local-stats-pixel fb-conv-api

Scrap Mechanic0

12 0

Srap Mechanic ir Daudzspēlētāju (Multiplayer) kā arī Forever Alone (Singleplayer) Režīmu spēle.

Spēles apraksts ir pavisam vienkāršs, Elfu kostīmā tērpts vīriņš(tu) ķeras pie iekārtām, lai izveidotu teju jebko, kas ienāk prātā. Izmanto visas iespējamās (Items) mantas, kuras spēle piedāvā, lai uzceltu, izgudrotu, uzbūvētu pats savu braucamrīku, māju, koka būdiņu , Raķeti, Robotu un visu citu, kas vien ienāk prātā, izmantojot , dažādus būvēšanas blokus, motorus, cilindrus, trubas, riteņus, hidrauliku, amartizatorus un tā tālāk,

Lai gan spēlē ir sastopamas dažādas nepilnības grafikā, fizikā un kustībā. Vienalga spēle ir pārsteidzoši ieintriģējoša personām, ar plašu iztēles lauku un izdomu.

Šobrīd spēle ir agrīnajā stadijā (Really Early Alpha). Vienalga tā ir baudāma un aizraujoša.

Kopumā pats esmu nospēlējis nepilnas 9 stundas šo spēli, un varu teikt, ka šī ir viena no labākajām spēlēm, kuru esmu spēlējis, ņemot vērā faktu, ka tā ir agrīnajā stadijā.

Manu Steam kontu šī spēle papildina jau divas nedēļas un varu teikt droši, ka ir vērts iztērēt naudu šīs spēles dēļ, jo atjauninājumi un/vai uzlabojumi tiešām ir konkrētajos laikos, kā aprakstīts spēles izstrādātāju mājaslapā.

Komanda tiešām strādā cītīgi, lai uzlabotu un attīstītu šo konkrēto spēli. (Vismaz pagaidām).

Nu jau pagājis vairāk kā gads, kopš ieliku pēdējo rakstu Spokos, tāpēc nezinu, kā šõbrīd tautai ir ar rakstiskajiem spēles aprakstiem.

Ņemot vērā šo faktu, nobeigšu savu niecīgo spēles aprakstu ar domu, ka vēlos dzirdēt no jums atsauksmes par šo rakstu. Patīk vai nepatīk, komentāri, mani interesē viss. Izsakiet savas domas un lai jums jaukas brīvdienas.

Atceries, ka iesakot rakstu Dreaugiem.lv kā arī Facebook.com tu saņem cepumus!

Video nav manis filmēti.







12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000