local-stats-pixel fb-conv-api

Mana episkā videospēļu kolekcija !!!75

420 4

Tātad izdomāju parādīt jums savu dārgo un mīļo videospēļu kolekciju. Šo visu esmu krājis un dabūjis dažu gadu laikā par savu krāto naudu.

Man ir 14 gadi un šo kolekciju sāku veidot no 8 gadiem, tas nozīmē, ka ir jau pagājis kāds laiciņš un es varu rādīt ko pa šo laiku esmu sakrājis.

P.S - Šis ir mans pirmais raksts, tāpēc nēsiet pārāk skarbi.

« 1  2  3 »
420 4 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Eu,man arī dators ir.

Ko lai daram?

42 2 atbildēt

Gribēju jau rakstīt "Kārtējais sīkais kuram biezi senči visu pērk u.t.t" Bet tad attapos jo principā tā kā arī man jau jāsāk domāt par sīčiem es labāk gribētu lai viņš dara kaut ko kas viņu aizrauj, mēra robežās nesabojājot acis pie konsolēm, nekā vazājas pa podjezdiem dzer un pīpē. Tā kā likšu + par rakstu interesants. Un ļoti patika, ka autors arī pieraksta klāt nelielu story par katru konsoli(pēc tā var spriest, ka viņš interesējās par dotajām lietām. Nevis tikai mammu man vajag un pēc nedēļas plauktā put.

22 0 atbildēt
Jā, daudz naudiņas izmests . Bet ir tā vērts ! :)
9 0 atbildēt

tas viss ir labi, tik neaizmirsti par meitenēm emotion

11 3 atbildēt

ja gribi varu tev uzdaavinaat orginaalo ps1 pulti bez analogiem,ejosha nenobruzhaata viss notiek :) man atvilknee meetaajas jau daudzus gadus :) nu kjipa kolekcijai zinkaa :)

varbuut kaadam geimerim ir 2006 gada xboxa baroshanas bloks ar vadiem? man ir wecais xboxinsh bez hdmi ieejas bet nau baoshanas bloka un vadu :( heeeeeeeelp

6 0 atbildēt

Man bija Nintendo 64

Tie tik bija laiki, ar brāli speciāli slimojām, lai nebūtu jāiet uz skolu un varētu spēlēt. Pults gan bija neērta, tūznas uz īkšķi bija visu laiku. Tajos laikos bija deficīts ar kasetēm, tik viegli nekur dabūt nevarēja.  Bet paldies par atmiņu atsvaidzināšanu, bijus jau aizmirsis kā esmu pavadījis bērnību.

4 0 atbildēt

Man vispār ne konsoles, ne Kinect n' stuff nav bijušas. emotion  Forša kolekcija, kas parāda knsoļu evolūcija pa šiem gadiem. emotion

4 0 atbildēt

Skauž, ja vien es to visu varētu atļauties...

4 0 atbildēt

Jopcik. Ieraudzīju to segas divu rindu 6 pogu džoistiku un sirds apstājās gandrīz emotion ! Ar to bija forši spēlēt. Mīļākās spēles wrestlemania arcade game (ir kārtridžs, ja nu kas) un rock'n'roll racing. Vēl šad un tad uz emualtora uzrauju! Praktiski vienīgas, kuras patika. Dažas citas vel ar, bet neizplūdīšu. Ļoti žēl, ka neko par sega dreamcast te neatradu. Soul Calibur  uz tā bija super! To arī uz emulatora šad un tad palaižu.  Iesaku izmēģināt! emotion Super spēles kādreiz bija! emotion

3 0 atbildēt

Tu neuzrakstīji neko par savu draudzeni emotion

4 1 atbildēt

14. man bija tieši tāda paša konsole

2 0 atbildēt

Bija interesanti palasīt! Pašam ar doma pirkt xbox 360 wii vietā.

2 0 atbildēt

Labs raxts :D taisi vel.

1 0 atbildēt

tev laikam nintendo topa ne?man pasam ir gamboy advance sp,nintendo ds un nintendo 3ds,bet gribetos ari psp,jo tam speles labakas bet nav vaina ari nintendo ds un 3ds spelem.

1 0 atbildēt

Tāds prieks, ka mūsdienās vēl kāds atceras tādas lietas, ATARI gan negaidīju ieraudzīt tavā kolekcijā... super !

1 0 atbildēt

Ja čalis visu pats krājis(nu vismaz +/-) tad all respect! Citi jau viņa vecuma visu naudu nodzer vai nopīpē, labāk ,lai ir šāda aizraušanaāš mēra robežās..

1 0 atbildēt

Kurš no geimeriem pateiks kurš ir labāks, ps3 vai xbox360?

1 0 atbildēt

Tava kelekcija - visu cieņu, awsm. :) Un tā kā vēl tikai 14 gadi, tad jau metenes vēl tikai priekšā. :D

Man ir bijuši kādi 2 žilitoni, viens sega (mīļākā spēle mortal kombat ultimate), nitendo game boy, kas bija pirmais krāsainais, tikai tā arī isti netiku pie spēlēšanas, jo kad atbraucu pēc vasaras no laukiem, izrādās pa to laiku, brālis bija uzsēdies virsū un saplēsi ekrānu, bet visi sen jau izsviesti ārā un tagad pie manis stāv drauga xbox 360 un datorā stāv emulātori žilitonam un segai un šādas tādas spēlītes datorā, pilnīgi pietiek. :) 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Labs raksts patīkami lasīt. Bija interesanti :)

Ja tev patīk un aizrauj tas ko tu dari, vinalga ko citi saka.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »