēt

Tikuntā  Sony vegasu nepārsēs neviena  video apstrādes programma < sony vegas the best ;)   

4 0 atbildēt

Photoshops ir bezmaksas :D Bet ja nu tu esi tas legālais cilvēciņš, kas neatbalsta trakerus nav mana daļa..

4 0 atbildēt

Google Sketch Up ir kaut kas līdzīgs autocad vai kaut kas krietni vienkāršāks?

3 0 atbildēt

Dators bez Paskāla nav dators..  :D

3 0 atbildēt

6. ir tiešām labs, pirmo reizi, kad novilku man izdzēs 8GB 

2 0 atbildēt

gamebooster ir labs.

2 0 atbildēt

Es lietoju AIMP2 emotion

2 0 atbildēt

Malacis :D

2 0 atbildēt

omg tev vajadzēja arī tās elementārākās aprakstīt ? :D bet tā raksts labs

2 0 atbildēt

6.,7.,8. vietā lietoju TuneUp Utilities - visas tās pašas fīčas + vēl dafiga. Vienīgais mīnuss, ka tā ir maksas programma, bet var pameklēt torrentos ;)

WinRAR vietā lietoju 7zip - ātrāks un pieejama latv.val. :D

1 0 atbildēt

13. a tāda proga ir priekš nokia?

1 0 atbildēt

Es nezinu, kas tā ir par programmu, bet man datorā viņu uzrāda kā ''Izgriešanas rīks'.' [vnk wtf?] Tur nav jāspiež nekāds `Print Screen`, bet vnk jāizgriež tā daļa, kuru vajag. Man personīgi labāk patīk kā čakarēties ar print screen. :)

P.S. Tam Avast antivīrusam nevajag nekādu kodu? Man beidzās viņš un es negribu ar viņu čakarēties un, nedod Dievs vēl maksāt. :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »