local-stats-pixel fb-conv-api

Gta v11

34 53

Es gribētu pastāstit GTA 5.Es meiģināju internetā atrast kadu informaciju vai video.Neko vel īsti nevar atrast.Skatijos Youtube informaciju.Atradu ka varbūt bus gta 5 vice city2,vai san andreas.Man jau kautkā neticas bet ļoti gaidu kad ta spēle iznāks.Es atradu informāciju bet es viņu istulkoju google tulkotajā tpc varētu kādu vārdu nesaprast

*Iespējamie E3 Atklāt?

-IGN prognozē paziņojumu par GTA V pie Electronic Entertainment Expo, kas ilgst 7-09 jūnijam 2011. Rockstar nav būtisku klātbūtni E3 šogad, un mēs neesam dzirdējuši daudz par E3. Tāpēc mēs vienkārši gāidām kas notiek. Lai iegūtu vairāk informācijas, pārliecinieties, noskaņoties uz Sony un Microsoft preses konferences, kurās var redzēt tiešraidē E3 mājas lapā.

*Vai Grand Theft Auto 5 karte būs Los Angeles?

-Šodienas ziņojumā par VG247 liecina, ka Grand Theft Auto 5 noteikti būs Los Angeles, vai "Los Santos", kā tas bija pazīstams Grand Theft Auto: San Andreas.

Eurogamer sekoja šo ziņojumu ar apgalvojumu, ka neatkarīgiem avotiem bija viņus informēja, ka Rockstar noteikti pētīt vietās "ap Hollywood... Un tās apkārtni."

Tas ir interesanti atzīmēt, ka gan stāsti avoti ir saistīti. Tātad varētu GTA vada uz Eņģeļu pilsētu, un varētu GTA V: Los Santos būt par reālu iespēju? Rockstar nesniedza komentārus par baumas.

Vairāk informācijas:http://www.gtav.net/

34 53 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

maize tevis tulkoto (precizak google transleit) tekstu bezsakarigo ...

kads var palidzet ar test drive unlimited 2 ? visus updates uzinstaleju .. 5 ir kopā ja ? kr4 uzlieku krekus un ejot ieksa vel aizvien vins kko lade .... 3 failu sun viens no itme ir 40 mb liels ....

es ko ne ta instaleju ? kkas trukst vel ?

kko piedabuju lai iet .. bet tgd verot vala skidrows man prasa kkadu cd key .. ievadu un izmeginu dazadus bet neviens nestrada ,, nu kas pie velna ???

9 1 atbildēt

Nu ja neproti tulkot normāli tad nah** vispār jātaisa raksts par to?!

1 0 atbildēt

kaa es to varetu izdarit ?

man ir windows 7 ...

0 0 atbildēt

varbūt nākošreiz trailer ieliec ?

0 0 atbildēt

Nemāki, netaisi rakstu tad

0 0 atbildēt

ir kads cits veids kā neizsledzot netu ?

0 0 atbildēt

cmon .. man vins neprasa neko tadu .. uzreiz atver speli un uzreiz lejupielade kko....

un es iegaju tur un atkekseju .. nekas nemainijas

0 0 atbildēt

no fano ...

btw es pameginaju ar universal launcher ..... tgd iet . vnk tas palaiz speli nepalaizot upluncheru :D

0 0 atbildēt