local-stats-pixel fb-conv-api

Kas būs Alien: Isolation?3

18 3

Īsumā Alien: Isolation būs pirmās personas izdzīvošanas, šausmu un piedzīvojumu spēle, kas bāzēta uz Ridlija Skota (Ridley Scott) 1979.gada sci-fi šausmu filmas Alien.

Izskatās, ka šis ir Sega mēģinājums labot kļūdu, ko viņi pieļāva ar vienu no 2013. gada sliktākajām spēlēm - Aliens: Colonial Marines. Aizdomas par jaunas spēles veidošanu radās jau 2013.gada sākumā, kad neilgi pēc Aliens: Colonial Marines izdošanas internetā parādījās darba piedāvājums, kas neapšaubāmi bija saistīts ar Aliens datorspēļu sēriju. Tagad Sega ir apstiprinājuši spēles izstrādi un paziņojuši, ka Total War izstrādātāji Creative Assembly darbu pie Aliens: Isolation pabeigs šā gada beigās un spēle būs pieejama Sony PlayStation un XBox sērijas konsoļu, kā arī Windows darbinātu PC īpašniekiem.

Spēles galvenā varone būs Amanda Riplija, Alien filmā redzamās Sigurnijas Vīveres attēlotās Elēnas Riplijas meita, kas dodas uz kosmosa tirdzniecības staciju, lai noskaidrotu, kas notika ar viņas māti. Aliens: Isolation notikumi risinās 15 gadus pēc tā, kas tika attēlots filmā.
Varētu domāt, ka Amanda ir tikko izdomāts tēls, jo nevienā no filmām viņa neparādījās, tomēr oriģinālajā Džeimsa Kamerona Aliens scenārijā viņa parādījās dažās epizodēs.

18 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Būs lieliska spēle, tici man. 13 jūnijā gaidām GTA 5 uz PC. ;3

0 0 atbildēt

Kopēji no uoc.lv vai pats rakstīji? emotion

0 0 atbildēt