local-stats-pixel fb-conv-api

The Long Dark ieskats13

98 0

Kārtējā spēle kuru iespējams daudzi nezin.

Žanrs - survival

Tālākais apraskts zem bildēm.



98 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Man liekas , ka tur vienkārši izdzīvošana dziļi mežos un tālu no civilizācijas. Apokalipse itkā pēdējo reizi nebija. : D
2 0 atbildēt

Paldies vecīt ļoti interesanta spēle un nevaru beigt spēlēt , protams ir daži bugi un spēle varēja būt ar real life looks bet kopumā ļoti laba spēle.

1 0 atbildēt

Mazliet šo paspēlēju erly access - izskatījās interesanta, ļoti patika grafika, bet ......... nepatika pārāk daudz lietu. 1. Pārāk mazas kartes.....reizēm atduries pret vietām, kur vienkārši neredzama siena. 2. Apnika šaut vienus un tos pašus vilkus. Atrodu munīciju, atrodu ieroci apšauju vilkus vecajā elektrostacijā vai dambī, bet tik un tā otro reizi nākot viņš atkal priekšā......noriebās, tiešām. 3. daudz un dažādu muļķīgu knifu, kas reāli traucē un kaitina. It kā spēle mēģināta taisīt reālistiski, bet vai tad tiešām, ugunskuru var iekurināt tikai un vienīgi tad ja ir cirvis?

Kopumā jau nav slikta ideja spēlei. Šī tāda mazbudžeta spēlīte, it kā tīri interesanata - pamuļķoties un nosist laiku, bet man personīgi - ātri apnika.

0 0 atbildēt
Mans rekords 1dienu 4h 32min emotion
0 0 atbildēt

Bļin....nedaudz aizrāvos ar šo emotion esmu izvilcis jau 17 dienas, bijis visās kartēs, bet nu iet švaki, jo kaut kur netīšām padirsu cirvi un tagad nevaru atrast, laikam būs jāceļo atpakaļ uz pirmo karti, jo atceros, ka tur vienu atstāju, jo nebija nepieciešami divi cirvji. 

0 0 atbildēt

Oh, wow, izskatās kruta. Nesen vienu līdzīga koncepta spēlīti telefonā trenkāju par zombiju apokalipsi. Arī līdzīgs survival, bet grūti un nesaprotami. Šim jāpačeko req, mošk pat mans kompis pavilks ;D

0 0 atbildēt

*žanrs, *apokalipse

0 1 atbildēt