local-stats-pixel fb-conv-api

Sabojāti Ziemassvētki un videospēļu industrija E.T spēles dēļ (1983.g)28

1213 6

Pirms dažām dienām BBC UK lasīju kā vienam sīcim šogad (2014) bijuši viss sliktākie ziemassvētki viņa mūžā, jo vecāki uzdāvinājuši jauno X-BOX ,bet hakeri bija uzlauzuši Microsoft un Sony lapas, tādēļ nebija iespējams nokačāt spēli, ko sīkais ar draugu bija plānojis jau vairākas menešus atpakaļ.

Jaunatne mūsdienās - uzdāvina normālu dāvānu un tāpēc, ka nevar nokačāt spēli, vai uzreiz spēlēt jau paliek dusmīgi un ir nepateicīgi, un nespēj novērtēt.

Atceros, kad man uzdāvināja Playstation 1 un divas spēles, bet tās bija kreisās - drošvien kāds ap gadiem 20-30 atcerēsies, ka sākot no 2.5 LS krievu valodā gandrīz visur varēja dabūt kreisos PS1 diskus iepakotus tikai iplastmasas maisiņā emotion

Tikai viena problēma mans PS1 nebija čipots, lai varētu lietot kreisos diskus, bet mierīgi pagaidīju ka'du laiku kamēr viņu nočipoja (Protams, zaudējot garantiju).

Toreiz, gan mums bija draugi un vārējām viens no otra aizņemties kartidžus, diskus, spēlēt kopā, reizēm pat viens otram iedevām savu spēļu konsoli, kad tā apnika un spēles jau bija atspēlētas līdz nelabumam.

Kā E.T videospēlē sabojāja 1983.gada ziemassvētkus un gandrīz iznīcija visu Z-Amerikas videospēļu industriju,

Lielais videospēļu industrijas kraks un tuksnesī apraktie E.T. - Atari 2600 kartidži.

lgi tika uzskatīts, ka tas ir tikai mīts (urbānā leģenda) un 30 gadus klīda baumas,ka E.T kartidži ir aprakti tuksnesī - Meksikā (Alamagordo).

Šogad - (2014) tas tika apstiprināts.

Microsoft - filmēšanas grupa - atrada tos apraktos E.T kā arī citas spēles un visādus Atari piederumus.

Tos kartidžus beidzot tika nolemts atrakt priekš dokumentālās filmas Atari: Game Over.

Kas būs paredzēta priekš Microsoft - Xbox.

1213 6 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000