local-stats-pixel fb-conv-api

Android Programmas69

394 24

Sveiki, šodien esmu izveidojis nelielu programmu, jeb aplikāciju sarakstu priekš Android. Visi ekrānuzņēmumus, aprakstus un vērtējumus esmu veidojis pats. Ceru, ka jums šis raksts noderēs!

394 24 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

ēēēēēēēe, es vēlētos atzīmēt, ka Next Laucnher 3D ir tikai motīvs, bāzes programma saucas GO Launcher EX. un Tu vari lejuplādēt jebkuru no daudziem motīviem, ir gan maksas, gan bezmaksas motīvi. :) Un par rakstu, kā tādu, atvaino, bet, manuprāt, viņš ir bezjēdzīgs, jo neko jaunu es neuzzināju. ;)

32 3 atbildēt

Vēl vajadzēja programmu Blackmart alpha

13 1 atbildēt

To pirmo vajag pamēģināt, padalies PM'ā. emotion

5 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

3 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Nu par SHAZAM gan esi nošāvis greizi. Latviešu dziesmas var atrast, piemēram Prāta Vētras dziesmas. Un kura programma atbalsta pirātismu mūsdienās, īpaši jau tik populāra kā SHAZAM.

1 0 atbildēt
Tikai kad beidzot androīds ir līdz malām pieinstalēts ar krutajām aplikācijām un sācis gļukot neskrienam uz servisu, bet pārlasam app description tur var daudz ko jaunu uzzināt. It īpaši svarīgi tas ir batery widgets un task killeriem, uz kādām ierīcēm testēti, kurām versijām... nevis uzreiz bāzt 1 zvaigzni vērtējumā.
1 0 atbildēt

gaismiņa man ir izglābusi ceļu mājās 5dienās emotion

1 0 atbildēt

Iesaku mūzikas playeri - Poweramp.. Var ietestēt triāla versiju, ja patīk var arī nopirkt pilno verijsu :) Pats lietoju - iesaku emotion

1 0 atbildēt

KiesAir : "ir nepieciešams diezgan ātrs internets." Ammm KOO?? Priekš KiesAir VISPĀR nevajag netu, var izmantot gan rūteri, gan hotspotu, BET internets vispār nav vajadzīgs...

"Nevar zvanīt un rakstīt SmS" arī šim nepiekrītu, tikko pat pamēģināju. SMS var ļoti ērti sūtīt, zvanīt gan laikam nevarēs...

 

Un vēl cik esmu papētijis un paeksperimentējis, man SoundHound kautkā vairāk piesaista, jā protams Shazam skaitās labāks, bet man kaut kā nav... (tikai mans viedoklis)

1 0 atbildēt
Ta jau labs raksts. Bet ir viena problema Bada os manam telefonam
1 0 atbildēt
Nenormali gribas sygic navigaciju...12.0.2 laikam bija...paslaik ir vecaka versija ko novilku...Jauno nevar torrentos novilkt...vismaz es...
1 0 atbildēt

 SHAZAM ir ritīgi laba aplikācija

2 1 atbildēt

Kāds nezin programmu, kas varētu (Samsung s3) pārslēgt mūziku ar skaļuma taustiņiem uz telefona kā savulaik Sony Ericsson?

1 0 atbildēt

Pats neko jaunu neuzzināji,citi gan jau uzzinās. Varētu pavilkt garāku šo rakstu sēriju,apsakts labs.

1 0 atbildēt

shazam

Nepiedāvā bezmaksas lejupielādi

Man gan rādās bezmaksas emotion

1 0 atbildēt

Manam Nokia OS ir Belle.... Tai laikam Nokia vairs neko neizstrādā un nepiedāvā no aplikācijām! Izskatās, ka OS ir mirusi, tēlaini sakot.

3 2 atbildēt

Nevēlies aprakstīt arī kādu no "navigācijtipa" aplikācijām? emotion

1 0 atbildēt

jā, man vajadzētu cilvēku, kas ļoti saprot samsung galaxy Ace2

1 0 atbildēt

par sesto ja kas es vienreiz mēģināju ar lauri reiniku meklēja kādu min bet atrada

un un vel labs ja pamēģina simpsonu dziesmu

1 0 atbildēt