local-stats-pixel fb-conv-api

Team Fortess 2 tirgošanās pamati2

4 5

Mans tikai 2. raksts. Šoreiz būs par Team Fortess 2 tirgošanos. Ceru, ka jums patiks!



Kas ir Team Fortress 2?

Ja tu esi dzīvojis alā tu noteikti nezini, kas tas ir. Ja tā tad šī ir Free2Play spēle, kurā 2 komandas cīnas vēl pa vidu pildot misiju. Diezgan interesanti, bet vēl interesantāk ir izspiest no cilvēkiem naudu. Tā kā tur ir dažāda veida klases katrai varbūt simtiem dažādu ieroču. Tāpēc ieviesa tirgošanās sistemu. Ļoti vienkāršu - lietu pret lietu.

Kā tad man pelnīt naudu no F2P spēles?

Sāksim at to, ka tev vajag kapitālu un informāciju. Kapitāls teiksim būs 10 Mann Co. atslegas( katra 2eur) un informāciju vienmēr ņem no www.backpack.tf . TF2 piedāvā metālu sistēmu, kur ir 3 tipa metālu - scrap(sliktākais), reclaimed(labāks) un refined(labākais). Scrap veidojas no 2 vienādas klases ieročiem, bet reclaimed no 3 scrap. Tālāk refined ko visbiežāk izmanto tirgošanā no 3 reclaimed. Viena atslēga pašlaik ir 12.66 ref jeb refined. Tākā cenas mainas tu paturi ref līdz cena pazeminas un tad nopērc atpakaļ atslegas. Rezultātā tu vēlāk vari pārdot pa lielāku ref daudzumu un nopirkt pa mazāk. Un tā uz apli. Ja kāds saka quickbuy tas nozimē, ka pirks pa lielāku cenu bet ātrāk iztirgos, ja atkal quicksell tad pārdos ātrāk un pa zemāku cenu. Vēl var kaulēties ja nav konkurences. Kad esi sakrājis pietiekami ref tad paņem atslēgu un pārdod kādam īstajā dzīvē vai iemet steam market.

Ieskats dziļāk.

Bez šī metāla un atslēgām ir arī tādi saucamie buds kas ir austinas, ko izmanto tirgošanā. Pašlaik kurss ir 13 atslēgas par vienu. Austiņas lai tirgotos ar cepurēm kuram ir efekti. Lētāka ir apm. 2 buds. Ref var arī izmantot tirgošanā lai iegūtu citas lietas. Atslēgas tieši tāpat.

Nav kapitāls bet ir ieroči

Dodies uz www.scrap.tf lai 1 ieroči ietirgotu pret 1 scrap. Bet esi uzmanigs! Dārgas lietas neliec. Iercus var dabūt vienkārši spēlējot. Scrap dabūt ir 100 veidu .

Paldies par uzmanību. Jautājumus prasi komentāros.

4 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Negribi izpirkt manas mantas? Veselu mūzību jau nespelēju viņu emotion

0 0 atbildēt