local-stats-pixel fb-conv-api

Splix.io - Jums jāpārvar tik daudz zemes, cik iespējams1

17 0

Splixio ir vēl viena super jautri aizraujoša io spēle ar vienkāršiem noteikumiem, kurus var spēlēt stundas! Galvenais mērķis ir iekarot pēc iespējas vairāk teritorijas uz kartes un kļūt par lielāko no visiem spēlētājiem! Jūs sākat ar nelielu teritoriju, kurai spēlē jāpalielinās arvien vairāk. Lai jūsu bāzei pievienotu jaunas teritorijas, tām jābūt aizvērtām ar krāsainu līniju. Kontekstētā teritorija tiks krāsota tādā pašā krāsā kā jūsu līnija. Jūs varat arī nozagt jau okupētās teritorijas no citiem spēlētājiem un pievienot tos savai bāzei, bet esiet uzmanīgi, ka viņi varētu vēlēties uzņemt kādu no jūsu zemēm vai pat nogalināt jūs.

Kad jūs paliekat savā teritorijā, tu esi drošs, bet, kad tu atstāji to un jūsu krāsainā līnija parādās kartē, jūs esat briesmās! Jums tiks nogalināts, ja kāds spēlētājs vai pats sev uzbruktu savai krāsainai līnijai, tādēļ ir ļoti svarīgi ātri atgriezties pie savas bāzes. Apkārtējie bloki tiks pievienoti jūsu teritorijai. Ja jūs apietu zonu ar citu Splix.io atskaņotāju iekšā, tas netiks piepildīts ar jūsu blokiem. Vienmēr cenšaties noturēt visu savu teritoriju, lai citi spēlētāji nevarētu nozagt dažus jūsu teritorijas gabalus. Minimap augšējā kreisajā stūrī ļauj redzēt citu spēlētāju teritorijas un jūsu pašreizējo atrašanās vietu.

Kā spēlēt Splix.io spēli

Lai pārvietotos kartē Splixio, jūs varat izmantot ARROW KEYS vai WASD. Ir 2 spēļu režīmi: Normāls (pieejams visiem spēlētājiem) un Komandas. Izvēlieties "Komandas", ja vēlaties spēlēt kopā ar saviem draugiem, uzaiciniet tos, koplietojot norādīto url adresi. Splicio spēlētāji var izvēlēties savas līnijas krāsu un kartes modeli, tāpēc noklikšķiniet uz mazā kvadrāta apakšējā kreisajā stūrī sākuma ekrānā.

SPLIX IO stratēģija, padomi un triki

- Nepārsniedziet! Ja jūs ejiet tālu no savas bāzes, jums nebūs pietiekami daudz laika, lai atgrieztos, kad jūsu ienaidnieks ir tuvu.

- Ja nospiedīsiet SPACE joslu, tu spīdēsi. To var izmantot apvienošanai vai citiem signāliem Splicio.

- Vienmēr saglabājiet savu līniju uz ekrāna.

- Izmainīt citus spēlētājus, ieejot to teritorijās un nonākot pie tiem, mēģinot to atgriezt.

- Stūri un apgabali, kas atrodas tuvu karšu malām, nav tik piepildīti ar spēlētājiem un tādējādi ir drošāki.

Pievienojies šai spēlei šeit un ir jautri!

17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt